An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Transformers (2-disc) (DVD) Transformers (2-disc)

Udgivet 16. oktober 2007 af DreamWorks DMWV131272 / UPC# 097361312729

Transformers (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. DreamWorks - 2007
USA - Farve - 144 min
Ønskeliste
ActionAdventureScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Transformers
Instruktør: Michael Bay
Medvirkende:
Sam Witwicky  Shia LaBeouf
Mikaela Banes  Megan Fox
Captain Lennox  Josh Duhamel
Sergeant Epps  Tyrese Gibson
Maggie Madsen  Rachael Taylor
Glen Whitmann  Anthony Anderson
John Keller   Jon Voight
Agent Simmons  John Turturro
Tom Banachek  Michael O'Neill
Ron Witwicky  Kevin Dunn
Vis alle medvirkende...
Stikord: Transformers
Artificial Intelligence
Based-on-a-toy
Invasion fra rummet
Robot/cyborg/androide
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 88

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Lars

Transformers

Det er en stor dag for Sam, da hans far kører ham hen til autoforhandleren. Han har selv sparet sammen gennem mange år, og hans far har lovet at lægge lige så meget til. Det bliver ikke en Porsche, men det bliver en bil, Sams egen bil. Efter en del snak vælger Sam en gul Chevy Camaro af ældre dato. Det er ikke byens hotteste bil, men den er god nok i en snæver vending, når skolens hotteste pige, Mikaela, pludselig står og har brug for et lift hjem. Sam tager chancen, og snart kører Camaroen dem i retning af mere end et flygtigt venskab.
     Derfor kommer det også som et chok, da Sam vågner ved, at Camaroen forsvinder med et drøn. Han er hurtigt i tøjet og forfølger tyvene, men ender i stedet for med at blive stoppet af en politibil, som for øjnene af ham forvandler sig til en 7 meter høj robot. Robotten vil ham tydeligvis ikke noget godt, men prøver at få ham til at afsløre et eller andet, som Sam ikke rigtigt forstår. Midt i det hele dukker Mikaela op, og de flygter sammen fra den truende robot. Og så dukker Camaroen heldigvis op igen – og gennemgår også en forvandling til en gigantisk kamprobot, der redder de to unge.
     Efter denne redning forsøger Sam og Mikaela at få lidt mening med det skete. De kan godt kommunikere med den gule robot, der går under navnet Bumblebee, selv om den helst udtrykker sig gennem et udvalg af populære sange på bilradioen. Snart får Bumblebee følgeskab af andre robotter, der afslører baggrunden for deres tilstedeværelse.

På en planet langt fra Jorden har to racer af intelligente robotter i æoner udkæmpet en bitter krig. Decepticons ønsker herredømmet over hele galaksen, mens Autobotterne – som Bumblebee - forsøger at bekæmpe dem. I den krig er menneskene blot tilfældige tilskuere og deres teknologi til enhver tid underlegen. Men på Jorden findes noget, som begge parter vil have fat på, den såkaldte ’Urgnisten’. Før Sam og Mikaela imidlertid kan nå at hjælpe deres nye venner, bliver de arresteret af regeringsagenter, der indlemmer dem i en hemmelig organisation, som, modsat de fleste mennesker, er klar over, at de mægtige robotter udkæmper deres dødbringende krig her. Her får de også selskab af en lille gruppe forslåede specialsoldater under ledelse af Kaptajn Lennox, som er de eneste overlevende efter et Decepticon-angreb på en militærbase i Qatar.
     Tilsammen har de informationer nok til at kunne forudse robotternes næste træk og derved lægge en fælde. Men forsvarsminister John Keller har ikke tænkt sig at tage nogen chancer og skelne mellem gode og onde robotter. Derfor beslutter Sam og Mikaela sig for at iværksætte deres egen plan for at hjælpe Bumblebee og hans venner.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Filmen
 • Kommentarspor med Michael Bay
 • Audio: Dolby Digital 5.1
 • Undertekster: Engelsk, fransk, spansk
Disc 2: Special Features
 • Featuretter:
  • Story Sparks with Steven Spielberg
  • Human Allies featurette
  • I Fight Giant Robots
  • Rise of the Robots
  • Decepticons Strike
  • Industrial Light and Magic
  • Battleground: The consultants from the DoD and Air Force
  • Autobots Roll Out: Working with Chevy
  • From Script to Sand: The Skorponok Desert Attack
 • Artwork galleri
 • Trailers

