An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Lost:  Season  1 (7-disc) (DVD) Lost: Season 1 (7-disc)

Udgivet 3. november 2005 af Buena Vista (DK) BXA3111899 / UPC# 8717418350062

Lost:  Season  1 (7-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. abc studios - 2004-2010
USA - Farve - pr eps 42 min
Ønskeliste
ActionDramaAdventureThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Lost
Instruktør: Jack Bender
  Stephen Williams
  Paul A. Edwards
  Tucker Gates
  J.J. Abrams
Medvirkende:
Jack Shepard  Matthew Fox
Hugo Reyes  Jorge Garcia
Kate Austen  Evangeline Lilly
James Sawyer  Josh Holloway
John Locke  Terry O'Quinn
Sayid Jarrah  Naveen Andrews
Jin-Soo Kwon  Daniel Dae Kim
Sun Paik-Kwon   Kim Yoon-Jin
Ben Linus  Michael Emerson
Richard Alpert  Nestor Carbonell
Vis alle medvirkende...
Stikord: Flashback sekvenser
Ø
Overlevelse
Tidsrejse
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 7Denne udgivelse indeholder 7 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Tysk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 62

Gennemsnit: 9.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David

Ikke bare endnu en Robinson-ekspedition!

Der går et øjeblik, før Jack fatter, hvad der egentlig er sket. Det er kun få minutter siden, han sad tilbagelænet i et blødt sæde på Flight 815 fra Sydney. Den søde stewardesse bemærkede, at han var lidt nervøs, så hun tilbød ham en drink. Han kan stadig smage whisky'en, da han vågner op midt i en skov. Jack kommer på benene og går i retning af lydene. Han kommer ud af skoven og støder på et grusomt syn. Stranden foran ham er dækket af vragstykker. Der flyder kufferter og tøj over alt. Halen på flyet mangler, den ene vinge er knækket, og inde imellem de forkullede vragstykker går de få, overlevende passagerer forvildede rundt. Så tager Jacks instinkter over. Han er læge, og de her mennesker har brug for hjælp.

Således starter en af nyere tids mest succesrige serier, Lost.

Det viser sig snart, at der er 48 overlevende, men serien fokuserer hovedsageligt på 14 udvalgte karakterer, heriblandt Jack (Matthew Fox fra Party of Five), der fremstår som en naturlig ledertype. Han bliver dog snart udfordret af den mystiske Locke (Terry O'Quinn fra Millennium). Jack har et godt øje til Kate (Evangeline Lilly), der måske bare ligner en sød, uskyldig kvinde, men hun gemmer på nogle mørke hemmeligheder. Kate gengælder Jacks følelser, men er samtidig tiltrukket af ballademageren, Sawyer (Josh Holloway). Blandt de øvrige overlevende finder vi også en falleret rockstjerne, Charlie (Dominic Monaghan fra Lord of the Rings), et koreansk par - Jin & Sun (Daniel Dae Kim fra Hulk og Kim Yoon-jin fra Shiri) og en fraskilt far, Michael (Harold Perrineau fra Romeo + Juliet).
     Da det går op for passagererne, at deres fly var så langt væk fra sin kurs, at der ikke er nogen chance for, at de vil blive reddet foreløbig, begynder de at forberede sig på et længere ophold.

Thriller, drama, action, science fiction og fantasy. Lost har det hele! Det var den hotteste, nye serie på 2004/2005 programmet. Manden bag serien er J.J. Abrams, der også stod bag Alias. På samme måde som denne serie hele tiden overrasker, formår Abrams gang på gang at tage seeren på sengen. Netop som man tror, at man har regnet en scene ud, skifter serien gear, og man havner et helt andet sted.
     Det lyder måske ikke, som om der kunne blive noget særligt ud af en serie om 48 mennesker strandet på en ø. Grunden til, at Lost fungerer så godt, som den gør, er selvfølgelig, at den ikke bare handler om at overleve på en ø. De fleste afsnit tager for eksempel udgangspunkt i en bestemt karakter. I løbet af afsnittet ser vi glimt fra personens fortid. Glimt, der viser, hvem personen er, og hvorfor han/hun var på lige netop det fly, og således bliver karakterernes dunkle fortid langsomt afdækket.
     Samtidig breder mystikken sig om selve øen. Der er tegn på, at Flight 815 ikke er det første fly, der er faldet ned, så måske er der andre overlevende, og når mørket falder på, kommer der nogle mystiske lyde fra de tætte skove. Det virker, som om øen er hjemsted for noget meget ubehageligt. Det viser sig også, at det måske ikke var så tilfældigt, som man skulle tro, at netop disse 48 folk skulle havne på netop dette fly. Flere af dem har - uden at være klar over det - mødt hinanden før og på forskellige måder påvirket hinandens liv. Men er de bare ofre for tilfældigheder, eller er de brikker i et større spil? Én ting er sikkert: Dette er ikke bare endnu en Robinson-ekspedition!
David

