An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Savage Sisters  (DVD) Savage Sisters

Udgivet 1. november 2001 BREW44299 / UPC# 787364429998

Savage Sisters  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Savage Sisters - Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 2.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Savage Sisters:

Anmeldt af René, Åbyhøj 30. maj 2007
Savage Sisters ... En tam oplevelse.
Hele fire film, fordelt på to DVD-skiver, til den sølle pris af 99 kroner - det lyder da unægtelig som lidt af et kup, ikke sandt? Ikke desto mindre vil jeg kraftigt anbefale, at man lader være med at købe denne film-collection, og i stedet bruger pengene på noget andet. For det er i realiteten kun én film ud af de fire, der har en acceptabel billed- og lydkvalitet.

Den fælles titel "Savage Sisters" hentyder til, at samtlige film handler om seje sild, der er i stand til at dele masser af øretæver ud til skurke og andet godtfolk. Fællesnævneren for alle fire film er karate-kampscenerne, og når man ser dem i vore dage kan man ikke andet end more sig lidt over det. I det mindste hvad angår de tre første af filmene - den sidste er ganske hæderlig på lige dét punkt.

Der er tale om noget, der efter al sandsynlighed er actionfilm, produceret for amerikansk TV i starten af halvfjerdserne, og jeg tvivler stærkt på, at nogen af disse film har gået i biograferne - dertil er de simpelthen for dårlige. Faktisk sad jeg en stor del af tiden og krummede tæer over skuespillernes præstationer. I 1972 var det sikkert ganske udmærkede film at se på fjernsynet lørdag aften, men tiden er ligesom løbet fra dem.

De tre første af filmene i samlingen er af utrolig dårlig kvalitet m.h.t. lyd og billede. Sjældent har jeg hørt så skrækindjagende ringe eksempler på skrattende mono-lyd! Og billedet: Lutter ridser og umotiverede hop frem i handlingen, som om filmstrimlen har været knækket forskellige steder og efterfølgende spliced sammen igen.

Den sidste af filmene er også den nyeste af dem, og er indspillet i 1993. Lyden er her i stereo, og lyder ganske udmærket. Og kampscenerne tager sig da også ret realistiske ud. Men skuespillerne er lutter ukendte navne. Og at dømme efter deres præstationer på skærmen har næppe nogen af dem fuldført nogen skuespiller-uddannelse. Jeg har filmens tre mandlige helte under kraftig mistanke for at være professionelle kampsport-udøvere, som man blot har givet et nødtørftigt kursus i at gebærde sig foran et kamera (hvis nogen overhovedet!), inden instruktøren satte megafonen for munden og råbte: "Aaaaand ...... Action!"

Skriv din egen anmeldelse af Savage Sisters - klik her

Deltag i debatten om filmen Savage Sisters - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Savage Sisters
René


Se alle titler her
Sendt 2002/10/13 10:55:25 IP: Logget Svar...

*

*

Start en debat om denne udgave af Savage Sisters - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45