An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Lykke: Sæson 1 - afsnit 1-10 (4-disc) (DVD) Lykke: Sæson 1 - afsnit 1-10 (4-disc)

Udgivet 11. oktober 2011 af Nordisk Film 1989231 / UPC# 5708758688307

Lykke: Sæson 1 - afsnit 1-10 (4-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Danmarks Radio - 2011-2012
Danmark - Farve
Ønskeliste
DramaKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Lykke
Instruktør: Kasper Gaardsøe
  Jesper W. Nielsen
Medvirkende:
Lykke Leth  Mille Lehfeldt
Anders Assing  David Dencik
Thomas Leth  Laus Høybye
Maja  Mathilde Norholt
Charlotte Hornbek  Ann Eleonora Jørgensen
Flemming Rønn Petersen  Lars Brygmann
Niels Aagaard  Timm Vladimir
Sigurd  Casper Crump
Johannes Dam  Søren Pilmark
Eva  Louise Mieritz
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

- dansk film

Tekster: Dansk
Svensk
Sprog: Dansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Lykke

Klar til kamp for karriere og kærlighed i verdens lykkeligste land! Mød Lykke. Hun er 25 år, ambitiøs, og klar til at gøre lynkarriere hos medicinal-giganten SanaFortis. Hendes tvillingebror Thomas er en helt anden sag! Han er depressiv, bor på sofaen og lever af SanaFortis’ lykkepiller. Men selvom deres liv har bevæget sig i vidt forskellige retninger, kommer de nu til at dele skæbne - da deres veje krydses af den utraditionelle psykiater Anders Assing! Glæd dig til DR’s succesfulde komedie-serie om jagten på lykke - i alle dens afskygninger.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Lykke (TV-serie):

Anmeldt af René, Åbyhøj 1. marts 2015
Udmærket underholdning!
Nok én af de mere underholdende sæbeoperaer, jeg har set - siden "Skum". DR, som har produceret serien, kalder den selv: "En depressionskomedie".
Persongalleriet i TV-serien "Lykke" er ganske omfattende og farverigt, Der er f.eks.:

- Den selvoptagede karrierekvinde (og hovedpersonen) Lykke Leth med de spidse albuer, der i afsnit 1 får ansættelse på medicinalfirmaet SanaFortis.

- Lykke's små-depressive tvillingebror, Thomas.
Lykke og Thomas har i øvrigt løjet deres forældre døde.

- Lykke's små-nymfomane veninde, Maja, der er servitrice på en café. Thomas er lidt lun på hende, men kan ikke rigtigt komme ud af starthullerne. Og Maja tror at han er bøsse.

- Psykiateren Anders Assing, der er en indædt modstander af medicinering, og modarbejder godkendelsen af SanaFortis' nye anti-stress pille. Han bliver i øvrigt Lykke's nye nabo - og et kæmpe irritationsmoment. Han har også Lykke's bror, Thomas, som patient.

- Flemming (Lykke's nærmeste chef på SanaFortis) der er en inkompetent leder, som igennem de seneste 10 år med held har formået at flyve under ledelsens radar, ved konsekvent at tage æren for medarbejdernes arbejde og gode idéer. Og skyde skylden for egne fiaskoer på andre.

- Johannes Dam. Bestyrelsesformand for SanaFortis. Benhård og kynisk chef, der efter et fald fra villa taget nærmest ændrer karakter i retning af miljøflipper.

- Charlotte. Sous-chef på SanaFortis, der sidenhen starter sit eget konsulentfirma for at bryde ud af Flemming's skygge. Charlotte's mand ligger i øvrigt i med au pair-pigen.

... bare lige for at nævne et par af de bedste karakterer. Castingen er til UG med kryds og slange. Især Lars Brygmann er godt ramt i rollen, som den uduelige og initiativ-forskrækkede kommunikationschef, Flemming. Og David Dencik, der spiller Lykke's irriterende plageånd - Anders Assing - har bare ét af disse frække ansigter og et flabet grin, som man uvilkårligt får lyst til at stikke et par velvoksne lussinger. :-D

Det lyder måske alt sammen lidt kedeligt, men er det bestemt ikke.

Men man kan dog alligevel godt mærke, at serien undervejs i sæson 2 så småt begynder at miste pusten. At introducere Lykke og Thomas' overfladiske og karrikerede forældre (Jens Jørn Spottag og Paprika Steen) i starten af sæson 2, var efter min mening heller ikke nogen udpræget genistreg. Men ikke desto mindre stor ros til DR, fordi de i tide opdagede skriften på væggen, og valgte at lukke og slukke inden det var for sent. Og også lige fik rundet historien af på en nogenlunde fornuftig måde. At kende sin besøgstid behøver nemlig ikke nødvendigvis at være en svaghed. Og det er der sikkert mange andre producenter af TV-serier og Film-sequels, der godt kunne lære noget af. ;-)

Skriv din egen anmeldelse af Lykke (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Lykke: Sæson 1 - afsnit 1-10 (4-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45