An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Source Code (Blu-ray & DVD) (BD) Source Code (Blu-ray & DVD)

Udgivet 15. august 2011 af Optimum Releasing OPTBD2014 / UPC# 5055201814371

Source Code (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2011
USA - Farve - 93 min
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Source Code
Instruktør: Duncan Jones
Medvirkende:
Colter Stevens  Jake Gyllenhaal
Christina Warren  Michelle Monaghan
Colleen Goodwin  Vera Farmiga
Dr. Rutledge  Jeffrey Wright
Derek Frost  Michael Arden
Hazmi  Cas Anvar
Max Denoff  Russell Peters
George Troxel  Brent Skagford
Gold Watch Executive  Craig Thomas
Conductor  Gordon Masten
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bomber og eksplosioner
Eksperiment
Terrorisme
Tidsloop
Tog / Jernbane
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Documentary Music score
Ja Commentary Picture-in-Picture
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DTS-HD MA
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case BD+DVD Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David

Source Code

Duncan Jones bragede ind på vores radar i 2009 med den fantastiske rumfilm Moon. Et friskt pust på science fiction scenen, lavet for næsten ingen penge, men alligevel dybt original og tilfredsstillende. Og så meldte det store spørgsmål sig: Hvad bliver hans næste film? Svaret kommer her: Source Code. En halv-dyr Hollywood produktion med et par gode navne på rollelisten og en solid grundlæggende idé, der er misvisende simpel.

Historien fokuserer på soldaten Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), der får en tophemmelig mission: Ved hjælp af det såkaldte "Source Code eksperiment" får han mulighed for at trænge ind i en anden mands tanker få minutter før denne bliver dræbt i en kæmpe eksplosion på et proppet tog. Stevens har blot 8 minutter til at finde ud af, hvad der er galt, finde den skyldige og stoppe ulykken. Men her kommer det smarte: Hvis det ikke lykkes ham, kan han gentage rejsen. Igen og igen kan han rejse tilbage til sit udgangspunkt og starte forfra, men han får aldrig mere tid end de 8 minutter. Hvordan det kan lade sig gøre, hvad der i virkeligheden ligger bag hans mission, og hvorfor det lige er blevet Stevens, der har fået denne opgave, er nogle af de spørgsmål, der skal besvares undervejs.

Stevens bliver guidet igennem sin mission af en handler (Vera Farmiga), der virker som om hun ved mere, end hun vil sige. Samtidig bliver han besat af tanken om at redde kvinden Christina (Michelle Monaghan), der sidder overfor ham i toget.

Source Code lyder måske lidt som et re-make af Groundhog Day, men bare rolig. For det første har Jones adskillige esser i ærmet. For det andet kommer han hurtigt ud over problemet med at den samme scene hele tiden bliver gentaget. Den grundlæggende historie er spændende, og det større mysterium giver anledning til mange gætterier undervejs. Jake Gyllenhaal er behagelig i hovedrollen, og han sælger det - indrømmet - lidt komiske koncept med stor overbevisning ikke mindst takket været god assistance fra den undervurderede Vera Farmiga.

Source Code er temmelig langt fra Moon på næsten alle tænkelige planer, men det er ikke desto mindre en effektiv flot film, der understreger, at Duncan Jones ikke bare er en one-trick-pony. Han er en af dem, vi skal holde øje med i fremtiden.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Kommentarspor med Duncan Jones, Jake Gylenhaal og Ben Ripley
  • Cast & Crew insights
  • Focal points
  • Expert intel
  • Trivia track: Did you know?
  • Trivia track: Tales of Time Travel
  • Trailer

Brugerne skriver om Source Code:

Anmeldt af Christian Ib Sørensen, Silkeborg 5. juli 2013
Rigtigt god Sci Fi thriller.
Filmen er overraskende spændende, selv om den har en lidt forudsigelig handling, men på trods af det, så holder historien afligevel så godt, at man ikke bliver irriteret over det...

Jeg følte mig underholdt hele tiden, og kan varmt anbefale den til andre...

