An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Star Wars: The Complete  Saga  (9-disc) (Blu-ray) (BD) Star Wars: The Complete Saga (9-disc) (Blu-ray)

Udgivet 15. oktober 2015 af Fox-Paramount FP99151416 / UPC# 7340112723262

Star Wars: The Complete  Saga  (9-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lucasfilm - 1977-2005
USA - Farve
Ønskeliste
ActionEventyrAdventureScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Star Wars: The Complete Saga
Instruktør: George Lucas
  Irvin Kershner
  Richard Marquand
Medvirkende:
Luke Skywalker  Mark Hamill
Han Solo  Harrison Ford
Princess Leia  Carrie Fisher
Grand Moff Tarkin  Peter Cushing
Lando Calrissian  Billy Dee Williams
Obi-Wan Kenobi  Alec Guinness
C-3PO  Anthony Daniels
R2-D2  Kenny Baker
Chewbacca  Peter Mayhew
Darth Vader  David Prowse
Vis alle medvirkende...
Stikord: Star Wars
Fantasy
Familiekrønike
Futuristisk
Robot/cyborg/androide
Rumskibe / Rumfart
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Picture-in-Picture
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
Web features Ja Deleted scenes
Antal plader: 9Denne udgivelse indeholder 9 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DTS-HD MA
Engelsk
Fransk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Box Set BD50 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 40

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


A long time ago in a galaxy far, far away...


Vi er en hel generation af filmfreaks og nørder, der bliver dybt sentimentale, når vi læser ovenstående sætning. Tilbage i 1977 var Star Wars introduktionen til filmens forunderlige verden for undertegnede og mange andre nørder. Det var der, det hele startede, og det kan alverdens efterligninger, special editions og mere eller mindre skuffende prequels altså ikke lave om på!

Star Wars: The Complete Saga indeholder - som titlen antyder - samtlige seks biograffilm, altså begge trilogier samlet for første gang nogensinde:
 • Episode I - The Phantom Menace (Den usynlige fjende, 1999/138 min)
 • Episode II - Attack of the Clones (Klonernes angreb, 2002/142 min)
 • Episode III - Revenge of the Sith (Sith-fyrsternes hævn, 2005/140 min)
 • Episode IV - A New Hope (Et nyt håb, 1977/125 min)
 • Episode V - The Empire Strikes Back (Imperiet slår igen, 1980/128 min)
 • Episode VI - Return of the Jedi (Jedi-ridderen vender tilbage, 1983/135 min)
Fra dvdactive.com, Editorial by Chris Gould:

For years now George Lucas' original Star Wars trilogy has been undergoing changes, some subtle, others not so subtle. With the recent release of the trilogy on DVD I decided that now was a good time to try and catalogue the evolution of these films from the 1977, 1980 and 1983 releases, to their present day incarnations (including the Blu-ray release). To illustrate the various alterations I have used screen shots from the original, Special Edition and DVD releases of the films, in that order.

Klik her for at se dvdactive's sammenligninger af de forskellige versioner.
David

Specielt om denne udgivelse:

Genoplev de uforglemmelige øjeblikke, og hop ombord i det spektakulære eventyr med Star Wars: The Complete Saga i helt ny Blu-ray kvalitet. Denne fantastiske samling forener alle seks episoder for første gang i imponerende high definition med den reneste digitale lyd i galaksen.

Med over 40 timers gribende ekstramateriale, inklusiv helt nyt materiale skabt specielt til denne udgivelse, kan du dykke dybere ned i Star Wars-universet og opleve mere end nogensinde før.

Feel the Force on Blu-ray! Own every moment!

Specifikationer, disc 1-6:
 • Aspect Ratio: 2,35:1 (Widescreen 16:9)
 • Sprog: Engelsk 6.1 discrete DTS-HD Master Audio / Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, fransk, spansk, portugisisk, hollandsk
Ekstramateriale:
 • Kommentarspor til hver enkelt film med George Lucas & Crew
 • Aldrig-før-frigivet kommentarspor til hver film fra arkiv-interviews med Cast & Crew
 • Kommentarsporene er tekstet på engelsk
Bonus discs 1 & 2 - fra Star Wars-arkiverne:
 • 45 slettede/forlængede scener
 • Interviews med skuespillerne og filmholdet
 • Props, Maquette and Costume Turnarounds
 • Matte Paintings and Concept Art
Bonus disc 3 - dybdegående dokumentarer og originale featuretter:
 • The Making of Star Wars (1977)
 • The Empire Strikes Back: SPFX (1980)
 • Classic Creatures: Return of the Jedi (1983)
 • Anatomy of a Dewback (1997)
 • Star Warriors (2007)
 • Star Wars Tech (2007)
 • A Conversation with the Masters: The Empire Strikes Back 30 Years Later (2010)
 • PLUS mere end 90 minutters Star Wars Spoofs!