Specielt om denne udgivelse:

 • 1. sæson (2004/2005)
 • 25 episoder fordelt på 7 plader
 • Spilletid ialt: 1069 min (ca. 18 timer)
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, fransk, tysk, hollandsk
Special features:
 • Kommentarspor - observationer fra skuespillerne og filmholdet
 • Featurette: Welcome to Oahu - The Making of the Pilot
 • Featurette: The Genesis of Lost - skaberne fortæller hvordan serien blev til
 • Featurette: Designing a Disaster - spændende indsigt i seriens "look"
 • Before They Were Lost - optagelsesprøver og personlige historier fra skuespillerne
 • Lost Flashbacks - fraklippede scener
Episoder:
 1. Pilot (1:2)
 2. Pilot (2:2)
 3. Tabula Rasa
 4. Walkabout
 5. White Rabbit
 6. House of the Rising Sun
 7. The Moth
 8. Confidence Man
 9. Solitary
 10. Raised by Another
 11. All the Best Cowboys Have Daddy Issues
 12. Whatever the Case May Be
 13. Hearts and Minds
 14. Special
 15. Homecoming
 16. Outlaws
 17. ...In Translation
 18. Numbers
 19. Deus Ex Machina
 20. Do No Harm
 21. The Greater Good
 22. Born to Run
 23. Exodus (1:3)
 24. Exodus (2:3)
 25. Exodus (3:3)

Brugerne skriver om Lost (TV-serie):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. december 2011
Marooned
Ganske spændende serie om et flystyrt og hvad der efterfølgende sker for de overlevende passagerer. Overraskelse følger på overraskelse og det skal blive spændende at se om alle trådene bliver samlet til sidst for der er nok at holde styr på. En rigtig cliffhanger hele vejen igennem.

Anmeldt af René, Åbyhøj 22. februar 2008
En yderst positiv overraskelse!
Jeg er nu heller ikke den helt store fan af TV-serier, generelt. Men efter (indtil videre) at være nået igennem de første tre discs af sæson 1, må jeg alligevel æde de ord i mig igen og indrømme, at denne serie har masser af spænding, mystik - samt et interessant persongalleri, som vi - via flashbacks - hen ad vejen lærer ganske grundigt at kende; én lille bid ad gangen. Hverken øen de er havareret på, eller de overlevende passagerer synes helt at være, hvad de giver sig ud for at være. Eller dyrelivet, for den sags skyld. Der er åbenbart en forudbestemt mening med, at de er bragt sammen på denne ubeboede(?) Stillehavs-ø. Og hvad er det for noget med det mystiske radiosignal, de har opfanget på øen? Uha-uha, spændingen stiger!

Nå men jeg har vist ikke tid til at skrive mere nu: Jeg skal lige ind i stuen og se lidt flere afsnit.

