An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Legend
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Legend
TheM

Legend  (European Theatrical Cut) Legend (Director's Cut) Legend (Ultimate Edition) (Blu-ray) Legend (European Cut + Director's  Cut) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/05/16 09:34:47 IP: Logget Svar...

Pure fantasy

Legend betragtes af mange som en no-brainer, men personligt har jeg altid haft et svag punkt for denne fantastiske fantasy-film. Ikke mindst i disse Lord of the Rings-tider er Legend et velkomment gensyn. Den er mørk, dyster og drevet af en visuel flair, man godt kan savne i Ridley Scotts seneste produktioner. Måske er det fordi Legend er pre-CGI, og dermed ikke fyldt med kedelige computereffekter. Pure 1980er fantasy - og varmt anbefalet!
Patrick

Sendt 2002/07/25 16:11:29 IP: Logget Svar...

Helt enig

Den kan jeg huske fra de tidlige vhs-dage, 20 år før LOTR og HPATPS, en fantastisk visuel oplevelse som nu er restaureret i en fantastisk dir.cut special edition i dts. WOW
Iøvrigt fantastisk bonus-materiale hvor de involverede fortæller om tilblivelsen og iøvrigt prøver og komme med en forklaring hvorfor filmen ikke blev en succes dengang, bl.a fortæller Ridley i en alvorlig mine om den aften filmen blev screenet eller hvad det nu hedder for første gang foran publikum, at han kunne lugte pot blandt publikum og at det har sikkert haft indflydelse af hvordan filmen blev modtaget, han fortæller iøvrigt at hvis han går ud for det idag ville han smide potrygerne ud. Efter den screening skulle filmen i klipperummet igen og tillægges en ny score, det var den version som vi hidtil har kendt, indtil nu.
Kig efter screenwriteren i bonusmaterialet som fortæller om hvad for en filmmager Ridley er, den er ret sjov.
thomaslolle

Sendt 2003/02/09 14:35:40 IP: Logget Svar...

Uhyggeligt flot film

I forhold til hvornår filmen blev lavet, er den meget flot lavet. Kun meget få scener i filmen "lider" af dårlige special-effects. Darkness(Tim Curry) er uhyrligt flot lavet, jeg gyser bare ved tanken. Desværre har filmen været gennem en hel del "strabasser", og er derfor næsten blevet glemt, og dét på trods af den store rollebesætning (Bl.a. Tom Cruise og Tim Curry).
Denne DVD-udgivelse indeholder to forskellige versioner af filmen: Den Amerikanske og den Europæiske, forskellen mellem dem er meget store, bl.a er filmmusikken på de to film, vidt forskellige.
Dette er så absolut et must for fans af fantasy-genren. Den når ABSOLUT op på siden af "Harry Potter" og "Ringenes Herre"
LEXX

Sendt 2003/10/14 23:14:30 IP: Logget Svar...

fantazy

kender du så filmene ,the labyrint og the dark crystal,de er osse meget flot lavet,jeg er helst til de film som er fr 80erne da fantasy er anderledes i dag.
Karina

Sendt 2005/09/09 10:52:47 IP: Logget Svar...

Mangler fokus

Jeg synes ikke, Legend mangler noget på billedsiden, og jeg er fuldstændig enig i, at effekter godt kan komme til at tage over for historien, men.. jeg synes altså at Legend savner fokus. Der er mange scener, som er meget lange, uden at det egentlig flytter historien, mens der bliver sprunget lige lovlig let hen over andre dele. F.eks. Lillys omvendelse med den mærkelige dans. Fedt billede, interessant tænkt, men meget langsommeligt og uforklarligt, hvad det egentlig lige er, der sker.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45