Brugerne skriver om Transformers (Michael Bay):

Anmeldt af lookalot, København K 5. oktober 2009
hjælp, robotbilerne kommer!
Flot og seværdig Underholdning fra Michael Bay! Kan sagtens anbefales til "kropumulige og aldeles utidige drengerøve med damp", hvorimod det kvindelige publikum, nok vil finde, at der er lidt for mange glinsende metaldele, der (metal-)fræses og smadres og smadrer og (metal-)fræser hinanden, og for lidt "Karakterdybde, Historie og Romantik"! En rigtig popkorns film, for den mandlige del af publikum, vil jeg nu nok sige. Et ungt kvindeligt publikum kan sikkert også være med her.

Ps: Effekterne er ikke mindre end Fantastiske!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 22. december 2008
Optimus Prime vs. Megatron
Langt om længe kom der så en amerikansk underholdningsfilm der griber tilbage til den naive 80´er teknologibegejstring, og Bay lægger ikke fingrene imellem! Det er virkelig forfriskende at se, at han ikke går efter de nemme løsninger men tillader sig at lade den elementære legeglæde og barnlighed træde frem i alle aspekter af filmen. Uheldigvis har han fået så mange penge at hygge sig med, at han har lagt dem over i CGI-afdelingen og ikke hos sine manuskriptforfattere, for filmen giver ikke altid lige god mening, og måske har klipperne også været på overarbejde, for handlingen tager nogle gevaldige spring i kontinuitet! Men man lever med det, for filmen er ultimativt så møgunderholdende, at alle dens fejl fordamper som dug for solen.
Bedste replik afleveres af Megan Fox (ka´ hun hedde andet?):
"Please tell me you have those glasses!"

Anmeldt af rambo444, Tjele 3. november 2008
den er god, den er god
den har action, Seje biler og humor. Jon voigt er god shia leabeuf er fin og sjov, Og lækre hotte megan fox tja hun er lækker hehe


glæder mig til toren

Anmeldt af jona, Køge 1. juni 2008
Må sige, jeg blev positivt overrasket da jeg så den. Troede det var en latterlig ligegyldig film, men den er sgu fed!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 22. april 2008
Night in the toystore
Hvis man er til isenkram i fuld CGI-udfoldelse, bliver det næppe bedre i øjeblikket. Det gælder såvel transformerne som det øvrige materiel fra overskudslageret. Oven i hatten får vi fint komediespil i næsten alle roller, Megan Fox klædt på til narrestreger, morsom dialog, en lækker, lækker klipning og ditto billeder.
Hr. Bay plejer ikke at være min kop te, men med denne flick skal en del dog tilgives ham. Nu kan Independence Day og Ørneborgen blive afløst ind imellem på lange X-factorløse fredagsaftener.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 16. februar 2008
Transformers... Flottere end nogensinde.
Slap da helt af en fed film. har altid været fan af transformers :) nok også fordi man voksede op med dem. desværre blev der lidt stille i transformers-lejren, men det har denne film så sørget for ikke blev ved. Den er for fed og så flot lavet. Den er et must at se for alle der har respekt for dem selv.

Anmeldt af René, Åbyhøj 3. februar 2008
Helt enig, helt enig!
Det her er en vaskeægte drengerøvs B-film for fuld udblæsning. Effekterne er fede, skuespillet er hæderligt - og som allerede nævnt er der også en god portion velfungerende humor. What more can you possibly ask for? Jeg er ellers ikke den store Michael Bay-fan, men med denne film har han fået (midlertidig) syndsforladelse. Se filmen i HD-format, hvis I har mulighed for det: Så sidder man nemlig og kryber lidt sammen i sofaen, for ikke at blive ramt af noget tungt, under robot-slagsmålene.

Og ja: Hvis man mere er til Sundance Filmfestival eller dybsindige historier, er "Transformers" nok ikke lige dén film, man skal investere sine sidste spareskillinger i.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 3. februar 2008
Herbie på speed
Hvad andet end WOW kan man sige om Michael Bays "Transformers"? Det er sjældent man anno 2008 og effektfilm efter effektfilm, som alle kæmper en hård kamp om et solidt greb i dine nosser og tegnebog, sidder og tænker: Fuck, det er vildt det her!

