An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Game of Thrones: Seasons 1-7 (30-disc) (Blu-ray) (BD) Game of Thrones: Seasons 1-7 (30-disc) (Blu-ray)

af Fox-Paramount N084023BSP01 / UPC# 7340112747879

Game of Thrones: Seasons 1-7 (30-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. HBO - 2011-2019
USA - Farve - Pr eps 52 min
Ønskeliste
DramaEventyrAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Game of Thrones
Instruktør: David Nutter
  Alan Taylor
  Alex Graves
  Miguel Sapochnik
  Mark Mylod
  Jeremy Podeswa
  Daniel Minahan
  Brian Kirk
Medvirkende:
Tyrion Lannister  Peter Dinklage
Cersei Lannister  Lena Headey
Danery Targaryn  Emilia Clarke
Jon Snow  Kit Harington
Sansa Stark  Sophie Turner
Arya Stark  Maisie Williams
Jaime Lannister  Nikolaj Coster-Waldau
Jorah Mormont  Iain Glen
Theon Greyjoy  Alfie Allen
Samwell Tarly  John Bradley
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-book
Familiekrønike
Mytologi
Prinser og prinsesser
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster


Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Kampen om Tronen

Dette storslåede drama fra HBO er baseret på den populære bogserie A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin, hvoraf første del har titlen Kampen om Tronen. Serien udspiller sig i en fantasiverden, hvor de magtfulde familier i de Syv Kongedømmer er låst fast i en strid om Jerntronen. I en beretning om løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf står kun vinderne tilbage – mens taberne går til grunde.

Denne TV-serie er rost af anmeldere verden rundt og ikke nok med dét; så kan danske Nikolaj Coster-Waldau ses i en af de bærende roller.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Game of Thrones (TV-serie):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 11. januar 2019
Klanernes krig
Sæson 1 *** ½

HBO kan det dér med at lave rigtigt gode TV-serier og lige siden "The Sopranos" har de vist, at de kan lave lige så gode fortællinger i TV-format som man kan lave film til biograferne. Denne fantasyserie er blevet meget omtalt og tiljublet og det er fuldt fortjent. Det er en storslået beretning om nogle rivaliserende stammer i en fiktiv tid og her er alt hvad hjertet kan begære af sværd, drama og defloreringer i en blanding som man ikke har set i nogen serie tidligere. Serien lægger ikke fingrene imellem og det er forfriskende med noget utæmmet fjernsyn. Skuespillerne gør det alle fortrinligt, særligt Peter Dinklage og Ian Glen, men det er først og fremmest den spændende historie og den lækre billedside der fastholder interessen. Man afventer med spænding 2. sæson.

Sæson 2 ***

Det er nok en smagssag om man vil synes om at serien på nuværende tidspunkt slår over i fantasy, hvor første del synes at holde sig på immanensens grund, hvis man kan udtrykke det sådan. Jeg synes personligt at det giver serien en smule slagside og gør dens drabelighed en smule mere ufarlig end nødvendigt, men det er stadig en meget spændende beretning som man sluger uden de helt store forbehold. Herligt med en serie der for engang skyld ikke lægge fingrene imellem!

Sæson 3 ***

I den meget roste og vellavede series tredie ombæring - der er marginalt bedre end anden - samles de forskellige tråde for alvor i narrativet, så det er med at følge godt med i begivenhederne. Knap så drabelig som de to foregående og mere fokuseret på fortællingen, men det er bestemt ikke en mangel, for der lemlæstes en del alligevel. Ganske spændende og det klør i fingrene for at komme igang med fjerde. Iøvrigt morsomt med en aldrende Diana Rigg i en sjov siderolle.

Sæson 4 ***

Det tynder ud i de rivaliserendes rækker i denne fjerde sæson og der er stadig fuldt blus under drabelighederne og spændingen er stort set konstant. Serien rundes af med en række yderst dramatiske begivenheder, så man er helt klar på femte omgang. Særligt de sidste par afsnit er virkelig nervepirrende og sender historien ind i nyt gearskifte, som lover godt for de kommende episoder.

Sæson 5 ***

Konfrontationerne bare vokser i omfang her i femte sæson der ydermere byder på nogle af de mest spektakulære scener i serien, herunder Den Hvide Hærs angreb i næstsidste afsnit. Spændingen vokser i styrke for hver episode og man kan næsten ikke vente med at tage hul på sjette sæson. Det er stadig uden tvivl en af de mest visuelt gennemarbejdede HBO-serier man hidtil har set.

Sæson 6 ***

Magtbalancerne forskyder sig for alvor i denne sjette ombæring, hvor flere af klanerne kommer under voldsomt pres og endnu flere må se sig knust til støv. Ikke helt så visuelt bjergtagende som femte, men den er ganske godt med alligevel og så sker der nogle ret dramatiske ting der er håndteret med stor finesse. En lang rejse nærmer sig sin afslutning og der er alt for længe til syvende sæson.

Sæson 7 ***

Første del af den afgørende slutspurt, hvor de rivaliserende klaner endegyldigt må gøre op med dem selv, hvor vidt de vil samarbejde på tværs af deres indbyrdes had og manglende forstålse, for at bekæmpe og besejre de levende dødes hær (klimadebatten, organiseret kriminalitet, islamisme, bankerne hvidvask, anyone?). Verden er ikke kun god, den er også meget ond og visse kræfter lader sig ikke stoppe uden brug af vold synes det at blive påstået, og dette er jo sandt. Hårdt skal som oftes mødes med hårdt og så må særhensyn vige. Der hæftes ende på mange ting, og mange får langt om længe deres velfortjente bekomst. Vi glæder os til anden del, og så er et gensyn på trapperne inden længe.

Skriv din egen anmeldelse af Game of Thrones (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Game of Thrones: Seasons 1-7 (30-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest