An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Alias: Series 4 (6-disc) (DVD) Alias: Series 4 (6-disc)

Udgivet 6. juni 2006 af Buena Vista (DK) BMA3015815 / UPC# 8717418085445

Alias: Series 4 (6-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Touchstone - 2001-2006
USA - Farve
Ønskeliste
ActionDramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Alias
Instruktør: J.J. Abrams
  Mikael Salomon
  Ken Olin
Medvirkende:
Sydney Bristow  Jennifer Garner
Arvin Sloane  Ron Rifkin
Michael Vaughn  Michael Vartan
Jack Bristow  Victor Garber
Will Tippin  Bradley Cooper
Francie Calfo  Merrin Dungey
Marcus Dixon  Carl Lumbly
Marshal Flinkman  Kevin Weisman
Irina Derevko  Lena Olin
Eric Weiss  Greg Grunberg
Vis alle medvirkende...
Stikord: CIA / FBI
Forklædning
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 6Denne udgivelse indeholder 6 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 87

Gennemsnit: 9.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Hans Kr.
Mogens
Lars

Jennifer Garner Alias Sidney Bristow

Jennifer Garner spiller Sidney Bristow. Hun går på college, har en sød kæreste og en far, hun ikke snakker med. Hun er, med andre ord, helt normal... nå ja, og så er hun hemmelig agent! Hun arbejder for den tophemmelige organisation SD-6, en underafdeling af CIA. Det tror Sidney i hvert fald, men da hun en dag kommer til at fortælle sin kæreste, at hun arbejder som agent, bliver han brutalt myrdet af SD-6’s agenter. Da Sidney undersøger sagen nærmere, finder hun ud af, at SD-6 slet ikke har noget med CIA at gøre! Hun har arbejdet for den fjende, hun troede hun bekæmpede!
    Fast besluttet på at få hævn banker hun på døren til CIA med et tilbud, de ikke kan afslå: Hun vil hjælpe dem med at få SD-6 ned med nakken ved at arbejde inde fra organisationen. Men arbejdet som dobbeltagent er ikke helt ufarligt, og SD-6's kolde chef, Sloane, er ikke sådan at løbe om hjørner med. Men Sidney er ikke alene. Det viser sig, at hendes far også er dobbeltagent for SD-6, og hendes CIA-kontakt viser sig også at være en rigtig flink fyr!

Jennifer Garner blev med ét slag en af de hotteste skuespillerinder i USA, da Alias kom på banen. Tidligere havde hun måtte stille sig tilfreds med biroller ved siden af Jennifer Love Hewitt i TV-serien Time of Your Life, og som goofy kæreste til Seann William Scott i Dude, Where's Your Car? Men Alias gjorde hende til hot stuff ... so hot, at hun scorede den eftertragtede rolle som Elektra i Daredevil filmen.

Alias fungerer af flere grunde.
    For det første: I et gennemsnitligt afsnit er det ikke usædvanligt, at Sidney må rejse til flere forskellige kontinenter, stjæle forsvundne atomsprænghoveder fra terrorister i Rusland, redde en agent fra ud af Bagdad og stjæle en vigtig dims fra en bank i Schweiz. Alt sammen inden for et almindeligt TV-serie-afsnits 42 minutters spilletid.
    For det andet: Når Sidney kommer hjem og får smidt skoene, skal hun stadig prøve at få sit privatliv til at hænge sammen. Hun står måske for den frie verdens sikkerhed, men det stopper hende ikke fra at være forvirret over sine følelser overfor vennen, Will, eller fra at blive tvangsindlagt til sin roommates beklagelser over sin kæreste.
    Så er seriens persongalleri også ekstremt gennemført.