Selvfølgelig er filmen noget vrøvl og selvfølgelig er historien noget vrøvl. Men modsat mange andre af Bays film, er det faktisk i orden. Hey vi snakker om to grupper kæmperobotter, som leder efter en ny verden at befrugte, mens de bekriger hinanden. Wake up and smell the coffe! Har man sat næsen op efter en dybsindig historie eller et snørklet handlingsforløb, hvor man skal frem til næste sidste frame, før man tænker: Aha, der er altså et hoved i papkassen, er man for alvor faret vild i biografmørket. Det er Michael Bay, det er tegneserie ramasjang i den reneste form. Her står tematikkerne i samme kø som Superman og Flash Gordon.

Ud over at Bay og Spielberg kaster alt ind i kampen om at levere det største visuelle knock down siden The Matrix, så er det faktisk også lykkes, at skrue en okay historie sammen, med en fin indledning som giver os tid til at møde filmens persongalleri og hvor Shia LaBeouf gør det rigtigt fornuftigt som den lidt kikset, men absolut handlingsresolutte teenager og Megan Fox er ja...kriminel lækker.

Når Bay så lader os trække vejret og robotterne fylder nyt olie på, er der både plads til overraskende fin humor og fine små sekvenser mellem skuespillerne. Filmens svaghed er længden. Bay trækker den lige lovlig langt i ørene, og så er der proppet et subplot eller to for meget ind. Men hvad, overordnet set drukner det hele i en af de senere års både sjoveste og mest imponerende actionfilm. Så har du ikke allerede været i biografen og fået høstet din Transformers dosis, så smid den på dvd'en, skru op for subwooferen og advar naboerne, selv om de bor 2 km. væk og lad dig være dreng igen. Er du for selvhøjtidlig til det, så er det nok ikke lige den her film du skal investere lommepengene i.
Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 23. december 2007
Imponerende og plat deja vu
Hvad der redder denne film fra afgrunden er at den er utroligt flot lavet: Designs på såvel transformers som sets er upåklagelige og så er filmen faktisk sat sammen af ret flotte billeder. Der er en lille smule historie som når at fange én et par gange undervejs og netop dette kunne have gjort Transformers til en god mainstream-film. Med andre ord bør producerne(jeg hørte Spielberg var involveret, ville ikke overraske mig) og Michael Bay ikke skamme sig over noget. Problemet er så bare at manuskriptforfatteren også har haft trang til at indlemme så meget af det der er galt med mainstream-film ind i denne, som overhovedet muligt.

Lad mig give et eksempel: Jeg ser filmen med min bror og da handlingen bevæger sig op i Air Force One spørger jeg: "Hvor kikset kunne det ikke lige være hvis de havde fået sådan en George Bush impersonator med?". Jeg når lige at afslutte min sætning da en stewardesse åbner en dør og man ser et par strømpefødder over kors og hører den efterhånden så gennembankede texaner-parodistemme: "Could you round me up some Ding-dongs darlin'?". Denne slags platheder tjener ikke filmen på nogen anden måde end at den bliver umulig at tage seriøs. Det er som om forfatteren ikke har haft tiltro til det han har skrevet, eller også lider han bare af dårlig humor. En anden forklaring kunne være at filmen er tiltænkt 10-13 årige, men jeg tvivler på det er tilfældet.

At jeg så også undervejs kunne sidde og gætte mig frem til hvad der ville ske undervejs i hele filmen hjælper ikke meget på det. Desuden er hovedpersonen enormt enerverende og bliver hurtigt en person man lærer at hade. En skam at der er brugt så flot indpakning til sådan en gang udvandede klichéer og 6. klasse humor. En sidste brok er at klimakset er flot men stort set uden lidenskab. Med en anden manusforfatter og et andet cast kunne dette være blevet en ganske god film, men sådan skulle det åbenbart ikke være.