Brugerne skriver om Star Wars: The Complete Saga (6 film):

Anmeldt af Det Burde Være forbudt At Sælge VHS :) Og Snart Dvd'er, Aalborg SØ 3. juni 2015
saga
kan vist ik bli bedre :)

desværre er billed kvaliteten visse steder i episode 3 grumset iforhold til de 2 første, billedet er ternet, de første 20 min battle over coruscant og visse andre steder i filmen
men complete saga??? selvom det lavet til en complete saga er der ting i episode 1-3 der ikke hænger sammen med 4-6
uanset hvordan man vender og drejer den så er darth vader i 4-6 ikke darth vader i 1-3 og episode 4-6 "vil altid være de første" uanset hvor meget lucas prøver at hjerne vride os

Anmeldt af Vaesen, Nykøbing F 1. juni 2012
Jeg vil ha' mere. Lav flere! :D
Første gang jeg så denne film, anede jeg overhovedet ikke hvad Star Wars var eller hvad det handlede om. Min kæreste måtte nærmest tvinge mig ind foran TV'et for at få mig til at se den. Det er jeg utrolig glad for, at han gjorde! (Og fair forøvrigt, eftersom jeg tvang ham til at se Titanic med mig :D).

Men jeg blev fuldkommen ellevild med Star Wars. Jeg er nu en stor, stor fan af alle filmene. Jeg har naturligvis alle seks film på DVD, men har længe ventet og glædet mig til, at de udkom på blu-ray. Og det har været ventetiden værd, helt klart! Billedkvaliteten er helt i top, det samme er lydsporet. Og masser af special features - det er mums for en fan som jeg. Ville ønske jeg kunne give denne udgave seks stjerner ;)

Selve kernen i denne forrygende filmserie er vel det gode mod det onde. Og at finde balancen mellem at være god og/eller ond. Og de mange dillemmaer der opstår, mens man tager rejsen mod at blive en mand (dette gælder især for de første tre film).
Hovedpersonen man følger er Anakin Skywalker, fra de spæde barndomsår til teenageårerne, hvor han bliver udsat for diverse dillemmaer. Især når det angår kærlighed. Man vælger som Jedi jo den del af livet fra og da han så går hen og forelsker sig, bliver det en del mere problematisk for den unge mand.

For hvad skal man være tro imod? Sit hjerte eller sit løfte? Han prøver desperat at finde en balancegang, så han måske kan få begge, men det viser sig at være katastrofalt for ham selv og den fine unge mand han er blevet og for stort set resten af universet. Dertil hjælper det så heller ikke, at han finder sin mor døende, slemt tilredt af nogle ækle væsner og det bringer hans temperament i kog. Når man så dertil lægger, at han har grufulde syner af hans gravide kone, der dør under fødslen af deres børn og at han bliver mere og mere desperat for at forhindre, at det sker og derfor går over til den mørke side for at redde hende, så er det tragiske, at han selvopfylder hans egne profetier! Enter Darth Vader!

Når man så når til 4'eren bliver vi så præsenteret for hans voksne søn og nu fortælles historien fra både Darth Vaders perspektiv såvel som hans søn Lukes - der er intetanende om sin fars skæbne - noget han senere finder ud af i 5'eren af Vader himself. Imellemtiden er Luke blevet en del af oprøret mod Imperiet, som også får destrueret den første dødsstjerne. I 5'eren er Vader besat af at finde Luke, mens Luke, fulgt af sine gode venner Han Solo, Prinsesse Leia & Chewie, tager ud for at finde en Jedi Master, der kan optræne ham som Jedi efter hans gode ven Obi.wan Kenobi's død i 4'eren og som senere viser sig for ham og fortæller ham, at han skal tage til Dagobah for at få fuldført sin træning af Jedi Masteren Yoda.

Dette gør han, mens resten af gruppen desperat forsøger at undslippe det onde Imperium. Da han får et syn om, at hans venner er i fare, tager han afsted for at hjælpe dem, til trods for gentagne advarsler fra Yoda og Obi-wan, intetanende om, at hans far har sat en fælde for ham og at hans venner er lokkemad. Her kommer den første konfrontation mellem Luke og Vader, hvor Vader til sidst fortæller en chokeret og benægtende Luke, at han er hans far.

I 6'eren, den sidste film i rækken, tager historien udgangspunkt i det dilemma både Vader og Luke står overfor. Kan Vader vende Luke til den mørke side? Og hvis ikke, kan han så virkelig slå sin søn ihjel? Og kan Luke prøve at bringe sin far tilbage til den gode side, eller er han virkelig nødt til at slå sin egen far ihjel? Og kan han virkelig gøre det, hvis det kommer så vidt?

