An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Blackout (Ashley Judd) (BRUGT)  (DVD) Blackout (Ashley Judd) (BRUGT)

Udgivet 13. oktober 2004 af Nordisk Film 1224811 / UPC# 5705410655417

Blackout (Ashley Judd) (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2004
USA - Farve - 97 min
Ønskeliste
ErotikKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Twisted
Dansk titel: Blackout
Instruktør: Philip Kaufman
Medvirkende:
Jessica Shepard  Ashley Judd
John Mills  Samuel L. Jackson
Mike Delmarco  Andy Garcia
Dr. Melvin Frank  David Strathairn
Lieutenant Tong  Russell Wong
Lisa  Camryn Manheim
Jimmy Schmidt  Mark Pellegrino
Dale Becker  Titus Welliver
Ray Porter  D.W. Moffett
Wilson Jefferson  Richard T. Jones
Vis alle medvirkende...
Stikord: Mystery
Alkoholisme
Hemmelighed
Hukommelsessvigt
Politi
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 7.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Blackout (Ashley Judd) (BRUGT):

Jessicas far var seriemorder, hun selv er lige blevet udnævnt til politidetektiv, og hendes første opgave bliver at opspore en morder, hvis offer er en fyr, som hun engang har sovet sammen med. Dette er det utrolige oplæg til en spændende thriller, der har Ashley Judd, Samuel L. Jackson og Andy Garcia i hovedrollerne. Morderens næste offer er også en gammel bekendt af Jessica, og under påvirkning af tragedien i sin egen familie bryder Jessica langsomt sammen.
Peter S

Brugerne skriver om Twisted (Ashley Judd):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 12. januar 2009
Twisted Blackout
Philip Kaufman er en instruktør der godt kan lave film (tænk bare på "Invasion of the Bodysnatchers" og "The Right Stuff"!), men her går det en smule galt for ham. Okay thriller men som who-done-it noget tvivlsom; det er slet ikke sikkert at konklusionen til sidst overhovedet holder. Men filmen holdes alligevel nogenlunde sammen af sine skuespillere, pånær Judd der altså ikke kan ret meget andet end at se køn ud. Men når materialet er så tyndt som her, er det ikke nok til at retfærdiggøre hende i en film.

Anmeldt af Monkeyman, København S 12. januar 2009
By the book
Meget lidt købt søndags underholdning, hvor man på forhånd kendte til udfaldet på historien. Der er intet nyt at hente i ''Twisted'' eller ''Blackout'', som filmen hedder i den danske version.
Instruktøren Philip Kaufman prøver at gøre plottet interessant og snørklet, men man behøver ikke at være Kloge Åge, for at man selv kan lege politidetektiv og løse gåden. For nogle vil morderens sande identitet komme som en STOR overraskelse, men efter at man næsten har spildt 90 minutter, så kom det endelige twist ikke som den store SURPRISE!

Anmeldt af Kasper, Aalborg 1. juni 2007
Blackout
En meget god Thriller med Judd og Jackson.

Anmeldt af Carsten Andersen, København Ø 9. februar 2007
Den amerikanske titel er "Twisted", og selv om betydningen jo nok er en anden, indeholder dette ufattelige makværk af en film så mange twists, at troværdigheden smutter længe før den "overraskende" finale. Hvad så gode skuespillere som Samuel Jackson og Andy Garcia laver her, er ikke så lidt af en gåde. Derudover er det vel et must for en sådan film, at man føler en vis sympati med hovedpersonen, men det er desværre helt umuligt at føle andet end irritation over Ashley Judds hysteriske portræt af en kvindelig supercop med tegneserieagtige spøgelser i fortiden.

Anmeldt af Snowflake, Odense M 14. april 2006
Groundhog days
Filmen kører rundt i cirkler - hver gang Judd har et af hendes blackout's, sker der de samme ting : Flashbacks og mord. Ashley Judd spiller en kvindelig detektiv som drikker, flirter og smiler rigtig meget, alt imens hun bli'r murder suspect number one. Judd vil gerne være sin generation's Kathleen Quinlan, og det er slet ikke dumt, men hun spiller lidt for meget på det ( twinkling eyes of joy. ) Jeg synes at Judd var bedre i "Double Jeopardy".

Samuel Jackson er totalt fejlcastet og han sleepwalker altså her. Men Andy Garcia er en skuespiller som bare bli'r bedre og bedre - han ligner også mer' og mer' Christopher Lee som årene går - Garcia ville være et oplagt bud til hovedrollen i "The Christopher Lee Story", hvis ellers den film nogensinde blev lavet.

Selvom tempoet er fint, så er filmen alligevel over i den kedelige afdeling, der er slet ingen rigtige action-scener, kun off-screen-killings. Der er også nogen ubesvarede spørgsmål, bla. : Hvorfor har Judd's karakter en ældre asiatisk kvindelig peeping Tom som nabo?

Filmen er ikke dårlig, men på en eller anden måde er den ufærdig - og slutningen er forudsigelig og dårlig udført. Filmen's bedste scene er faktisk en fantastisk flot filmet late night crime scene, med et tændt stadion i baggrunden.

Ret din egen anmeldelse af Twisted (Ashley Judd) - klik her

Start en debat om filmen Twisted (Ashley Judd) - klik her

Start en debat om denne udgave af Blackout (Ashley Judd) (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45