Sloane er måske den bedste skurk nogensinde, specielt fordi serien aldrig gør ham til et monster. Han er et rigtigt menneske med en mission, en plan og en idé om, hvordan verden skal hænge sammen. Så kan man være uenig med ham, men det stopper ham ikke fra at være imponerende effektiv. Han bliver spillet med uhyggelig overbevisning af Ron Rifkin. Ham har du måske set i Sum of All Fears eller The Negotiator, og så er det ham, Russel Crowe hænger ud af vinduet i L. A. Confidential.
     Sidneys far, Jack, er næsten lige så kold som Sloan. Han spilles af Victor Garber (manden, der byggede Titanic). Hans kølige ydre og dræbende effektivitet bliver sat i relief af konstant mislykkede forsøg på at beskytte sin datter fra verden omkring hende. Forsøg, der bare skubber hende længere væk. Han elsker hende, det er givet, men han ved ikke, hvordan han skal fortælle hende det. Han ved i det hele taget ikke, hvordan han skal snakke med hende. Forholdet til faderen bliver gradvist værre, efterhånden som Sidney finder ud af, hvor meget han egentlig er involveret i spionbranchen.
     Hendes CIA-kontakt (en såkaldt "handler"), Michael Vaughn, spilles af den yderst sympatiske Michael Vartan. Han var med i den lille effektive thriller The Curve og i Robin Williams-filmen One Hour Photo. Efterhånden som Sidney bliver suget mere ind i arbejdet som dobbeltagent, begynder Vaughn at få et godt øje til hende, og hun til ham. Men er det kærlighed eller bare dybe følelser forårsaget af deres professionelle afhængighedsforhold? Og får de nogensinde chancen for at finde ud af det midt imellem dobbeltagenter, hemmelige missioner og kuglerne, der flyver om ørerne?

Seriens kombination af action og drama og det faktum, at den ganske enkelt er hamrende godt håndværk, gør Alias til en vinder. Men det, der sætter prikken over i'et, er Jennifer Garners imponerende præstation som Sidney Bristow.
     Hun kan måske nok slå 5 bodyguards ihjel med en lillefinger, men hun bliver stadig overrasket over, hvor skruppelløs hendes chef egentlig er. Netop fordi hun er veltrænet, men uerfaren, føles hun som en virkelig person. Sidney er ude af stand til at holde sine følelser i skak. Hvis hun står og er ved at desarmere en bombe med kun 3 sekunder igen, så kan det ses i hendes ansigt. Hun er ikke en overlegen superwoman, der redder verden med den ene hånd og sipper en drink med den anden. Hun er virkelig. Hun føles virkelig, og det gør hendes problemer også.
     Det er derfor, vi bider vores negle til blods, når hun tager ud for at redde verden - endnu en gang.

David

Specielt om denne udgivelse:

Er Lauren rent faktisk stendød? Hvilken forfærdelig hemmelighed gemmer Sydneys far på?
    Der er som sædvanlig flere spørgsmål end svar i Alias årgang 4, der følger op på den lidt utilfredsstillende tredje årgang ved at vende tilbage til rødderne og starte sæsonen med en håndfuld solide action-episoder af den slags, der gjorde serien til et hit i første omgang. Det starter med, at Sydney forlader CIA for at arbejde for en ny tophemmelig organisation kaldet APO; Authorized Personnel Only.

Denne gang er den god nok - danske undertekster på samtlige 22 afsnit!
 • 4. sæson, 2004/2005
 • 22 episoder, fordelt på 6 plader. Spilletid: 898 min.
 • Kommentarspor på flere episoder
 • Featuretter:
  A Chat with Jennifer Garner
  Agent Weiss: Spy Camera
  Meet Mia: Syd's Little Sister
  Marshall's World
  The Guest Stars of Season 4
  Director's Diary
  Anatomy of a Scene
 • Fraklippede scener
 • Bloopers
Episoder:
 1. Authorized Personnel Only, Part 1
 2. Authorized Personnel Only, Part 2
 3. The Awful Truth
 4. Ice
 5. Welcome to Liberty Village
 6. Nocturne (presented in its never-before-seen original, unedited form)
 7. Détente
 8. Echoes
 9. A Man of His Word
 10. The Index
 11. The Road Home
 12. The Orphan
 13. Tuesday
 14. Nightingale
 15. Pandora
 16. Another Mister Sloane
 17. A Clean Conscience
 18. Mirage
 19. In Dreams...
 20. The Descent
 21. Search and Rescue
 22. Before the Flood

Brugerne skriver om Alias (TV-serie):

Anmeldt af Mai Pedersen, Rudkøbing 10. februar 2009
Jeg har aldrig været mere taknemmelig for tv serien La femme nikita end efter ALias kom frem.
Havde det ikke været for den er jeg sikker på vi ikke havde fået set Sidney, den talentfulde men følelsesladede agent.