Den sidste film i rækken er et brag af en film og man må bare læne sig tilbage og overgive sig fuldkommen. Den kan ses af de fleste og de fleste vil elske denne film, fordi der noget for både drengerøven, den romantiske, den fantasifulde og den der elsker action. Summa summarium: De fleste vil kunne få noget ud af denne filmserie. Den har alle de fedeste elementer, man overhovedet kan forestille sig. Folk der elsker eller har en god fantasi, vil elske denne serie. Den er klart anbefalelsesværdig og personligt en af mine yndlingsfilm (serier). Den bør ihvertfald ses en gang, så man i det mindste kan sige, at man har set den ;)

(og så kan jeg forøvrigt lige fortælle, at der er en grund til at mit brugernavn er Væsen (må stave det med ae her). Og det er simpelthen fordi min yndlings figur i SW filmene er Yoda og da jeg så ham første gang sammen med min eks, udbrød jeg: sikke dog et kært, lille Væsen, ham Yoda. Siden blev det hans kælenavn for mig ;))

Ret din egen anmeldelse af Star Wars: The Complete Saga (6 film) - klik her

Deltag i debatten om filmen Star Wars: The Complete Saga (6 film) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Star Wars: The Complete Saga (6 film)
Thomas Aquinas


Se alle titler her
Sendt 2011/09/06 18:57:59 IP: Logget Svar...

Star Wars: The Complete Saga

Se, dét var sgu da alligevel en nyhed der vil noget!
Holliday

Sendt 2011/09/06 22:51:57 IP: Logget Svar...

Tjae..

jeg kan nu snildt nøjes med de tre "første".
Falkbøll

Sendt 2011/09/10 19:31:27 IP: Logget Svar...

Så Absolut!!... Original Saga - Ja Tak!

... den sidste, af de to? Not so much
Og så en lille Bøvs med på vejen - Rygterne siger, at det er de "Pillede ved udgaver", og IKKE! som de var 'da Far var Dreng.... ØV!. Ser ud som om man gør klogt i, at holde lidt fast i sin Svenske DVD med begge udgaver på liiidt endnu
Trold

Sendt 2011/09/11 11:50:23 IP: Logget Svar...

George Lucas har pillet ved rigtig mange ting i disse udgaver.Både lyd,dialog,effekter,stemmer og diverse har fået en kærlig hånd.Nogle af ændringerne har løftet oplevelsen,mens andre ændringer godt kunne have været undværet.
René

Sendt 2011/09/11 17:21:50 IP: Logget Svar...

Star Wars på Blu-ray

Nogen chance for, at Lucas så muligvis også har pillet Muppet-dukkerne ud af de tre 'originale' film, og erstattet det med CGI? Jeg har nemlig altid syntes, at alle de hånd-dukker tilførte filmene lovlig megen kitsch-værdi. Men nu har jeg jo så, på den anden side, heller aldrig været en Star Wars "True Believer".


Sendt 2011/09/12 16:32:05 IP: Logget Svar...

Star Wars på Blu-ray

Jeg var med i 77, jeg er også med på de sidste udgaver.

At GL piller ved filmene, vil ikke fjerne den fede fornemmelse jeg havde i sin tid og jeg oplever stadig suset fra dengang, når jeg pakker de gamle vhs bånd ud

Jeg skal helt klart have de sidste nye udgaver af filmene hjem på hylderne og hvis der er pillet en smule, så går det nok.
et@lynhurtig.dk

Sendt 2011/09/13 19:29:09 IP: Logget Svar...

Prisen

Den er til salg i elgiganten for 689 kr.


Sendt 2011/09/13 20:05:24 IP: Logget Svar...

Star Wars: The Complete Saga

689 hos EG såmænd og 749 hos TP.

Jeg er ikke så sikker på at jeg har mulighed for at støtte LD, når jeg skal have købt denne udgave.
Lutze

Sendt 2011/09/18 19:11:41 IP: Logget Svar...

På DVD

Hej, kan man afspille denne på en ganske almindelig DVD afspiller?
René

Sendt 2011/09/18 20:58:24 IP: Logget Svar...

"Star Wars" - Blu-ray eller DVD?

Nej, det kan man ikke.

Afspilning af Blu-ray formatet kræver et særligt laserlys, med en frekvens som desværre ikke understøttes af DVD-afspillere.
Miles

Sendt 2011/09/19 10:20:08 IP: Logget Svar...

Er det virkeligt den engelske udgave I sælger til 900 kr? Den kan jeg købe hos Amazon i England, for 575 kr, leveret lige til døren. Er jeres udgave her, væsentligt anderledes end den Amazon har, siden jeres er 300 kr dyrere?
zeiko

Sendt 2011/09/21 20:11:18 IP: Logget Svar...

