An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

  Emne: Kat (Liv Corfixen)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Kat (Liv Corfixen)
Monkeyman

Kat (Liv Corfixen)
Se alle titler her
Sendt 2011/08/31 21:18:50 IP: Logget Svar...

Miaaaav for helved !

Jeg er uden tvivl uenig med dig, Holliday, når det kommer til denne efter min mening rædselsfulde film, men jeg kan sgu ikke andet end tag hatten af for dig, når du skriver sådan en fin og detaljeret anmeldelse.... Og så er du måske eller måske ikke, den eneste i dette kongerige, der tør stå ved og sige, at du synes at "KAT" er en kvali gyser.

Halleluja for den frie filmsmag, si'r jeg bare!

Men på den anden side, så skal der nogle gange ikke gøres ret meget for at vende en dårlig film til god.... havde man strammet op for visse ting i "KAT", så kunne den måske i mine øjne godt ha' været spiselig.
Holliday

Sendt 2011/09/01 18:06:03 IP: Logget Svar...

Der er en logisk forklaring på det

1. Så har halvdelen af dem der har anmeldt Kat ikke set den, men bare dolket den på rutinen. Den anden halvdel har ikke udviklet en selvstændig filmsmag endnu og følger derfor også i pøblens fodspor. Tilhører man gruppe to, er der dog håb forude. Det kan ta' år, før man udvikler en god filmsmag, ja for nogle lykkes det slet ikke. Kig f.eks. på T.A.

2. Så er historien jo rig på eksempler af film, som er blevet udråbet til fiaskoer og kunstneriske fallitboer f.eks. Halloween, Blade Runner, Once Upon a Time in the West, The Thing, Stjerner uden hjerner.

P.S. Også er der jo selvfølgelig den gruppe af mennesker, som kan li' Twister og er uden for pædagogisk rækkevide
Monkeyman

Sendt 2011/09/02 00:27:42 IP: Logget Svar...

Taste for movies

Ha ha... okay, jeg vil med glæde indrømme at jeg er godt kan lide "Twister".... AND IM PROUD OF IT!
Ligesom jeg er stok uenige med mange herinde, når jeg mener at andre film som "8MM" og filmatiseringen af "American Psycho", er kvali produkter.

Jeg har set "Kat" ikke 1 men 2 gange, så jeg står skam ved min anmeldelse af filmen, der er helt udenfor pøblens indflydelse... jeg synes bare filmen er piv ringe, selvom det da godt kunne ha udvinklet sig til noget mere interessant, hvis man havde skaffet sig en anden instruktør og havde finpudset manusset, men da dette ikke er gjort, så kan filmen i mine øjne ikke stige til mere end hvertfald en halv stjerne på forsøget af at skabe sådan en dansk gyser.

Det kan muligvis godt være at film som "Blade Runner" og "Halloween", ikke var en kritisk succes da de de udkom... men at sammenligne disse film med "Kat", er lidt at skyde over mål.... hvorimod at Schmidts gyser hører fint sammen med "Stjerner uden hjerner", som jeg kan hører du er fan af... alt ære og respekt for det.... jeg var ikke vild med filmen, men var derimod klokkeklart vild med Tim & Gordons comic-shows i fjerneren.

Filmsmag er ligesom at spise... Der er noget man kan li' og så er der noget man bare ikke kan fordrage, selvom 99 % af befolkningen mener at det smager godt.
Jeg har bestemt ikke den perfekte filmsmag, det er der ingen der har, men jeg synes den i det mindste er meget alsidig og varigerende, ligesom en buffet

Nu for jeg sgu lyst til at gense TWISTER.. hygge hejsa!
Holliday

Sendt 2011/09/02 13:28:30 IP: Logget Svar...

Der er håb Monkeyman, selv for dig :-)

Jeg har nu aldrig set Stjerner Uden Hjerner. Der ud over kunne American Psycho ha' været en god film - havde de blot glemt at putte film i kameraet.

God fornøjesle med Twister. Den er, selv med min tvivlsomme smag in mente, lige en tand for pervers

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45