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 25. april 2012
"Half Man"
"Ground Hog Day" havde det længe nogenlunde for sig selv. Men her kommer en ny film i "genren". Tilkomlingen er ganske underholdende, og vil vist ikke andet, hvilket den skal være velkommen til. Og underholde gør den da. Desværre regner man hurtigt "fidusen" ud, og herefter skal der mere til at løfte ideen, end filmen råder over. Også selv om alle gør det godt og jeg er glad for at se både Michelle og Vera (på ære). Og også selv om filmen er fint produceret. På den baggrund kommer der en lang, kedende passage midt i filmen, og det er ikke så godt, for det gør den let forglemmelig.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 26. marts 2012
Bombe ombord
Ganske spændende thriller der benytter sig af lidt af det samme der drev "Inception" og det er jo ikke helt ved siden af. Gyllenhaal er sammenbidt i hovedrollen som en soldat der skal opklare hvem det var der sprængte en bombe i luften ombord på et passagertog uden for Chicago, men ellers skal der ikke røbes meget mere af handlingen. Se den for den er altså god!

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. januar 2012
Find me a terrorist !
Ligesom jeg nogle gange hader at gøre de samme ting to gange, så kunne man også tro at jeg hader film der ´´gentager´´ sig selv.
Det ville jeg garanteret også gøre, hvis en film var dårlig skrevet... hvilket bestemt ikke er tilfældet med det super sjove værk "Groundhog Day", som må betegnes som en komisk drejning indenfor gentagelses-genren.... hvis der ellers noget der hedder det.
En mere actionpræget og spændningsmættet drejning er "Source Code", der byder på en særdeles tilstedeværende Jake Gyllenhaal, som befinder sig inde i en stort set ret original film, som bestemt ikke servere alt på et sølvfad, hvilket nok vil hægte de af, som er fans af klichéprægede spændningsfilm.

"Source Code" er på mange måder en spændende og interessant film, som med garanti skal ha' flere ture inde i min Blu-ray afspiller.
Men, der er desværre ikke kun ros fra min side. Og min største anke kom til aller sidst, da filmen muligvis sluttede alt for.... ja, ordet jeg leder efter er enten sødt eller nuttet.
Men uden denne afrundning ville det amerikanske publikum nok ha' vandret ud af biografmørket i vrede og ærgelse over at det hele ikke endte som de havde i hovedet..... jeg mener selvfølgelig ikke alle amerikanere, men størstedelen mener jeg kræver en eller anden form for lykkelig afslutning, når de ser en film.

Ser man bort fra dette negative punkt, så er der ingen tvivl om at der er godt med ´´value for money´´ hér!
"Source Code" er en lidt anderledes og særdeles anbefalingsværdi film, der underligt nok ikke fik større omtale herhjemme.

Vi lander på en bund solid 3'er

Anmeldt af CT, Vanløse 30. juli 2011
You have eight minutes...
Super-godt skruet sammen. Overraskelse på overraskelse. Det er lang tid siden, jeg har nydt en action/spændingsfilm så meget.

Gyllenhaal spiller rigtig godt - hvor han skifter mellem vrede, overskud, desperation og humor, som han hvirvles ind i den ene afsløring efter den anden.

Jeg vidste heldigvis intet om filmen før jeg så den - og det var godt. Nu må jeg se instruktørens tidligere film Moon.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 24. juli 2011
8 minutter
The Source Code er endnu en variant over Groundhog Day, men en god én af slagsen. Det er spændende sci-fi fra kvantemekanikkens mystiske grænseland. Filmen er andet og mere end 8 min genoplevet igen og igen. Det er en sød kærlighedshistorie med den dejlige Michelle Monaghan, det er en historie om virtual reality, paralleluniverser, liv og død. Og så er det dejlig opmuntrende film. I modsætning til den pissedeprimerende The Butterfly Effect. Velkommen til The Twilight Zone.

Ret din egen anmeldelse af Source Code - klik her

Start en debat om filmen Source Code - klik her

Start en debat om denne udgave af Source Code (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45