An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Beyond, The (Lucio Fulci)  (DVD) Beyond, The (Lucio Fulci)

Udgivet 6. februar 2017 FCD1246 / UPC# 5027035014142

Beyond, The (Lucio Fulci)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1981
Italien - Farve - 89 min
Ønskeliste
GysSkrækSplatter
Filmens specifikationer
Original titel: L'aldilà - The Beyond
Dansk titel: Rædslernes Hotel
Instruktør: Lucio Fulci
Medvirkende:
Liza Merril  Catriona MacColl
Dr. John McCabe  David Warbeck
Emily  Cinzia Monreale
Schweick  Antoine Saint-John
Martha  Veronica Lazar
Dr. Harris  Al Cliver
Mary-Ann  Laura De Marchi
Stikord: Eksploderende hoveder
Helvede
Hotel
Mareridt
Overnaturligt / okkult
Video Nasty
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Lucio Fulci's makabre mesterværk

The Beyond (aka Seven Doors of Death og L’Aldila) handler kort fortalt om et hotel i New Orleans, der er bygget oven på en af de syv porte til Helvede. Da den nye, kvindelige hotelejer stikker snuden for langt frem, åbnes porten, og ud myldrer det naturligvis med alskens ondskab - ikke mindst horder af filmhistoriens vel nok mest gruopvækkende levende døde.
     Well, helt ærligt... gode manuskripter og ditto historier var ikke Fulcis stærke side. Til gengæld nærmest DRYPPER skærmen af klam, ildevarslende atmosfære og brat, grusom død godt hjulpet af Sergio Salvatis surrealistiske fotografering og Gianetto de Rossis blodssprøjtende make-up effekter. Som velmenende advarsel bør det understreges for ikke-kendere, at effekterne er VÆRRE, end I kan forestille jer!
    Pasta-slagtermesteren Lucio Fulcis (City of the Living Dead) bedste “gore galore” epos har fået den store, kosmetiske skønhedsoperation. Resultatet er FÆNOMONALT. Alle tidligere - absolut seværdige - udgivelser på LD og DVD ligner en af Fulcis forrådnede zombier i sammenligning. Anchor Bay har heller ikke været alene om jobbet, men fået hjælp af Sage Stallones (yep, han ER søn af Sly!) Grindhouse Releasing og Quentin Tarantinos distributionsselskab, Rolling Thunder.
Peter J

Brugerne skriver om Beyond, The (Lucio Fulci):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 8. januar 2019
Folcis blodige hovedværk
Beyond, The (Lucio Fulci) Klamt og makabert mesteværk af Fulci med atmosfære i spandevis - og blod!
Meget flot fotograferet. Den indledende scene i sort/hvid er ganske enkelt fantastisk. Masser af flotte splateffekter af Gianetto De Rossi. Fulci låner gerne fra bl.a. Dario Argento. som gotisk gyser og visuelt gennemført splatteropera fungerer den helt eminent eminent. Fremragende filmmusik af Fabio Frizzi og Walter E. Sear og ligeledes excellent fotografering af Sergio Salvati. Helvedesscenen i slutningen er bare så flot lavet.Fulci har på alle måder gearet denne film en tand op ift. sine tidligere film, et mesterværk der ikke må mangle i nogen horrosamling. Jeg var så heldig at se den på stort lærred i 1983, hvor den gjorde et vældigt indtryk.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 1. juni 2011
Den Bliver Bedre og bedre!
Beyond, The (Lucio Fulci) Jeg har før haft denne film hér oppe til vurdering, og ligesom så mange andre Horror-flix! - Så er dér nogle titler der modnes bedre énd andre - JA!, Nøjagtigt ligesom med Damer, og Whisky... Og Lucio Fulci's 'the Beyond' Er Helt sikkert én af de "Damer"!.

Fulci boltrer! sig rundt i ét Hårdt Ghost-Zombie-Gothic Univers!.. Ingen andre kan lave det Grotesko Splat Bedre - Lucio forstod ligesom Jess Franco "Magien" i Close-Up!.

Det Er stadig IKKE Fulci's bedste! - Men, hvis Du kender!, og har set de fleste af Legendens film?.. Så ved du også at én 'Næsten En', af de Bedste? - Er 99% Horror-Geek-Godt-nok godkendt i Santa'Lucio-Land!.

Og hvilken én af Lucio's film der Så Er den bedste?, er jo nok mere én temperament sag?.. Min favorit er nok stadig 'Zombie Flesh Eaters'.
Et godt råd ville være at, få fat i alt med Fulcio på Blue-ray Steelbook! - Ud over at, det er mere sikkert énd at ha penge i banken!.. Så er de Pisse-Hamrende Flotte!.

Anmeldt af Søren Petersen, Fåborg 22. januar 2009
Forza Italia
De fleste siger Zombi, er hans bedste, jeg siger denne, da den virker meget mere komplet og sammenhængende.
Ved godt det sidste ord ikke hører til, når man snakker om hans film, men der er alligevel noget komplet over den.
Det er Fulci, som vi kender ham historien er nonsens, skuespillet tæt på elendigt og som sagt ingen sammenhæng, men også masser af atmosfære, flotte billeder og ikke mindst GORE.
Fulcis zombie quattro stagnoni er en ALL or NOTHING experience.
Jeg siger ALL :-)

Anmeldt af Monkeyman, København S 21. januar 2008
Spagetti de la Splat
Bestemt ikke Lucio Fulci bedste værk, og heller ikke én fængende fortalt historie som man bliver præsenteret for, ja faktisk synes jeg, at filmen var kedelig.
Min forhold til gysere fra Italien er også lidt svingende, da jeg til tider må stå af for den neo-europæiske stil at lave splatterfilm på, som nogle gange styre væk fra plottet og bliver ren splat for splattens skyld... hvis nogen kan forstå min point????
Jeg føler hvertfald mange unødvendige elementer i denne film, som kunne ha' været klaret anderledes... og mere inspirerende, men fans af ultra-euro-gore, vil med garanti ikke gå forgæves!


Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. februar 2007
Fulci ta´r til Louisiana
Èn af de andre anmeldere spørger berettiget om plottet giver mening. Det gør det ikke. Til gengæld tjener det Fulci til at retfærdiggøre et bredt udvalg af chokeffekter, som han strør gavmildt og aldeles skødesløst rundt omkring. Jeg ved ikke hvorfor det skulle vedkomme mig.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 19. august 2005
Mesterlig blodfromage
Helt igennem mesterlig Fulchi. Dette udpenslet og maleriske mesterværk af den italienske horror instruktør, viser for alvor branchens opkomlinge, hvor kniven skal sidde. Fulchi som er ypperligt flankeret af Germano Natali, Gianetto De Rossi og Maurizio Tranis (som måske skal hyldes som filmens virkelige stjerner) overlader intet til den frie fantasi. Effekt eksplosionerne er simplethen af en anden verden, og filmen trækkes kun svagt periodisk ned af 80'er rustik. The Beyond er et spark i skridtet.

Anmeldt af Borgen, København NV 5. august 2005
Fulcis absolutte hovedværk inden for totalt nonsense horror, er uden tvivl The Beyond, der på linje med Zombie Flesh Eaters er Fulci når han er bedst.
The Beyond er virkelig stemningsmættet, og effekterne er mildest talt imponerende. Om plottet giver mening ved jeg ikke, men Fulcis kreativitet og opfindshed er helt vild. Især scenen med edderkopperne er nok noget af det mest hardcore i mainstream splatterfilmen overhovedet.

Ret din egen anmeldelse af Beyond, The (Lucio Fulci) - klik her

Start en debat om filmen Beyond, The (Lucio Fulci) - klik her

Start en debat om denne udgave af Beyond, The (Lucio Fulci) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45