An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Ballistic: Ecks vs. Sever
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Ballistic: Ecks vs. Sever
Max

Ballistic
Se alle titler her
Sendt 2002/12/22 16:37:47 IP: Logget Svar...

Er den virkelig så ringe??

Det er sjældent at hele den amerikanske presse er enige om at en film er så useværdig som denne. Kiggede lige på Rottentomatoes.com, hvor 100% af anmeldelserne kunne berette at det var det værste de nogensinde havde set. Mit spørgsmål er nu blot: Er den virkelig så ringe?
The Prophet

Sendt 2003/01/22 14:07:14 IP: Logget Svar...

JA!

Denne film er frygtelig!

Plottet er ikke eksisterende og et stort rod (på den ufede måde). Skuespillet er latterligt. Instruktionen er svag på næsten alle områder. Action scenerne består af kedelige eksplosioner som man har ingen idé om hvorfor de forekommer og underlige biljagter hvor bilerne forekommer at kører omkring 40 km/t. Koregrafien af slåsscenerne er mildtest talt ringe.

Denne film fortjener virkelig sin bedømmelse på Rottentomatoes.com. Der er en grund til at næsten ALLE anmeldere får kvalmeopstød over denne "film".
Patrick

Sendt 2003/07/18 18:29:58 IP: Logget Svar...

Enig !!!

Selv instruktøren blev krediteret som Kaos.
Det værste er at stjerneskuespillerne roste den så meget under interviews mens produktionen stod på, de var virkelig overbevidst om at de lavede en fed fed actionfilm.
René

Sendt 2006/04/26 14:28:59 IP: Logget Svar...

Hør, jeg er vist blevet blevet "narret"!

Efter at have læst anmeldelser og kommentarer til denne film kunne noget da tyde på, at jeg et par gange har siddet og set denne film - helt uden at have været klar over, at den faktisk var ringe.

Nej, jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke tog "Ballistic" for andet og mere, end bare en omgang uforpligtende action-underholdning til en fredag aften i selskab med lidt popcorn, cola og et par gode venner.

Og om jeg følte mig snydt bagefter? Eller følte, at jeg havde spildt tiden?
- Overhovedet ikke! Det var fedt at slå hjernen fra, pleje sin dårlige filmsmag, og ellers bare læne sig tilbage og blive skamløst UNDERHOLDT ........
Holliday

Sendt 2006/04/26 16:17:31 IP: Logget Svar...

Tidsrøver kontra god underholdning

Hej René,

Det varmer mit hjerte at nogle trods alt har fået en eller anden form for oplevelse ud af de 'anstrengelser' der ligger bag ved værket

Nu er smag og behag jo som sagt (og heldigvis) forskellig også i den lettere popgenre. Jeg syn's feks. at Harley Davidson and the Marl Boroman er ganske underholdene, så jeg skal absolut ikke dømme nogen
René

Sendt 2006/04/27 14:11:44 IP: Logget Svar...

Holliday, det bliver værre endnu ......

Jeg har faktisk en tilståelse at komme med: "Ballistic" var langt fra mit eneste fejltrin.

Selv om jeg godt ved, at der blot er tale om dyrt producerede, cliché-fyldte B-film med handlinger, der knager fælt i fugerne .... Og selv om jeg igen og igen er blevet advaret af velmenende venner og bekendte og af filmanmeldelser, så har jeg en svaghed for katastrofe-film à la "Independence Day" og "The Day after Tomorrow". Jeg kan simpelthen ikke gøre for det. