An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Chuck: Season 1 (Blu-ray) (BD) Chuck: Season 1 (Blu-ray)

af Warner Bros. WHV1000043201 / UPC# 883929039616

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. NBC - 2007-2012
USA - Farve
Ønskeliste
ActionDramaKomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Chuck
Instruktør: Robert Duncan McNeill
  Allan Kroeker
Medvirkende:
Chuck Bartowski  Zachary Levi
Sarah Walker  Yvonne Strahovski
Morgan Grimes  Joshua Gomez
Ellie Bartowski  Sarah Lancaster
John Casey  Adam Baldwin
Lester  Vik Sahay
Jeff  Scott Krinsky
General Beckman  Bonita Friedericy
Capt. Awesome  Ryan McPartlin
CIA Dir. Graham  Tony Todd
Vis alle medvirkende...
Stikord: CIA / FBI
Computer / Internet
Geni
Nørd
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


He's the secret. She's the agent.

Chuck Bartowski er en genial computernørd hos BuyMore - og er ikke helt sig selv. Det er i orden. Lige siden han uforvarende kom til at downloade stjålne regeringshemmeligheder til sin egen hjerne, har han haft action, spænding og en cool kæreste, der er hemmelig agent, i sit liv. Det er til gengæld ikke i orden. For nu er Chuck i konstant fare.
     Seriens producere, Josh Schwartz (The OC, Gossip Girl) og McG (Charlie's Angels, We Are Marshall), kombinerer avancerede tekniske dimser, heftig kampsport og redninger i sidste sekund med vidunderlige spioner i denne action-komedie om en helt almindelig fyr ved årtusindskiftet.

Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Chuck (TV-serie):

Anmeldt af René, Åbyhøj 17. marts 2009
Computer-nørd om dagen, og Under Cover-agent om natten
Chuck Bartowski er en computer-nørd, der sammen med sin gode ven (og med-nørd) Morgan Grimes arbejder i elektronik-centeret 'Buy More'. Samtlige ansatte i 'Buy More' Centeret er nogle ret fjollede typer, der for en stor dels vedkommende ville være dybt afhængige af social overførselsindkomst, hvis der var tale om det virkelige liv og ikke en TV-serie. De bruger i hvert fald væsentlig mere tid og energi på fis og ballade, end på at sælge elektronik-varer til kunder. Heldigvis for dem er deres koleriske chef heller ikke ret meget bedre: Han ynder at sidde på kontoret og fede den, og pimpe gin mens personalet knokler, og duske personalechefens kone i smug. Så de går i virkeligheden allesammen ret godt i spænd med hinanden. På en Gøg & Gokke-agtig måde, forståes.

En skønne dag modtager Chuck så en e-mail på sin computer. Afsenderen af filen er en af hans gamle Uni-kammerater fra Stanford, så Chuck åbner filen. Da han adskillige timer senere kommer til sig selv igen på gulvet foran computerskærmen, har filens indhold - en omfattende og tophemmelig stjålen CIA-database - lagret sig i hans hjerne, og Chuck er nu et omvandrende CIA-kartotek. NSA-agenten John Casey og CIA-agenten Sarah Walker udsendes for at beskytte Chuck imod kidnapningsforsøg fra alskens Bad Guys, der alle er vældig interesserede i at få adgang til Chuck's viden.

Ofte detager Chuck i en mission med Sarah og Casey - samtidig med, at han skal passe sit job i 'Buy More. Og samtidig forhindre, at hans venner og familie opdager at han ufrivilligt er blevet Under Cover-spion for CIA. Første sæson af "Chuck" prøver virkelig ihærdigt på både at blæse og have mel i munden, men det lykkes bare ikke rigtigt for den. Dén del af serien, der omhandler livets gang i 'Buy More' Centeret er klart det sjoveste ved serien, hvorimod alt det øvrige agent-fis bare virker som fyld. Og den obligatoriske romance imellem Chuck og Sarah er garanteret set bedre i en vilkårlig brasiliansk sæbeopera.

Jeg har ikke fantasi nok til at forestille mig, hvordan serien "Chuck" dog skulle kunne overleve en sæson til. Men .... hvem véd?

Skriv din egen anmeldelse af Chuck (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Chuck: Season 1 (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45