An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

21 Jump Street (Jonah     Hill)  (DVD) 21 Jump Street (Jonah Hill)

Udgivet 8. oktober 2014 af Universal (DK) SGSD71642 / UPC# 5051162297819

21 Jump Street (Jonah     Hill)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2012
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: 21 Jump Street
Instruktør: Phil Lord
  Christopher Miller
Medvirkende:
Schmidt  Jonah Hill
Jenko  Channing Tatum
Molly Tracey  Brie Larson
Eric Molson  Dave Franco
Mr. Walters  Rob Riggle
Domingo  DeRay Davis
Captain Dickson  Ice Cube
Zack  Dax Flame
Mr. Gordon  Chris Parnell
Ms. Griggs  Ellie Kemper
Vis alle medvirkende...
Stikord: 21 Jump Street
Based-on-a-TV series
Buddy comedy
Undercover
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


21 Jump Street

Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) var vidt forskellige typer i high school og færdes absolut ikke i de samme kredse. Da de nogle år senere mødes på politiskolen, ender de som bedste venner. Deres første anholdelse går ikke helt som planlagt, og som konsekvens bliver de sendt tilbage til livet som high school-studerende som undercoverbetjente. Deres mission bliver at infiltrere skolens handel med et nyt og farligt stof, men deres gensyn med skoletiden er en blandet oplevelse for de to venner, der indtager uvante roller. Schmidt får chancen for at være en af de populære, mens Jencko hænger ud med nørderne. Og samtidig har de jo en narkoring, de skal infiltrere.

Dette er storfilm udgaven af 21 Jump Street, den populære 80'er TV-serie, kendt som De unge strissere. Jonah Hill har selv skrevet med på manuskriptet og instruktørerne Phil Lord og Chris Millers stod bag den fantastiske animationsfilm Cloudy with a Chance of Meatballs.

Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om 21 Jump Street (Jonah Hill):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. februar 2015
De unge strissere
Samspillet mellem Tatum og Hill er kittet der holder sammen på denne lidt løse actionkomedie, der dog byder på en bunke gode grin. Første halvdel af filmen er lidt tung, men så kommer den efterfølgende pænt op i gear. Man kunne godt have undværet Ice Cube som chefen, men ellers virker alle roller rigtigt besat. Skægt med Depp og hans makker til sidst i filmen. Dialogen danner kædetræk i en film der godt kunne have været strammet lidt op flere steder. Men uanset hvad, så er det en fin lørdagsfilm, der leverer varen stort set uden problemer.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. august 2012
Party on, dude!
Den gamle 80'er serie kører nu endnu engang. Nu som actionkomedie. To umuliusser og unge udseende politfolk sendes undercover på en highschool, hvor et ny farligt narkotikum distribueres. Den spiller lagt henad vejen som en buddykomedie, hvor de to ret forskellige betjente går undercover som brødre. Der mixes et syretrip ind, da de to bliver tvunget til at tage stoffet i skoletiden, med ret pudsige konsekvenser til følge. Der drikkes, tages stoffer og bandes til den store guldmedalje og humoren lægger sig tæt op ad ungdomskomedierne. Der er ingen der tager det alvorligt, heller ikke når de bliver skudt, det punkterer lidt spændingen henimod filmens slutning. Hold øje med Johnny Depp i en cameo i slutningen af filmen. Brie Larson er ret sexet som Molly. Ikke helt vellykket som actionkomedie, filmen vælter for meget til komediesiden.

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. maj 2012
Det umage makkerpar
Der er vidst ikke mange idag herhjemme, der ved at tilbage i slut 80'erne kørte der en ungdomspoliti-serie med Johnny Depp i hovedrollen over skærmen.
Denne retro-serie er nu blevet lavet til film, og ja Johnny Depp er med, med kun i en cameo... som må siges at være aldeles perfekt opsat.

Ellers så må vi nøjes med de herre Jonah Hill og Channing Tatum, der som gode buddy's og politikollegaer, må gå undercover på en high school, for at stoppe en farlig bagmand, der har sat en dødelig ring af stoffer igang.

"21 Jump Street", er på papiret en action-komedie, men i dette tilfælde må jeg nok sige at balancen tipper mere henimod komedie-genren, og på det område er filmen ganske morsom.
Der er flere scener hvor jeg hvertfald grinede, og så er kemien mellem Hill og Tatum i den grad tilstede.

Desværre så var jeg ikke helt lun på plottet, og selvom filmen måske nogle gange bevidst prøvede at dreje udenom det klichéfyldte, så endte vi stadigvæk over i det hjørne, som filmen gerne ville undgå!

Men på intet tidspunkt kedede jeg mig, og "21 Jump Street" da har et frisk ungdommeligt look over sig, som vil falde i mange teenagers smag! Men igen, filmen kører på visse punkter hen ad en alt for velkendt formel, der stærkt skriger på fornyelse og en vis form for orginalitet! Vi lander på 2 1/2 stjerne, men vi var faktisk lige ved at lande på en 3'er... så det ikke så ringe endda :)

Ret din egen anmeldelse af 21 Jump Street (Jonah Hill) - klik her

Start en debat om filmen 21 Jump Street (Jonah Hill) - klik her

Start en debat om denne udgave af 21 Jump Street (Jonah Hill) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45