An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: D-Tox
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: D-Tox
Ramesses

D-Tox D-Tox D-Tox (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/07/02 23:17:50 IP: Logget Svar...

D-Tox

Dette er den bedste skuepiller presentation Sly nogensinde har leveret. en rigtig fed og spændene film. Nu kommer der nok et skrig fra læseren, men jeg syndes nu aligevel, at der er en snert af Alien 3 over den.
Mark

Sendt 2002/07/05 13:37:57 IP: Logget Svar...

D-Tox - nu med spoiler

(Jeg vil nu mene, at det er i "Copland", at Sly giver sin bedste præstation). D-Tox starter ellers rigtig spændende med flot stil og jeg sad i biografmørket og håbede spændt på at dette endelig ville være et retfærdigt comeback for Sly, men lige så snart scenen skifter til snefyldte ødeområder, så falder filmen til jorden med papirtynde karakterer og begynder mere og mere at ligne et rip-off af "John Carpenter's The Thing": Hvem er hvem? Hvor er alle henne? Hvem kan man stole på? Det sure er, at Robert Patrick's kvaliteter spildes på sådan en ideforladt måde. Det værste var nok, at skurken var en forevigt bandende englænder, der ikke kunne nøjes med at være ond - men ULTRA-ond! ("Cliffhanger" anyone?) Gimme a break! Jeg gik i hvertfald fra biografen med en skuffet "nå"-oplevelse. En god grund til at man ikke har hørt mere til filmen fra USA.
Ramesses

Sendt 2002/07/09 01:23:45 IP: Logget Svar...

jo Sly er god, rigtig god i copland, et talent han viser for sjældent eller får, mulighed for, her tænker jeg på Driven, som jeg syndes var noget være bras, en rigtig drengerøvs film. I D-Tox, viser han noget af det samme talent, som i Copland og Cliffhanger, og jeg følte mig underholdt under hele filmen, bla fordi den udvikede sig på en uventet måde, og ja vi alle det kender det, ondskaben har ingen grænser.
det værste ved sådanne film hvor forbrydelser er af en inteligent karater, men hvor det viser sig at forbryderen er en narrehat, der ikke er i stand til at udføre det der er gjort ( bone collecotor, the Crimson Rivers ), hvorimod forbrudelsen i D-Tox passer til forbryderen,stadig er rigtig god film.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45