An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Inferno (Steelbook) (Blu-ray) (BD) Inferno (Steelbook) (Blu-ray)

Udgivet 8. september 2014 FCD947 / UPC# 5027035011158

Inferno (Steelbook) (Blu-ray) - Billedet er på vej

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 1980
Italien - Farve - 106 min
Ønskeliste
GysSplatter
Filmens specifikationer
Original titel: Inferno
Dansk titel: Rædslernes inferno
Instruktør: Dario Argento
Medvirkende:
  Leigh McCloskey
  Alida Valli
  Veronica Lazar
  Gabriele Lavia
  Eleonora Giorgi
  Daria Nicolodi
  Irene Miracle
  Feodor Chaliapin Jr.
  Leopoldo Mastelloni
  Ania Pieroni
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hekseri / trolddom
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Inferno (Steelbook):

Den gotiske horrorfilm Inferno er mesterinstruktøren Dario Argentos mest syrede værk - fyldt til randen med så mange groteske, bizarre indfald og blodige mord, at det næsten bli’r for meget (men osse kun næsten!). Den uofficielle opfølger til min personlige Dario Argento-favorit, Suspiria, er en sand visuel nydelse fra første frame, hvilket bl.a. skyldes den gamle instruktør Mario Bavas (der ukrediteret medvirkede som F/X designer) imponerende opfindsomme ideer.

Handlingen (om to huse i Rom og New York, der er bygget ovenpå Helvedets port - mener jeg at kunne udlede) er absolut gak i låget, men tro mig - det gør INTET, når først Keith Emersons (fra Emerson, Lake & Palmer) musik begynder at pumpe derudaf, og Argento for alvor slipper løjerne løs og voldtager vores nedslidte nerver.

DVD-udgavens bonus er et bevægende interview med Dario Argento (produktionen drænede bogstaveligt talt den lille store mand for kræfter) og instruktør-assistenten Lamberto Bava (Marios søn), samt den totalt turbopulserende trailer, der for én gangs skyld giver et nogenlunde godt indtryk af, hvilke vanvittige eskapader, der venter i mørket.
Peter J

Brugerne skriver om Inferno (Dario Argento):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 5. december 2010
Min yndlings-Argento
Den anden af filmene i De Tre Mødre trilogien. Klart Dario Argentos flotteste og visuelt mest gennemførte film. Et moderne eventyr, der udspiller sig i New York er en farvelede-odyssé med et fantastisk kameraarbejde, som klart har inspireret Wachowski Brothers i deres Debutfilm, Bound. Fascinerende og gysende. Bedste scene er det oversvømmede værelse: En kvinde finder et oversvømmet værelse i kælderen på et newyorkerhus som hun dykker ned i. Det skal ikke afsløres hvad hun finder, med den scene alene er fantastisk. Så tilgiver man gerne Argento den ret traditionelle "alt brænder ned" finale. Et visuelt orgie. Den britiske udgave er censureret, idet en scene med en kat der spiser en mus er i strid med den engeske dyreværnslov.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 5. juli 2005
I en kælder sort som kul
Inferno er en af Argento's meste interessante film, og det siger ikke så lidt om denne italienske stilist. Inferno er en sequel til den mesterlige Suspiria uden dog at være det i traditionel forstand, da det er virkemidlerne (lys, scenografi, farvebrug) frem for figuren der har overlevet fra Suspiria og som tegner relationerne mellem de to film. Iøvrigt er de en del af en trilogi som aldrig er blevet færdiggjort.

Inferno forsætter i Suspiria's drømme univers og er en yderst intens film uden dog at ha' Suspiria's voldsomhed. Tilgengæld videreformidler Argento fornemt sin stærke brug af symbolik som træder helt frem i Inferno's kringlet og overraskende udvikling.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. juli 2005
Mareridtets labyrint
Dette må være Argento´s hovedværk; helt utroligt hvad han får presset ind i dét narrativ, og en helt fantastisk idérigdom han lægger for dagen. Slutningen er lidt flad, men ellers er det en film der efter min mening i visse passager topper både "Deep red" og "Suspiria". Der sker så meget i filmen, at der slet ikke er tid til den sædvanlige pinlige dialog, men istedet strammer Argento bare grebet mere og mere om éns nerver indtil hemmeligheden endelig folder sig ud. De indledende scener er verdensklasse, og det er i det hele taget noget af en film! En helt oplagt titel iøvrigt.

Ret din egen anmeldelse af Inferno (Dario Argento) - klik her

Start en debat om filmen Inferno (Dario Argento) - klik her

Start en debat om denne udgave af Inferno (Steelbook) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45