An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Woodfall: A Revolution in British Cinema (Blu-ray) (BD) Woodfall: A Revolution in British Cinema (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Woodfall: A Revolution in British Cinema (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 699.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 28/5-2018

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Woodfall: A Revolution in British Cinema (8 film) - 1959--1965 Ønskeliste
TV-system:  PAL Blu-ray-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Woodfall

  • Look Back in Anger (1959)
  • The Entertainer (1960)
  • Saturday Night and Sunday Morning (1960)
  • A Taste of Honey (1961)
  • The Loneliness of the Long Distance Runner (1962)
  • Tom Jones (1963)
  • Girl with Green Eyes (1964)
  • The Knack...and how to get it (1965)

Brugerne skriver om Woodfall: A Revolution in British Cinema (8 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 11. marts 2018
Den store køkkenvask

Look Back in Anger *** 1/2

Stærkt drama med en suverænt spillende Richard Burton der slider sin kæreste op i et had/kærlighedsforhold af den anden verden. Mary Ure spiller pigen med overbevisning, og Claire Bloom pigen der kommer i vejen. John Osborne skuespil er excellent overført til film af Tony Richardson. Et hovedværk i engelsk film!

The Entertainer *** 1/2

John Osbornes skuespil om livet i en lille engelsk badeby, hvor kun en tredierangscabaret forsøder tilværelsen for borgerne er grå socialrealisme på den kulørte måde. Laurence Olivier er perfekt som den underordnede underholder der hverken kan finde melodien på scenen eller i sit familieliv. Et hovedværk i engelsk film!

Saturday Night and Sunday Morning *** 1/2

Måske højdepunktet inden for engelsk films socialrealistiske periode. Albert Finney har sit livs rolle som arbejderen der keder sig i sin rutineprægede hverdag uden udsigt til andet end et langt og ensformigt arbejdsliv. Mesterligt sat i scene af Karel Reisz.

A Taste of Honey ****

Tragisk men også meget opløftende film om triste skæbner i et engelsk arbejderkvarter. "Kitchensink" så det vasker sig, men i modsætning til flere af de øvrige film fra perioden, har denne en ægte og befriende poesi over sig der gør den yderst smuk. Den har, for at bruge et udtryk fra Bjørn Rasmussens vokabularium, rankhed! Rita Tushingham er vel næppe set bedre end i denne film, men også Dora Bryan er helt igennem overbevisende som den opbrugte moder. Udmærker sig også ved et, for tiden, meget bramfrit sprog og at den indfanger stemningen fra bogen eminent godt. Et hovedværk!

The Loneliness of the Long Distance Runner *** 1/2

Rollen der bragte Tom Courteney helt frem i rampelyset og banede vejen for "Billy Løgneren" året efter. Her spiller han en ung utilpasset fyr der får sit livs udfordring da han skal repræsentere sin kostskole i et løb. Kitchensink-drama fra højeste skuffe, med manuskript af Allan Silitoe der også leverede forlægget til "Lørdag aften, søndag morgen". Blændende filmkunst.

Tom Jones *** 1/2

Festlig og grådig sædeskildring efter den berømte satiriske roman af Henry Fielding. Måske en anelse overeksponeret, men storartet spil af Albert Finney, Susannah York og navlig Hugh Griffith gør denne film til god underholdning omend man egentlig bliver lidt stødt over hvor lidt loyal filmen er over for sit forlæg!

The Girl with the Green Eyes ***

Intenst melankolsk drama om en ung og usikker pige (Rita Tushingham) der arbejder i en købmandsbutik og tilbringer det meste af tiden sammen med sin roommate (Lynn Redgrave). Men da hun møder en langt ældre mand, en selvoptaget - og gift - forfatter (Peter Finch) ændrer hendes liv sig. Særdeles velspillet film og godt sat i scene af debutanten Desmond Davis, der ikke gjorde det store væsen af sig senere. I andre roller ses Julian Glover, T.P. McKenna og David Kelly. John Addisons musik passer rigtigt godt til filmens triste stemning. Baseret på en roman af Edna O'Brien og forfatteren skrev selv om til film.

The Knack and How to Get It ** 1/2

Tiden er i nogen grad løbet fra denne lidt overspændte og til tider temmeligt rodede sex-farce (jeg mener det var samtidens betegnelse for denne type film), som dog er ganske underholdende. Michael Crawford var aldrig rigtig god, og det er han heller ikke her, mens Rita Tushingham omvendt udstråler skrøbelig og genert sødme. Men filmen som helhed er for sprængt og er mest interessant som tidsdokument, og det KAN jo være nok for nogen. Karakteristisk score af John Barry. Typiske Lester-gags flyder i en lind strøm filmen igennem og distraherer en hel del. For sangvinsk til at lykkes helt.

Skriv din egen anmeldelse af Woodfall: A Revolution in British Cinema (8 film) - klik her

Start en debat om filmen Woodfall: A Revolution in British Cinema (8 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Woodfall: A Revolution in British Cinema (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45