An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Skærme

Alle skærme fremstilles efter ordre. Det betyder, at der er 1-2 ugers leveringstid, men du kan til gengæld vælge nøjagtigt den størrelse, der passer til din stue eller hjemmebiograf.
    Du skal overveje nogle ting, før du bestiller en skærm. Klik på et link for yderligere oplysninger, og klik på den enkelte type for at se priseksempler i forskellige størrelser:

Laserdisken leverer tillige 100 % lystætte skærme, der samtidig virker som mørkelægning, højt-reflekterende skærme til meget lyssvage projektorer og perforerede skærme, hvor lyden kan trænge igennem. Ring på 98132222 eller send en mail for specielle ønsker eller skærmstørrelser.

  1. Find på denne oversigt den skærmtype, der svarer til dine ønsker jfr. punkt 1-3.
  2. Klik på titel/billede for info om størrelse og pris (og for rulleskærm: farve og motor).

Hvid standardskærm med beslag til væg og loft

Hvid rulleskærm med beslag til væg og loft

En allround hvid skærm af vinyl, der er let at montere på væggen eller loftet. Den er 98 % lystæt med en reflektionsfaktor (gain) på 1,0, er rengøringsvenlig og renses let med mild sæbe. Leveres med motor eller selvruller i en kassette i alu-farve (den naturlige farve) eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 130 x 160 cm til 280 x 225 cm.

Grå rulleskærm med beslag til væg og loft

En speciel Contrast Grey vinylskærm nedsætter sort-niveauet og forbedrer farver og kontrast, når der benyttes projektorer med et stort lysudbytte og en beskeden kontrast. Reflektionsfaktor (gain) på 0,8. Leveres med motor eller selvruller i en kassette i alu-farve eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 130 x 160 cm til 280 x 225 cm.
Grå specialskærm med beslag til væg og loft

Hvid skærm med 16:9 maske og beslag til væg og loft

Hvid rulleskærm med 16:9 maske og beslag til væg og loft

En allround hvid skærm af vinyl, der er afmasket med en sort kant i 16:9 format. Det indrammede billede giver et biografagtigt indtryk og en subjektiv opfattelse af højere kontrast. Den leveres med motor eller selvruller. Kassetten leveres i alu-farve (den naturlige farve) eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 116 x 65 cm til 234 x 132 cm.

Grå rulleskærm med 16:9 maske og beslag til væg og loft

En speciel Contrast Grey vinylskærm, der er afmasket med en sort kant i 16:9 format. Det indrammede billede giver et biografagtigt indtryk og en subjektiv opfattelse af højere kontrast. Den leveres med motor eller selvruller. Kassetten leveres i alu-farve (den naturlige farve) eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 116 x 65 cm til 234 x 132 cm.
Grå skærm med 16:9 maske og beslag til væg og loft

Hvid skærm med 4:3 maske og beslag til væg og loft

Hvid rulleskærm med 4:3 maske og beslag til væg og loft

En allround hvid skærm af vinyl, der er afmasket med en sort kant i 4:3 format. Det indrammede billede giver et biografagtigt indtryk og en subjektiv opfattelse af højere kontrast. Den leveres med motor eller selvruller. Kassetten leveres i alu-farve (den naturlige farve) eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 116 x 87 cm til 234 x 176 cm.

Grå rulleskærm med 4:3 maske og beslag til væg og loft

En speciel Contrast Grey vinylskærm, der er afmasket med en sort kant i 4:3 format. Det indrammede billede giver et biografagtigt indtryk og en subjektiv opfattelse af højere kontrast. Den leveres med motor eller selvruller. Kassetten leveres i alu-farve (den naturlige farve) eller i hvid eller sort. Fås i størrelser fra (B x H) 116 x 87 cm til 234 x 176 cm.
Grå skærm med 4:3 maske og beslag til væg og loft

Sort D 110 kassette med snekke og væg/loftsbeslag. Sort ramme i 4:3 format

Plano rammeskærm i 16:9 format med hvid dug

En fast profilramme med udspændt dug (Satina 1000) giver et plant billede uden de folder, der kan optræde på en dug, der er rullet i en kassette. Profilrammen samles og monteres let på væggen med 4 beslag. Rammeskærmen er den optimale løsning til den seriøse hjemmebiograf. Størrelser fra (B x H) 120 x 67 cm til 380 x 213 cm.

Plano rammeskærm i 16:9 format med grå dug

En fast profilramme med udspændt dug (Contrast Grey Flex) giver et plant billede helt uden de folder, der kan optræde på en dug, der er rullet i en kassette. Profilrammen samles og monteres let på væggen med 4 beslag. Rammeskærmen er den optimale løsning til den seriøse hjemmebiograf. Størrelser fra (B x H) 120 x 67 cm til 380 x 213 cm.
Plano Knock Down fast skærm i 16:9 format

Plano Knock Down fast skærm i 4:3 format

Plano rammeskærm i 4:3 format med hvid dug

En fast profilramme med udspændt dug (Satina 1000) giver et plant billede helt uden de folder, der kan optræde på en dug, der er rullet i en kassette. Profilrammen samles og monteres let på væggen med 4 beslag. Rammeskærmen er den optimale løsning til den seriøse hjemmebiograf. Størrelser fra (B x H) 120 x 90 cm til 280 x 210 cm.

Plano rammeskærm i 4:3 format med grå dug

En fast profilramme med udspændt dug (Contrast Grey Flex) giver et plant billede helt uden de folder, der kan optræde på en dug, der er rullet i en kassette. Profilrammen samles og monteres let på væggen med 4 beslag. Rammeskærmen er den optimale løsning til den seriøse hjemmebiograf. Størrelser fra (B x H) 120 x 90 cm til 280 x 210 cm.
Plano Knock Down High Contrast fast skærm i 16:9 format
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45