An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Core, The (Blu-ray) (BD) Core, The (Blu-ray)

Udgivet 17. september 2012 af Paramount BSP2361 / UPC# 5051368236131

Core, The (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2003
USA - Farve - 135 min
Ønskeliste
ActionScience FictionKatastrofefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Core, The
Instruktør: Jon Amiel
Medvirkende:
Josh Keyes  Aaron Eckhart
Serge Leveque  Tchéky Karyo
Rebecca Childs  Hilary Swank
Robert Iverson  Bruce Greenwood
Talma Stickley  Alfre Woodard
Conrad Zimsky  Stanley Tucci
FBI Agent  John Shaw
Ed Brazzleton  Delroy Lindo
Taz 'Rat' Finch  DJ Qualls
Dave Perry  Christopher Shyer
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bomber og eksplosioner
Jordens undergang
Jordskælv
Rumskibe / Rumfart
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 36

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Lars

Problemets kerne

Findes der noget bedre end at svælge i andres ulykke, mens man sidder sikkert og roligt i sin lænestol? Nej, vel? Det er vel derfor, Nyhederne har så mange seere, og det er vel også derfor, katastrofefilm traditionelt er så populære.
    I disse tider, hvor Hollywood svinger sit yndlingslegetøj - computer-genererede effekter - over en hvilken som helst historie, har katastrofefilmene igen vundet indpas.

The Core starter ganske alvorligt.

Det står nemlig rigtigt galt til. Jordens kerne er holdt op med at rotere (don't ask!), og det får de vigtige magnetfelter til at opføre sig helt skørt. Fugle brager ind i hinanden, pacemaker-patienter falder om, og flyvemaskiner falder ned fra himlen. Kaos af bibelske dimensioner. Men så er det filmen begynder at glide ud mod vanviddet.
    Den anonyme professor, Dr. Josh Keyes, falder næsten tilfældigt over nogle målinger, der leder ham på sporet af sagen. Hans konklusion er klar: Kernen skal rotere igen, ellers vil Jorden snart blive stegt!
    Og her er det så, at den vanvittige plan bliver sat i værk. Et specielt konstrueret fartøj skal bore sig ned i Jorden, helt ind til den flydende kerne, og detonere en håndfuld atombomber, så kernen bliver jump-started igen!
    Efter at være blevet udstyret med en super-armering, der kan tåle det største tryk i verden, og en special-designet laserkanon, der kan opløse sten, er det imponerende fartøj klar! Men vil det lykkes de tapre besætningsmedlemmer at redde Jorden? Eller er enden vitterlig nær?

The Core strækker sig fra flotte effekter over latterlige, tekniske forklaringer og neglebidende, spændende øjeblikke til de momenter, hvor man ikke kan gøre andet end at bryde sammen af grin, fordi det hele bare er så langt ude.
    De prisvindende, dybt talentfulde skuespillere sælger konceptet med 120 % overbevisning. Intet synes at rokke dem fra troen på, at Jorden er ved at gå under, og det i sig selv er svært underholdende at se på.
    Læg dertil en superstram og kompetent instruktion fra veteranen Jon Amiel, og du har en fantastisk underholdende film, der bedst kan beskrives med udtrykket "guilty pleasure".
David

Brugerne skriver om Core, The:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 26. september 2018
Ind til kernen
“The Core” er en film uden en eneste overraskelse og bygger udelukkende på genreklicheer. Den opskrift turde gøre filmen uudholdelig kedelig.
Men fordi Jon Amiel og hans cast tilsyneladende har kunnet lide opgaven og er gået målrettet til makronerne, ender de med en ganske tilforladeligt underholdende film. Lidt af en bedrift måske. Filmens bedste afsnit er den lange etablering, men takket være skuespillernes nærvær og engagement lader man sig underholde hele vejen.
Nedenfor anbefales det flere gange, at man ikke lader hjernen snurre på højtryk under forevisningen - tænk ikke på det, der er intet i filmen, der kalder på hjerneaktivitet, så det går helt af sig selv.
Se den, hvis du kan li’ levende billeder.

