An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Medium: Season 1 (5-disc) (DVD) Medium: Season 1 (5-disc)

af Paramount PRT70894 / UPC# 097360708943

Medium: Season 1 (5-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. NBC - 2005–2011
USA - Farve - pr eps 42 min
Ønskeliste
DramaThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Medium
Instruktør: Glenn Gordon Caron
  Vince Misiano
  Duane Clark
  Aaron Lipstadt
  Peter Werner
Medvirkende:
Allison Dubois  Patricia Arquette
Manuel Devalos  Miguel Sandoval
Det. Lee Scanlon  David Cubitt
Ariel Dubois  Sofia Vassilieva
Bridgette Dubois  Maria Lark
Joe Dubois  Jake Weber
Stikord: Mystery
Overnaturligt / okkult
Psychic / clairvoyance
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 6Denne udgivelse indeholder 6 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
  Ingen
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 9.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


I See Dead People

Allison DuBois (Patricia Arquette) læser jura og arbejder som assistent på statsadvokatens kontor. Hun er mor til 3, har en kærlig mand, Joe (Jake Weber), og lever et helt normalt liv. Men Allison er ikke normal. Siden hun var barn, har hun set ting, andre ikke har kunnet se. Hun kan mærke, når folk lyver, hun kan se på et billede og fortælle historien bag det, og hun kan tale med de døde... Om natten er hun plaget af nogle mareridtsagtige visioner. Når hun drømmer, ser hun mord og forbrydelser så tydeligt, som var hun der selv. For at få Allison til at falde til ro sender Joe beskrivelser af nogle af hendes visioner til politiet for at bevise, at der bare er tale om onde drømme.
    Men så pludselig en dag bliver Allison kontaktet af en noget skeptisk Texas Ranger. En af de beskrivelser, Joe sendte af sted, matcher perfekt på en af hans åbne mordsager, og han beder Allison komme med en rigtig god forklaring. Allison må tage til Texas, hvor en ung mand, der er mistænkt for flere mord, står til at blive løsladt, hvis ikke der kan findes konkrete beviser mod ham. Allison er ikke et sekund i tvivl om, at han er skyldig. Nu hun må i en fart overbevise de lokale myndigheder om, at hun ikke er en plattenslager og grave det afgørende bevis frem.
     Da Allison vender hjem igen, går det op for statsadvokaten, at hendes synske evner er så gode, at hun kan hjælpe politiet med at opklare forbrydelser. Han hyrer hende øjeblikkeligt som konsulent.

Glenn Gordon Caron, der blandt andet lavede Moonlighting, står bag denne vellykkede spændingsserie. Medium har en god blanding af overnaturlige elementer, thriller-elementer og hverdagsdrama. Serien handler lige så meget om Allisons forsøg på at få sin hverdag til at hænge sammen, som den handler om de stadig mere brutale forbrydelser, hun bliver bedt om at undersøge. Allison kan ikke undgå at tage sit arbejde med hjem, og hendes mand bliver mere og mere frustreret over, at han hverken kan forstå eller hjælpe hende. Undervejs bliver det også tydeligt, at Allisons døtre måske har arvet hendes evner, og det er ikke noget, der gavner familiefreden.
     Patricia Arquette spiller fantastisk i hovedrollen, og Jake Weber, der spiller hendes mand, formår at gøre en ellers utaknemmelig birolle til en essentiel del af serien.
David

Specielt om denne udgivelse:

 • 1. sæson (2005)
 • 16 episoder fordelt på 6 plader. Spilletid ialt ca. 686 min.
 • Kommentarspor på flere episoder
 • Forlænget version af piloten
 • Fraklippede scener
 • Featuretter:
  • Making of Medium
  • Story of Medium
  • Interpreting Allison DuBois
  • The Real Allison DuBois
 • Gag reel
 • TV spots
Episoder:
 1. Pilot
 2. Suspicions and Certainties
 3. A Couple of Choices
 4. Night of the Wolf
 5. In Sickness and Adultery
 6. Coming Soon
 7. Jump Start
 8. Lucky
 9. Coded
 10. The Other Side of the Tracks
 11. I Married a Mind Reader
 12. A Priest, a Doctor and a Medium Walk into an Execution Chamber
 13. Being Mrs. O'Leary's Cow
 14. In the Rough
 15. Penny for Your Thoughts
 16. When Push Comes to Shove (1:2)

Brugerne skriver om Medium (TV-serie):

Anmeldt af Snowflake, Odense M 13. august 2009
Kedelig omgang
Arquette er en babe, men ellers er der ikke meget som lokker her. Jeg vil tro at serien primært er rettet mod kvinder og metromænd - hverdags-tingene er nemlig for uinterssante for rigtige mænd - det burde de ihvertfald være. Jeg er helt klart way too hetero, til at ku' værdsætte denne serie. "Medium" er nok mere en serie for folk som er vilde med Twitter og Facebook.

Der er ALT for meget hverdags-drama over den serie - når man ser en spændings-serie, så gider man da ikke se ting som at Mathilde og Nikolaj gør sig klar til skole eller andre uvæsentlige almindeligheder som "Medium" er fyldt til kvalmegrænsen med. Jeg gider ihvertfald ikke. Der er rigelig af den slags "interessante ting" i alle de andre almindelige drama-serier. Folkene bag serien påstår at det er en "spændingsserie" - yeah, right - spænding, my ass.

Der er urimelig mange hverdagsproblemer i den serie og de er ikke til at abstrahere fra. I'm sorry to say. Det er lidt synd at man ikke har sagt enten eller her - enten så kører vi linen ud og laver en interessant spændings-serie med overnaturlige undertoner uden alt det latterlige female-halløj der - eller også så laver vi bare en vanlig kvinde-venlig familie-serie - man kan altså ikke gøre begge dele . Sådan er det bare - det kan man bare ikke. Det med at ville tilfredsstille så mange mennesker som muligt er for dumt - i sidste ende ender man med at ingen er happy. "Medium" er i den grad en serie som er mislykket.

Hvordan man kan blive indfanget i denne serie med alle den's tåbelige børne-relaterede ligegyldigheder er for mig en gåde. Man skulle nok ha' gjort Arquette til en single-kvinde uden mand og børn - men de har vel været bange for ikke at kunne fange de kvindelige seere, hvis der ingen børn og mand var med - så der skulle partout være en ægtemand ( naturligvis en hot en - så kvinderne ser med ) og irriterende børn. Historierne er ligegyldige og er ikke hverken spændende eller uhyggelige - det er en tam omgang nothing. På manuskriptplan halter serien altså noget så gevaldigt.

"Dead zone" er en serie som er i samme boldgade, men som er MEGET bedre end "Medium" - der er dels bedre folk med, men den er også mere en rigtig spændings-serie uden alt det der familie-fis. Se den istedet.Anmeldt af René, Åbyhøj 12. august 2009
Rare Medium: Well done!
Her i sæson 1 er Patricia Arquette blevet både 12 ældre og et par kilo tungere, siden hun sammen med Christian Slater var på vild flugt i filmen "True Romance". Og begge dele klæder hende udmærket, synes jeg.

Patricia Arquette udfylder derved sin rolle med både troværdighed og overbevisning, som kvinden Allison DuBois: - En ganske almindelig husmor med evner, der gør hende i stand til at kommunikere med de døde, drømme begivenheder der enten har fundet sted, eller vil finde sted i nær fremtid, samt læse (primært sin ægtemands) tanker. Ikke så sært at Allison - på trods at en del skepsis i starten - bliver et uvurderligt aktiv for den offentlige anklagers kontor i Phoenix, Arizona, når mordsagerne truer med at gå i hårdknude. Samtidig med, at hun skal prøve at få en dagligdag med en ægtemand og tre livlige unger til at hænge sammen. Ikke helt nemt.

På trods af enkelte skønhedspletter er "Medium" en serie, der for tiden holder mig i et jerngreb. Men jeg kunne f.eks. godt ønske mig, at ægtemanden efter 9-12 års ægteskab efterhånden havde fået overvundet den sidste rest af skepsis over for hustruens evner. Eller at han, HVER gang telefonen ringer midt om natten, undlod at fyre de samme søvndrukne replikker af, som: "What? What? For Christ's Sake, Allison - It's two O'Clock in the Morning". Eller, når Allison panisk er vågnet op fra en drøm, der f.eks. viser at naboens hus vil blive en seriemorders næste mål, jamrer: "Oh no. Go Back to Sleep, Allison. It's just a Dream". Det kan godt virke lidt irriterende i længden. Desuden lyder seriens kendingsmelodi, som om den er stykket sammen af overskydende node-materiale fra musikken i serien "Lost".

Jeg er dog overbærende over for disse små irritationsmomenter, er vældig fascineret af serien, og er nu nået helt igennem sæson 1 og 2. Og sidder rastløst og tripper, for at komme i gang med sæson 3. Arh, jeg har nu smugkigget lidt. Og et af mine yndlings-afsnit fra sæson 3 er "Be Kind, Rewind", hvor Allison DuBois i bedste "Groundhog Day"-stil må gennemleve fire lettere forskellige versioner af den samme dag, inden tingene til sidst falder på plads, som de skal.

Ret din egen anmeldelse af Medium (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Medium: Season 1 (5-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45