An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Fint skal det være: Sæson 1-2 (3-disc) (DVD) Fint skal det være: Sæson 1-2 (3-disc)

Udgivet 1. april 2005 af DVD Data-Mate 414D / UPC# 6430017007039

Fint skal det være: Sæson 1-2 (3-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. BBC - 1990-1995
England - Farve
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Keeping Up Appearances
Dansk titel: Fint skal det være
Instruktør: Harold Snoad
  Roy Clarke
Medvirkende:
Hyacinth   Patricia Routledge
Richard   Clive Swift
Daisy   Judy Cornwell
Onslow   Geoffrey Hughes
Elizabeth   Josephine Tewson
Rose   Mary Millar
Emmet   David Griffin
Violet Paddock   Anna Dawson
Rose   Shirley Stelfox
The Major   Peter Cellier
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 24

Gennemsnit: 9.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Fint skal det være!

Keeping Up Appearances er den populære britiske komedieserie med Patricia Routledge som nabolagets snob, Fru Hyacinth Bucket (udtales Bouquet), der som bekendt ikke skyr nogle anstrengelser for at bevare den fornemme facade, og Clive Swift som hendes hårdtprøvede ægtefælle Richard.
     Vi kender alle mindst én Hyacinth – det kan være en svigermor, en lærerinde, en nabo eller en tante. Deres ankomst får os til at trække gardinerne for i panik, slukke lyset, skrue ned for radioen og spille død, indtil det er sikkert at trække vejret igen!
Niels Ole

Brugerne skriver om Keeping Up Appearances (TV-serie):

Anmeldt af René, Åbyhøj 22. juli 2009
The Bouquet Residence - the Lady of the House speaking!
Boxens første 6 afsnit udgør sæson 1, og de resterende 10 afsnit sæson 2. Det er tydeligt, at de første 6 afsnit tjener som "prøveballon", hvor man lige først skal ha' persongalleriet i serien etableret og humoren defineret. Men som bekendt, så bar det jo.

Den snobbede fru Hyacinth, med det borgerlige efternavn 'Bucket', er den ældste af i alt fire "blomster"-døtre (Hyacinth, Violet, Daisy og Rose), og er villakvarterets skræk. Folk sniger sig nervøst forbi huset, hvori hun bor - i håb om, at deres tilstedeværelse ikke vil blive bemærket inde bag gardinerne. Og hvis tilfældigt forbipasserende pludselig hører gadedøren gå op, dykker de instinktivt lynhurtigt i skjul bag havegærdet. Naboen, Elizabeth, må dagligt trækkes med obligatoriske kaffe- og te-besøg hos den myndige fru Hyacinth, hvor hun bravt (om end forgæves) kæmper imod nervøse spasmer, der uvægerlig resulterer i en knust tekop fra Hyacinth's dyre håndmalede stel. Richard er Hyacinth's forsagte ægtemand, der med stoisk ro affinder sig med alle hustruens bizarre griller.

I sæson 2 er der kommet mere styr på formen, og Richard formår nu at gi' Hyacinth lidt mere modspil - om end han stadig kender sin plads. Elizabeth's musikudøvende bror, Emmet, er nu flyttet ind hos søsteren, og Hyacinth øjner straks musikalske muligheder ved hendes frygtede "Candle Light Suppers". Ligesom hun nu også er kommet til den urokkelige overbevisning, at en strålende operakarriere muligvis er lige inden for rækkevidde, med Emmet's hjælp. Han deler dog ikke hendes entusiasme, for nu at sige det lidt pænt. Men det er dog ikke altid helt nemt at opretholde den fashionable facade over for en måbende omverden: Faderen er dybt senil, og ses ofte kørende forvirret omkring på cykel, iført stålhjelm og lange underbukser. Eller jagte damerne henne fra poshuset, iført det rene ingenting - når ikke han lige tror, at han er den kappeklædte retfærdighedes forkæmper, "Captain Nidnight", på utrættelig forbryderjagt.

Anseelsen trues ligelede ofte af søstrene Daisy og Rose's underklasse-agtige gøren og laden (ikke mindst Rose's mange amorøse eskapader og udtalte forkærlighed for gifte mænd). Eller Daisy's arbejdssky og konstant undertrøje-iklædte ægtemand, hvis yndlingsbeskæftigelser er TV-kigning i lænestolen og besøg på pubben. Men fru Hyacinth' er heldigvis ikke den, der stikker op for bollemælk. Og hendes mange og yderst kreative afledningsmanøvrer, når der er fine folk på besøg i hjemmet (og med familien ubetænksomt indenfor se- og høre-afstand) kan ikke andet end kalde på grinet. Britisk komedie i absolut særklasse - og jeg skal da også snart i gang med de næste sæsoner på DVD.

Åh, forresten - i følge fru Hyacinth, så udtales 'Bucket' således: Bouquet. Det er yderst vigtigt - det andet lyder jo så ..... plebejerisk. Uff!

Skriv din egen anmeldelse af Keeping Up Appearances (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Fint skal det være: Sæson 1-2 (3-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45