Anmeldt af Philippe Engelstoft, Tørring 27. juli 2013
The Core
The Core er helt klart ligger højt i listen af de allerfedeste brandspændende katastrofefilm. Nu er det hvor det handler om hvordan man vil redde hele menneskeheden og hele jorden når det jordens undergang, ødelægger det hele. Gør klar til en gigantiske sus at hele menneskeheden kæmper desperat om at redde hinanden mod jordens undergang. De store hovedpersoner der har den hovedrollen iher de kæmper desperat kamp for at overleve de skal undersøge om kernen mange mange kilometer inde i jorden er ved at sprede sig ja de tager desværre muligvis desværre fejl at det er den så går det galt. Så brandspændende katastrofefilm om nedtællingen mod menneskeheden med jordens undergang samme stil som de så brandspændende så fede dommedags katastrofefilm Knowing, Deep Impactså kommer her den her brandspændende The Core kan jeg anbefale højt og helligt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. juli 2012
Kernen med det hele er...
... at "The Core" er og vil altid blive en middelfilm. Godt nok er der fine effekter og små ´´guilty pleasures´´ at hente, men dette katastrofeværk er i mine øjne meget upersonlig lavet, hvor din forudselighed vil holde vand hele vejen igennem og hvor skuespillet er så som så!

Det mest positive jeg kan sige om "The Core", er at den ikke har al det der amerikaniserede ruskomsnusk romance og patriotisme, som nogle gange kan være pænt trættene at kigge på.
Men, har du cola og popcorn ved din hånd... så slå blot din hjerne fra og se filmen, hvis den skulle dukke op på fjerneren eller du fandt den til en flad 10'er i Netto!

Anmeldt af lookalot, København K 19. juni 2010
Col. Robert Iverson: I have done this approach two hundred and thirteen times on the simulator. We are NOT where we should be.

Halvgod KATASTROFE film med alle de gængse clichéer og utroværdige scener, filmen er ok underholdende i en del af spilletiden, hvis man ellers er i stand til at slå hjernen fra under selve afspilningen.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. juni 2010
Så kører Kerneekspressen!
Core, The Det er en meget flot og meget underholdende film fra start til slut, uanset at det er noget værre sludder. Det er underholding for alle pengene og den søde Hillay Swank sørger for at der er noget pænt at se på, og så spiller hun også fremragende! Da alt går bananas må fessor starte Kerneekspressen og køre ind i jordens kerne for at genstarte kernen med atomsprængladninger. Minder sine steder lidt om Journey To The Center of the Earth. Under alle omstændigheder ekskapistisk underholdning som nævnte. Flot rumfærgelanding i udtørret kanal i Los Angeles i åbningscenen.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 8. september 2007
The Core
Joredens kerne er holdt op med at rotere. Derfor vil magneterne ved polerne og jordens atmosfære snart forsvinde. For at redde verdenen tager den unge geolog Josh Keyes (Aaron Eckhart) og andre forskere til jordens indre for med fem atombomber at sætte rotation igang igen. Men lykkes det?.

En meget spændende Katastrofe-film med Aaron Eckhart og Hilary Swank, synes at starten var lidt langtrukket, men det blev dog noget bedre hen at i filmen.
En film jeg synes man sagtens kan gense.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 12. september 2005
I Jordens indre
At ville påstå at det er muligt at lave en film om Jordens snarligt forestående tilintetgørelse på en måde som på samme tid er både troværdig og dybsindig, ville være det samme som at erklære den nuværende regerings legitimitet for evident. Begge scenarier er simpelthen FOR fantastiske! Derfor er der kun ét krav man kan stille til denne type katastrofe-sludder: at det er underholdende. Og det synes jeg faktisk at "The Core" er. Meget spændende og med en forløsende humor på de rigtige steder. Så frem med chips og Cola og slå hjernen aldeles fra!

Anmeldt af Ash, Ølstykke 23. maj 2003
Amerikansk hele vejen igennem
The Core er en amerikansk action film hele vejen igennem. Der er en handling, der kan stå på to linier. Men er det nu også en så dårlig ting? Nej egentlig ikke, så længe de to linier kan underholde. Det kan The Core faktisk. Historien går på, at jordens kerne er holdt op med at rotere, og derfor vil jorden gå under. Derfor skal et hold videnskabs folk og austronauter rejsen ind i jorden indre, for at rette op på det. Se det var ca. to linier.


Der er en masse videnskabslige teorier i filmen, om de alle er korrekte, skal jeg ikke være den rigtig til at sige. Men det virker fornuftigt nok, taget i betragtning af ,det er en Science Fiction film.


Filmen styrke er, at den er spændende og underholdende. Hvilket den er hele vejen igennem. Den vinder ikke nogle priser for historie og skuespil. Men det er godt action underholdning som amerikanerne kan lave det. Den kan absolut anbefales.

Ret din egen anmeldelse af Core, The - klik her

Start en debat om filmen Core, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Core, The (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45