An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

  Emne: Akira
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Akira
C.R.M

Akira Akira (Blu-ray) Akira (Blu-ray) Akira (Blu-ray) Akira
Se alle titler her
Sendt 2002/05/24 23:27:56 IP: Logget Svar...

På tide!

Det er godt at man endelig har udgivet en dansk udgave af en Anime-DVD (Altså... selvfølgelig uden dansk tale). Men siden VHS udgaven af denne titel og "My Neighbour Totoro"(som jo er blevet oversat til dansk), tror jeg ikke at nogen Pal-Animeer er nået danmark. Det er på tide at en størere dansk målgruppe får øjnene op for Anime og Manga. Men... for guds skyld... lad det ikke bliver oversat til dansk!
Yenzu chan

Sendt 2002/05/25 18:25:00 IP: Logget Svar...

GITS

Ghost In The Shell, Ninja Scroll og et par andre kendte titler kan fås i nogle danske forretninger som PAL. De er dog næppe udgivet herhjemme, men snarere importeret fra England.


PAL-udgaven af GITS kan forresten ikke anbefales. Det japanske lydspor er ikke ordentligt synkroniseret med billedet: Der er en konstant forsinkelse på 1/2 sekund ca. Det lyder ikke af meget, men tro mig når jeg siger at det er drønirriterende i praksis.

Svend Erik

Sendt 2007/05/31 10:13:01 IP: Logget Svar...

Hej P_V_DSH01

Tak for din belæring. Selvom jeg ikke kan finde samme begejstring frem, som du, vil jeg nu ikke holde mig tilbage for at have en mening om denne film, som jeg også har det fint med at give tilkende.
Jeg har ikke anlagt et historisk syn på filmen, jeg forholder mig måske mere nykritisk til den. Jeg forstår godt din begejstring over tegningerne, som dog forekommer mig knapt så gennemførte, som jeg synes du lægger op til. Apokalypser er ofte vanskelige, også i andre sammenhænge. Jeg kan dog fint se skønheden i dem - bl.a. vores store grafiker Palle Nielsens dommedagsvisioner og civilisationskritikker.
Jeg medgiver dig altså, at der er smukke tegninger, og at de hver for sig kan ses som punktestamenter. Men når de bliver sat i sekvenser og skal opleves som film - ja, så begynder de at kede bravt efter ½ times tid. De klarer sig simpelthen dårligt på egen hånd.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45