Anmeldt af Jan, Viborg 9. december 2007
My friend Optimus Prime
Superfed film, meget andet er der ikke at sige. En af de mest underholdende jeg har set meget længe

Anmeldt af Monkeyman, København S 7. december 2007
Kæmpe robotterne fra det ydre rum
Mit kendskab til Transformers er meget lille, så mine forventninger var bestemt ikke høje da jeg købte filmen. Og som en anden typisk Michael Bay film, ruller vi 2 timer og 18 minutter igennem med hurtig eksplosivt action, halvsjovt humor, bragende orkester musik hvor trompeterne fylder alt for meget og så Bay's altid samme patriotiske besked om at USA er sådan et herligt land og at vi mennesker er nogle voldelige bæster, der sagtens kan lever i fred og fordraglighed med hinanden, hvis vi bare ville søge dybt inde i vores sind. Der er sikkert mange der ikke har den samme mening som mig, men det er faktisk den opfattelse jeg får, når jeg næsten hvergang skal se en film lavet af Michael Bay.
Effekterne I Transformers er ypperligt og utroligt flot lavet og er filmens absolutte højdepunkt. Men desværre må jeg tilstå at historien ikke falder i min smag, og dertil kunne jeg altså ikke la' være med at grine når robotterne fyrer deres replikker af, og derfor håber jeg ikke at Transformers er én film, der tar sig selv seriøs.
Så selvom filmens underholdnings værdi er generalt meget højt og CGI effekterne er virkelig flotte, så savnede jeg et bedre plot og én mere rå, mørk og voldsom tone i filmen.

Anmeldt af Christian Nielsen, Frederikshavn 6. juli 2007
BayFormers
SÅ LIDT SPOILERS SOM MULIGT! ***********

Jeg valgte at se filmen den første dag i min lokale biograf. Jeg var den første der ankom, da jeg trådte ind blev jeg mødt af en kæmpe Bad-ass plakat med Transformers. Jeg ventede i cirka en time på at filmen skulle starte. Den følelse af, når du har ventet i over et år på en film, og så at du skal til at se den er fantastisk skal jeg hilse og sige! Mit største biograf-eventyr længe ...

Handlingen i filmen går på jagten af universets kraftigste artifakt kaldet 'The Allspark' som landede på jorden for tusindvis af år siden. De gode Autobots, og de onde Decepticons kæmper for at få herredømmet over The Allspark. Decepticons vil bruge den til at herske over universet, mens Autobots vil sætte en stopper for det.
Den unge og kiksede Sam Witwicky *Shia LeBeouf* er en nørd i sin klasse, det går især galt da han fortæller at hans Tipoldefar fandt en frossen kæmperobot ved antaktis. Han bliver forelsket i den lækre Mikaela *Megan Fox*. Sam får sin første bil, en gammel 74 Camero, som viser sig ikke at være en oridinær bil, men en 'Robot i forklædning', Autoboten Bumblebee! Han er en spion som blev sendt til jorden af Autoboternes leder Optimus Prime for at finde spor efter The Allspark. Hans job er nu at beskydte Sam imod Decepticons, for det viser sig at Sam har nøglen til at afgøre alt!

Spændingsfilm fra Michael Bay med stødte fra Steven Spielberg! Eksplosionerne bryder frem overalt, action stortset hele tiden! Og ja, sågar massere af nymoderne humor! Transformerne er Cgi computeranimerede, og det er virkelig flotte jernkæmper vi snakker om! Graffiken er meget god, på trods af at action sekvenserne kan blive svære at følge med i, nogle af robotterne viser virkelig hvordan de er rent personligt, og nogle gør ikke ...

Også ... Peter Cullen! Den gode gamle svinger! Gør et fantastisk arbejde med at ligge stemmen til Autobots leder Optimus Prime, det er hans plads, det kan man virkelig mærke når man hører disse ord komme fra kæmperobottens læber 'My name is Optimus Prime!'. Ja jeg sagde læber til alle jer Generation 1 fans der ude, The Movie Prime har fået en mund, men han har dog sit gode gamle mundskjold under kampene, hans såkaldte 'Battle-shield'!

Men filmen har dog nogle fejl som burde være rettet op på, blandt andet 1 stor fejl i tekstingen/subtitles, 1 klippefejl, og så det at den måske er lidt for ufølelsesmæssigt nogle gange.

Som Transformers fan vil jeg sige at det var den bedste film jeg har set de sidste par år, det er ikke en klassiker, men en film som ikke vil blive glemt! Action, Action og lidt mere Action!

Jeg vil give filmen 2.90 ud af 4, men da det ikke er muligt giver jeg den 3 ud af 4. Den skal da ses! En rigtig drengefilm!

Ret din egen anmeldelse af Transformers (Michael Bay) - klik her

Deltag i debatten om filmen Transformers (Michael Bay) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Transformers


Transformers (2-disc) Transformers Transformers (2-disc) (Blu-ray) Transformers (Blu-ray) Transformers Transformers (4K Ultra HD)
Se alle titler her
Sendt 2006/10/21 23:12:20 IP: Logget Svar...

Debatten

Der er kommet mange diskusioner om denne film, om den blir dårlig eller god ved ingen jo, men en ting er sikker! Jeg glæder mig som et lille barn!

Den mest opdatterede hjemmeside om filmen er

www.seibertron.com

Der finder du billeder af Optimus Prime design og Bumblebee, samt debatter om alt fra Transformers Universet, Lige fra The Headmasters til Super god Masterforce, jah selv Galaxy Forces!

Jeg vil skrive mere når vi nærmer os filmudgivelsen!
Bucfan

Sendt 2007/02/05 17:33:04 IP: Logget Svar...

Transformers

Tro mig jeg glæder mig også. Jeg har været transformersfan fra jeg var helt lille, så jeg er sikker på at den bliver god.

Men kommer den i biograferne herhjemme? Jeg kunne ikke forstille mig andet, men man ved jo aldrig


Sendt 2007/05/26 07:37:45 IP: Logget Svar...

Okay jeg lovede at jeg ville skrive tilbage når vi nærmede os udgivelsen, og nu skriver jeg så!

Der er sket frygtelig mange ting med hensyn til filmen. Vi fans på www.seibertron.com har virkelig haft fat i Michael Bay, som er intruktøren af den kommende film, med hensyn til HANS mange idéer.

Megatrons ansigt er blevet ændret en del, og tro mig! Vis i ikke har set de originale skitser så undgå det! De er forfærdelige! Og nej det ser altså ikke ud til at Frank Welker kommer til at ligge stemmen til Megatron, tvært imod bliver det nok 'Agent Smith' fra The Matrix ...
Men dog kommer Frank Welker til at ligge stemmen i spillet som snart udkommer! Peter Cullen og Frank Welker er sammen igen

Men vi kan ikke undgå at vor kære Transformers for et mere alien-agtigt look, men det er okay, vis det er sådan vi for filmen så lad den da komme, eller skulle jeg sige "Bring it!"?

Transformerne kommer selvfølgelig til at blive CGI animerede, og jeg har set hvordan det hele kommer til at se ud, altså stortset! Og det kan i også! www.seibertron.com er der 1000 vis af debatter med hensyn til filmen, tag jer dog iagt for SPOILERS, fordi visse fans har læst plottet.

Optimus Prime:
Vores store helt er tilbage! Og ja! Med Peter Cullens stemme! Peter Cullen var jo somsagt manden der stemmelagt Optimus tilbage i 80'erne.
Men nu til Optimus og hans design.
Han blir en stor American Truck med Flammer på siden, hvor så end den ide kom fra Bay?...
Hans robot-mode er faktisk inpronerende vellykket, bortset fra en ting ...
Han vil få en mund! Han vil kun bruge sit mund-skjold som et Battle-shield, har Bay udtalt sig ...

Starscream:
Han fortjerner vel sit ejet emne?
Han bliver en F-22 Raptor jet.
Starscream for et look vi aldrig havde regnet med. Hans krop blir meget trekants-formet, men hans ben ligner en aliens. Hans hoved er stortset ligesom de andre. Han er ikke så slem som jeh havde regnet med, og vis han så bare kan få en GOD stemmetilligger ville de fleste nok blive glade.

Her er noget i nok alle vil blive glade for:
http://www.youtube.com/watch?v=s7uXvqfQvNI

Den allernyeste trailer! Du vil se nogle af Transformnerne samt nogle af skuespillerne.

Og nej! Jeg har altså ikke læst plottet, fordi jeg vil have hele filmen til at være en overaskelse! 'More than meets the eye'.

Start en debat om denne udgave af Transformers (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45