Og jeg indrømmer at det var pga LFN's aflysning at jeg begyndte på Alias og jeg har aldrig fortrudt det.

De uventede twist der får en til at vride sig i sæderne mens man venter en hel uge på et nyt afsnit osv.

Det behøver man gudskelov ikke som DVD ejer og jeg skal lige love for at jo længere vi kommer frem i serien jo flere ting får vi for pengene.

Så gør dig selv en tjeneste og køb serien! Alle fem sæsoner ellers går du glip af meget!


Anmeldt af René, Åbyhøj 12. marts 2008
En habil action-serie
Så nåede jeg frem til sæson 4 af ALIAS. Dvs.: Tre'eren har jeg endnu ikke fået købt, men det var nu ikke så svært at fange tråden fra "sidst". Bortset fra én mærkelig ting: Alting synes nu vendt fuldstændig på hovedet.

Sydney har fået en søster, og Arvin Sloane - The Ultimate Bad Guy fra sæson 1 & 2 - er nu tilsyneladende vendt tilbage i det godes tjeneste. I virkeligheden er Sloane nemlig slet ikke ond. Nej-nej. Det skyldtes udelukkende hans besættelse af Rembaldi-fyren .... men nu er han søreme blevet kureret. Og Irina - Sydney's mor - er tilsyneladende slet ikke dén skurk, vi troede hun var. Men hun er blevet dræbt af Jack i noget, som mere og mere tyder på en katastrofal fejltagelse. Men ER hun nu også død? (På film er alt jo muligt). Derud over har Irina nu også to søstre: Katya, som sidder i amerikansk fængsel og Elena, som åbenbart har overtaget Sloane's førerposition som superskurk. Forvirret? Ja, mon ikke!

Ikke desto mindre er ALIAS-afsnittene ganske udmærket underholdning - selv om jeg dog har folkene bag serien under stærk mistanke for bare at udtænke handlingen, sådan hen ad vejen. Og også for ikke at være alt for sarte med at ændre på allerede etablerede fakta fra de tidligere sæsoner, bare for at kunne blive ved med at holde gryden i kog. Nå, så pydt-skidt: Jeg tror s'gu, at jeg snupper en sæson mere af ALIAS.

Anmeldt af Caro, Herning 7. juni 2006
Aldrig set en bedre serie...
Alias er den bedste serie nogensinde. Hvis man har set et afsnit må man bare se flere. teamet bag alias (Jennifer Garner, Michael Vartan, Victor Garber osv.) spiller rollerne kanon godt og vildt overbevisende. j.j. Abrams er en suveren instruktør (Lost kan også stærkt anbefales).
Kan ikke vente til 5 sæson udkommer. Trist det er den sidste.

Anmeldt af ChristianV, Dragør 5. juni 2006
Bliver faktisk bedre med tiden
Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig faldt for serien før sæson 3 og frem. Selvom historien bliver mere og mere besværlig at følge med i, er det som om historierne alligevel formår at blive bedre. Skuespillerne er velspillende, manuskripterne veltænkte og alt i alt er ALIAS en super god serie som desværre nærmer sig sin afslutning.

Anmeldt af mette, Vojens 24. april 2004
total god!!!
jeg syntes at Alias er en meget god serie!! Jennifer Garner spiller rollen som sidny b meget godt..

Anmeldt af Filt, København Ø 10. februar 2004
Den bedste TV-serie nogensinde?
Alias kan meget vel være den bedste TV-serie nogensinde. Plottet er så veldrejet, og skuespillet er i top. Mesterlig!

Ret din egen anmeldelse af Alias (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Alias: Series 4 (6-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45