Billigere i Kvickly

Kan fåes i Kvickly til 600 kr.
Det Burde Være forbudt At Sælge VHS Og Snart Dvd'er

Sendt 2012/01/12 17:18:48 IP: Logget Svar...

Star Wars: The Complete Saga

lige set den i en butik
1299,- de må ha slugt søm
Falkbøll

Sendt 2012/01/13 01:46:29 IP: Logget Svar...

...... Og så afligevel! ikk.

Det ville så her' være på sin plads, af Georgy-Drengen havde krøbet til korset, og Slam-Dunked! the Holiday Special ned i Bonus-kurven... Men' Fuck! en Kryster - Chame on you Lucas!............ shame on you.

Så den 'Holiday Special - Bootleg DVD-R Ultimate Edition'... Må vi beholde lidt endnu - Tag den GL, og stik i din P.I.P.E.S Og Ryg Den!.

PS - Jeg er SIKKER på, at hvis man går i Lotus-stilling, og vendter.. evt. søger Febrilsk på div. internet-sider, i et par år eller der' omkring, så på 'et eller andet tidspunkt - udkommer der en "Super F#%KIN Special limited Blue-ray med 16 bonus-skiver.. inplantet godt, og Gevaldigt i Darth's Store Sorte....................Plastik Hjelm!.
Monkeyman

Sendt 2013/02/02 17:36:11 IP: Logget Svar...

Det kan sagtens blive bedre... MEGET BEDRE!

Jeg respektere George Lucas som filmmand og medskaber af forskellig filmmagier og selskaber, der har gjort det sjovere og flottere at se film.

Men det han har gjort ved sin egen Star Wars Saga, synes en smule utilgiveligt!
For manden mener åbenbart at de eneste versioner som dur og bør udgives, er dem han selv bedst kan lide!
Det betyder at han med Blu-ray udgivelsen ikke har udgivet de gamle Star Wars film som de så ud, da de for første gang ramte biograferne tilbage i henholdsvis 1977, 1980 og 1983! I stedent for har vi kun THE SPECIAL EDITION, som jeg førhen ikke havde de større protester over indtil at George mente at de heller ikke var godt nok! Så nu blinker ewokkerne, Hayden Christensen tørner frem som et spøgelse, Han Solo skyder karakteren Gredo i tydelig selvforsvar (hvilket er dumt da det ville give Han Solo karakteren mere kant) og Jabba The Hut ser stadig forfærdelig ud i Episode 4.... en scene som i THE SPECIAL EDITION burde ha' været klippet ud... osv. osv.

Desuden har man den ´´nye´´ trilogi som jeg aldrig har og vil blive fan af, da de komplet og endelig ødelægger Star Wars magien fra den ældre trilogi, når man prøver at sætte det hele sammen!

Så hvad George Lucas kunne gøre for at glæde alle fans, var at udgive samtlige versioner af de gamle film, og lad være med at være så diktatorisk overfor dem der i starten var med til at gøre Lucas til den rige filmmand han er i dag... nemlig OS!

Dog ville det også være glædeligt hvis han ville lave Episode 1, 2 og 3 om igen uden ham i instruktørstolen! Lave dem mere på gammeldags manér uden 100% CGI-skærm hele tiden. Give plottene magien og dybden tilbage!!!
Men i stedent for kommer en hel ny trilogi... LAVET AF DISNEY! Jeg håber ikke på det værste... men gør mig klar til det!
Thomas Aquinas

Sendt 2013/02/02 20:03:16 IP: Logget Svar...

George Lucas og stjernerne

Man burde tage hans AFI Life Achievement Award fra ham - ASAP!
Romeo

Sendt 2013/02/19 20:26:58 IP: Logget Svar...

Besynderligt

969 kr. i dvdcity, 799 kroner i laserdisken. Hvordan man så kan tillade sig at give så to forskellige priser på samme produkt. Og i øvrigt er det biografudgaverne eller er det special edition udgaverne på denne her boks.
Falkbøll

Sendt 2013/02/19 23:08:05 IP: Logget Svar...

Ja!....

... og BILKA = 699 Kr.

- Men Bilka er jo også Nazier!

Og du får KUN 'Special edtion' udgaverne i den hér boks... ikke originalerne Kort sagt - den boks hér.. ER BØS!.
Romeo

Sendt 2013/02/20 12:22:55 IP: Logget Svar...

Hm ja ja

Ja okay din personlige mening om bilka, var jeg ikke så synderlig interesseret i. Men tak for svaret alligevel.

Start en debat om denne udgave af Star Wars: The Complete Saga (9-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest