An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Pocketful of Miracles (Blu-ray) (BD) Pocketful of Miracles (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Pocketful of Miracles (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 199.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 21/9-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Pocketful of Miracles - 1961 Ønskeliste
TV-system:  PAL Blu-ray-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Pocketful of Miracles:

Amerikansk komedie fra 1961 instrueret af Frank Capra med Bette Davis, Glenn Ford og Peter Falk. Gadehandleren Annie i New York finansierer sin intetanende datters uddannelse i Europa. Da datteren og hendes forlovede, en spansk greve, melder deres ankomst, er Annie bange for at blamere datteren. Med hjælp fra gode venner fra gaden og underverdens konge David, kaldet Herren, arrangeres en flot illusion om high society.

Brugerne skriver om Pocketful of Miracles:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 24. september 2012
Did you know New York was an Island?
Ikke så stramt komponeret som de største caprafilm står der dog med al ønskelig tydelighed "Capra" hen over denne komedie. Jeg har ikke set Capras første version, men denne remake giver fuld tilfredshed for pengene. Glenn Ford har fint tag på sin usædvanlige rolle, det samme har en række capraveteraner og andre stjerner fra fortidens film. Bette Davis, Edward Horton og Thomas Mitchel fortjener i særlig grad at blive nævnt for deres præstationer. Peter Falk som Joy Boy giver det krydderi, der fremhæver filmens sentimentalitet, og han gør det fremragende.
Jimmy Cannon har skrevet en frisk dialog, som medvirker til at give filmen liv og karakter. En herlig gavtyvekomedie, der nok er værd at være i selskab med et par timer, og som ingen capravenner bør lade forblive uset.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. maj 2012
Remake
Capra's sidste film er en genindspilning af hans egen "Lady for a Day" fra 1933 og selvom den formentlig ikke er på højde med denne klassiker, så er det faktisk en ganske vellykket film på sine egne præmisser. Det er en typisk Capra-film med masser af sentimentalitet, men den er først og fremmest drevet frem af sit stjernespækkede cast hvor Bette Davis selvfølgelig stråler stærkest af dem alle i hovedrollen. Glenn Ford leverer en flot komediepræstation som den lyssky natklubejer David, selvom han basalt set ikke er den helt rigtige til denne type rolle. Peter Falk er utroligt morsom som hans højre hånd og Edward Everett Horton stjæler også et par scener som butler, men alle er fantastiske og Capra castede en lang række af kendte ansigter fra 30'erne og 40'ernes mange komediefilm, både fra egne og andres værker. Det er en ren fornøjelse at sidde og spotte dem og næsten hele fornøjelsen ved denne meget velspillede film.
Det blev iøvrigt Thomas Mitchell's sidste film og Ann-Margret's første.

Ret din egen anmeldelse af Pocketful of Miracles - klik her

Start en debat om filmen Pocketful of Miracles - klik her

Start en debat om denne udgave af Pocketful of Miracles (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45