An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Tremors (Blu-ray) (BD) Tremors (Blu-ray)

af Universal MHV61114673 / UPC# 025192067914

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1990
USA - Farve - 96 min
Ønskeliste
ActionGysKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Tremors
Dansk titel: Ormen
Instruktør: Ron Underwood
Medvirkende:
Valentine McKee  Kevin Bacon
Earl Bassett  Fred Ward
Rhonda LeBeck  Finn Carter
Burt Gummer  Michael Gross
Heather Gummer  Reba McEntire
Melvin Plug   Robert Jayne
Nancy Sterngood  Charlotte Stewart
Miguel  Tony Genaro
Mindy Sterngood  Ariana Richards
Nestor  Richard Marcus
Vis alle medvirkende...
Stikord: Tremors
Giant Animal
Gør-grin-med
Monster
Under jorden
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 51

Gennemsnit: 9.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Helle
Lars
Søren
Peter J
Jan

Tremors:

Val (Kevin Bacon) og Earl (Fred Ward) er to afdankede cowboys, som klarer dagen og vejen ved klunseri i et lille landsbyhul i vesten. Desværre bekymres egnens bebyggere af en serie mystiske dødsfald. Og panikken bliver et faktum, da cowboy-duoen opdager årsagen. Under den fredfyldte dal lurer ondskabsfulde monstre. Kæmpemæssige bæster, der som muldvarper graver sig frem under jorden med en fart af 80 km/t.

Brugerne skriver om Tremors (Kevin Bacon):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. januar 2017
Ormene kommer!
Klassisk monsterunderholdning med Bacon og Ward som et par altmuligmænd, der støder på en ret stor, sur orm, der angriber nedefra jorden. Helt sikker inspireret af Dune(1984), hvis konventioner for orme den følger. Rhonda LeBeck er vældig sød som geolog, der ikke overraskende får nogle sjove målinger på sin seismograf. Survivalist ægtepartet Burt og Heather Gummer er morsomt spillet af Michael Gross og country-stjernen Reba McEntire. De ligger inde med et større arsenal af våben og sprængstoffer. Muntert og spændende lavet og ganske flot fotograferet. Der er klart et slægtskab med 50'ernes sci-fi og horror film. Godt instrueret og castet horrorting af humoristisk tilsnit som man hygger sig gevaldigt med.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 15. marts 2008
Sæt hjernen på pause og glo med
Denne film kan man bare sætte sig ned og nyde. Man behøver ikke tænke over noget men bare sætte hjernen på stand-by og sætte sig til rette og nyde filmen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 11. august 2007
Vrede orme fra den dybe undergrund
Køb en liter cola og én gang popcorn, sæt dig godt tilpas i stolen og nyd denne dejlige B-film.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. oktober 2006
Graboids
Noget så sjældent som en vellykket opdatering af den gamle b-films formula om en øde landsby der pludselig kommer i undtagelsestilstand, her fordi nogle gigantiske og morderiske orme pludselig dukker op af ørkensandet og truer med at udrydde alt og alle. Filmen er energisk fra første til sidste scene og samspillet mellem Fred Ward og Kevin Bacon er filmens centralnervesystem og udgør den halve film. Oven i hatten velsignes vi så med absolut vidunderlige replikker og en frisk og ikke søgt humor, der kun er med til at sætte spændingen yderligere i relief. Sådan skal det gøres!

Anmeldt af Holliday, Aalborg 25. november 2004
Ormekur
Tremors er Ron Underwoods (City Slickers) gennembrudsfilm fra 1990 om den lille soveby med det fantastiske maleriske navn "Perfection". Godt gemt af vejen et sted i Nevada ørkenen. Byen har i øvrigt fjorten (14!) indbyggere. Et tal som dog er på vej til at blive kraftigt reduceret grundet lokal ormeinfektion!

Filmens hovedpersoner er handyrmændene Valentine McKee og Earl Bassett, perfekt castet i skikkelse af Kevin Bacon og Fred Ward som åbenlyst hygger sig i denne nonsens komedie. Valentine og Earl ønsker i bund og grund blot at forlade guds røvhul og prøve lykken i den nærliggende "storby". Desværre har de valgt at forlade smørhullet Perfection én dag for sent.

Tremors skabelon er ristet over det klassiske B-film koncept fra midten af forrige århundrede. Et udgangspunkt som f.eks. Alien og The Thing, også har gjort brug af. En gruppe isoleret mennesker. Et komplet ulogisk monster som vælger, at dukker op uden nogen fornuftig forklaring, for så at sprede rædsel og terror i nabolaget. I Tremors er det gigantiske orme, som skyder frem hjælp via pigge (!) med enorm fart under Nevadas muld, som er det umiddelbare problem. Lyder det åndssvagt? Bare rolig det er det også.

Tremors helt store force er overraskende nok den lille intime cast der alle som en, er aldeles fremragende. Lige fra Bacon og Wards perfekte makkerskab til Michael Gross som den paranoide våbengalning der er flygtet til verdens ende med sin ligeså våbenglade kone, spillet af Reba McIntire. Der ud over dukker selvfølgelig Victor Wong op og Charlotte Stewart (den elskelige skolelærerinde fra Det lille hus på Prærien).

Filmens tempo er overraskede rolig og tager sig god tid til at opbygge både handling og konflikt. Og det er uden, at du som tilskuere, sidder og tænker: Kom nu i gang. Tvært i mod så hygger vi os i selskabet med særlingene fra Perfection.

Tremors er langt fra den første eller sidste film, der har kastet sin kærlighed på fortidens skrækfilm, men den er til gengæld en af de mest vellykket. Er du til Tremors, er et solidt tip, at lure Eight Legged Freak. Har du ikke allerede gjort det.
Ret din egen anmeldelse af Tremors (Kevin Bacon) - klik her

Start en debat om filmen Tremors (Kevin Bacon) - klik her

Start en debat om denne udgave af Tremors (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45