Noget helt andet er, at denne udgivelse er på visse af skiverne fantastisk flot overført til DVD - både hvad angår billede og lyd. Med hensyn til billedekvalitet, så vil især disk 2 fra denne boks fra nu af være min reference for, hvilken kvalitet man bør kunne forvente (og FORLANGE) af DVD-mediet.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 10. juni 2007
Robinson-ekspedition for alvor
De overlevende fra et flystyrt på en mystisk tropeø bliver ufrivilligt deltagere i en Robinson ekspedition på liv og død. Eneste præmie er at overleve. Der er mange gåder og mange farer på øen. Personernes fortid følges i flashbacks. Terry O'Quinn leverer en pragtpræstation som jæger og survivalist. Seriens førstesæson stiller flere spørgsmål end den besvarer og ind imellem trædes der rigeligt meget vande, men stemningen holder, det er flot. Mest for mysteryfans, andre kan da godt blive lidt irriterede over de mange gåder man ikke får svar på.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 12. september 2006
En af de bedre
Jeg har megt vanskeligt ved at koncentrere mig om TV-serier fordi de bygger på produktionsskabeloner, som ikke fraviges: Persongallerier med skarpt optrukne typer, alt for løs fortælleøkonomi fordi tiden skal gå, gentagelse på gentagelse, plots, der skæres ud i pap osv. Lost 1. sæson er ikke nogen undtagelse og tanken om, at der også er en 2. sæson er ærgerlig, fordi: denne TV-serie trods alt ejer en friskhed i sit manus, som er sjælden for TV-serier, men som ikke er tilstrækkelig til at hjælpe serien gennem endnu 28 afsnit.
Man bliver dog grebet tilstrækkelig af nysgerrighed til at komme gennem de første 28 afsnit. Der er pirrende elementer i historien, og specielt Terry O'Quinn's figur har spændende facetter.
De idelige flashbacks nedsætter fortællingens tempo og ærgrer, fordi adskillige af dem kunne have været integreret i historien på anden vis.
Kan godt bruges i en snæver vending.

Anmeldt af hikari-Emiru.com, København Ø 15. maj 2006
con air + cast away =LOST
Ej Lost er virkelig en nutidig acceptabel tv serie, hvis bare de havde holdt sig til de to første sesoner, men rygtet om de allerede skrevne 12 skræmmer lidt, stod af i midten af 2nd season.
selvom serien køre lidt i tomgang, er den både flot og nydeligt lavet og så er den super spændende.

Anmeldt af Quincy, København N 8. januar 2006
Lost weekend
men ikke forgæves ;-) Har netop set samtlige afsnit af serien her i denne weekend og det var megafedt!!! Havde set mange af afsnittene da de blev sent i december, men missede et par stykker, og efter at havde set dem allesammen "i træk" faldt der virkeligt et par brikker på plads, men der er meget at glæde sig til i de kommende sæsoner. Kan kun tilråde andre at få set 1. sæson så man er velforberedt på 2. sæson, den bliver forhåbentligt endnu federe. Vil give den anden anmelder ret i at skuespillet er virkelig fantastisk i serien.
På dvd'erne er det lidt småt med ekstramateriale på de første 6 discs, dog er der kommentar lydspor til enkelte afsnit og det er fedt. Men bonussen kommer på den sidste disc hvor der er gode fraklip og en masse "bag om" ting og ikke mindst et par ikke viste flashbacks som meget betegnende kaldes for "The lost flashbacks"
SE DEN!!!!!!
Q

Anmeldt af kathrine, Ølstykke 10. december 2005
WoOoOoW
jamen "klap salve" altså fantastisk serie det skal bare siges jeg syntes helt klart det er den BEDSTE serie til tids dato! og man kommer bare til at elske personerne i serien men man får nok også en yndlings det er jeg næsten sikker på jeg må så indrømme at min helt klart er Charlie han er bare så rolig i hans skuespil og man tror virklig han er squ ude på den ø! og jeg elsker han lille gemte kærlighed til claire hun er da også den skønneste australiere jeg kender! men nu må i ikke tro at alt min love kun går til charlie nope den går til ALLE på øen der er ikke en jeg ikke bryder mig om blandt skuespillerene de er fantastiske! serien er FANTASTISK!

Ret din egen anmeldelse af Lost (TV-serie) - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Lost: Season 1 (7-disc) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Lost: Season 1 (7-disc)
ThomasJosefsen


  Se varen her
Sendt 2006/05/08 21:48:28 IP: Logget Svar...

hfwm-fan

på www.lostdk.1go.dk

det er en ny fed side om LOST som er rigtig god, der er også en debat. hvor der er gang i den, men man kunne godt mangle nogle flere..


så kig lige på det
Allan Chr

Sendt 2006/06/02 12:59:48 IP: Logget Svar...

Spørgsmål

Er der nogen der ved hvornår sæson 2 kommer på dansk ?
robertm1912

Sendt 2006/06/02 14:33:01 IP: Logget Svar...

Lost sæson 2

CDON.DK har en foreløbig releasedato der siger 19-09-2006.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45