An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Bedstefar på glatis  (DVD) Bedstefar på glatis

Udgivet 28. januar 2008 af Another World AWE0080 / UPC# 5709498010809

Bedstefar på glatis  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Gaumont - 1969
Frankrig - Farve - 80 min
Ønskeliste
KomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Hibernatus
Dansk titel: Bedstefar på glatis
Instruktør: Edouard Molinaro
Medvirkende:
Hubert de Tartas  Louis de Funès
Édouard Loriebat   Michael Lonsdale
Edmée de Tartas  Claude Gensac
Paul Fournier   Bernard Alane
Mme Crépin   Annick Alane
Didier de Tartas  Olivier De Funès
Evelyne Crépin   Eliette Demay
Sophie  Martine Kelly
L'avocat  Jacques Legras
Prof. Bibolini  Pascal Mazzotti
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Ja Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 2.0
Fransk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD5 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Bedstefar på glatis

"Ikke engang Jim Carrey kan overtrumfe hans brug af mimik." Så markant var pressens omtale af Louis de Funès - alle tiders mest populære franske komiker, der blev, og stadig er, verdensberømt for sine raserianfald i bedste Anders And-stil.

Her møder vi komedie-kongen i rollen som Hubert, en direktør der netop er ved at få sin søn giftet ind i en stenrig familie. Livet er perfekt, og det samme kan snart siges om Huberts bankkonto! Men pludselig en dag sker der noget mærkværdigt: På Nordpolen finder man en videnskabsmand indefrosset i en isblok, hvor han har holdt sig frisk siden 1905, og snart viser det sig, at denne mand er ingen ringere end Huberts kones morfar!
    Af frygt for at "ismanden" skal få et chok over at blive kastet direkte ind i nutiden, beordrer myndighederne Hubert til at ombygge familiens hus og hele nabolaget, så omgivelserne kommer til at ligne noget fra århundredeskiftet... Men endnu værre bliver det, da Hubert opdager, hvem "ismanden" intensivt er begyndt at kurtisere. Netop! Hans søns kommende kone...
    For Hubert er der så absolut intet at grine af, men det er der til gengæld for publikum i denne vanvittige fortælling.
Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio: Fransk DD2.0 Stereo
  • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk
Special features:
  • Filmografi og biografi med Louis de Funès
  • Trivia om filmen
  • Slideshow
  • Louis de Funès-trailers
  • Another World trailer-show

Brugerne skriver om Hibernatus:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. december 2015
Manden i isen
Anstrengende fransk farce med en som vanligt stærkt grimasserende Louis de Funés, her i rollen som en mand der nedstammer fra en mand der netop er blevet tøet op efter 65 år i en isblok. Plottet smelter hurtigere end isen i denne foruroligende umorsomme film, der ikke engang levner særligt meget plads til hidsigproppen og - som det påpeges nedenfor - ydermere drukner i en masse bifigurer der ingen betydning har for handlingen; dén der er, vel at mærke!

Filmen er iøvrigt oversat af den særdeles upræcise sprogbegavelse Morten Monrad og det er faktisk det morsommeste der er at sige om denne udgivelse. Det er som at være tilbage i de glade VHS-dage hvor klassikere som "The Searchers" kom under kærlig behandling af velmenende, men stærkt udygtige oversættere.

Anmeldt af René, Åbyhøj 10. juli 2013
Louis de Funès-film på glatis
En fransk/dansk polar-ekspedition gør en sensationel opdagelse: Begravet i den arktiske indlandsis ligger liget af en 25-årig mand, der har været nedfrosset i 65 år. Liget bliver senere identificeret som en franskmand, ved navn Paul Fournier, der forsvandt under et skibsforlis i 1905. Hjemme i Paris (hmmm ... hvorfor ikke i København? Så meget for det fransk/danske samarbejde, åbenbart ... ) optøer man Paul Fournier's legeme og opdager, at hjertet går i gang med at slå, og at alle øvrige kropsfunktioner også fungerer. En verdenssensation! Her er chancen for at studere eftervirkingen af nedfrysning på nærmeste hold, og sikre Frankrig muligheden for at give alle de øvrige rumfarts-nationer baghjul. Vive la France! Der er bare lige et problem: Hvis personen vågner op og erfarer, at han ikke længere befinder sig i 1905 vil han dø af chokket - eller miste forstanden. Uha-da-da. Det må sandelig ikke ske, thi både Frankrigs ære og internationale anseelse står på spil. Quelle catastrophe!

Paul Fournier's efterkommeres hjem bliver derfor ombygget til at ligne huset, som det så ud i 1905. De nærmeste kvarterer ligeledes - og alt sammen på statens regning. Lad mig bare sige det ligeud: Dette er nok én af de mindst vellykkede film med Louis de Funès, jeg hidtil har set. Hele filmens historie er direkte tåbelig fra start til slut, og der er alt for mange bipersoner og semi-hovedpersoner involveret i handlingen, til at Louis de Funès kan få ordentlig plads til at udfolde sig og gøre dét, han plejer at være god til: At more og underholde et publikum, med fysisk humor og raserianfald. Men han drukner desværre i mængden. Til gengæld fik skuespillerne så mulighed for at klæde sig ud i gammeldags kostumer, og tale og gebærde sig som på Dreyfus' og Zola's tid. Men det var så bare ikke nok til at holde filmen oven vande.
Alle mand fra borde - kvinder og børn først!

Det "danske" islæt i filmens begyndelse er begrænset til denne ene sætning, på et nydeligt indstuderet dansk: "Er alt eksploderet rigtigt?" (man forestiller sig, at ordene må være blevet møjsommeligt strikket sammen med hjælp fra en fransk-dansk ordbog). Hvortil en anden person så - uden at blinke - svarer med noget, der lyder som: "Oui-oui! Nous ne risquons rien.". På fransk/danske polar-ekspeditioner behøver man åbenbart slet ikke at bruge engelsk som fællessprog. Nyttigt at vide.

Ret din egen anmeldelse af Hibernatus - klik her

Start en debat om filmen Hibernatus - klik her

Start en debat om denne udgave af Bedstefar på glatis - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45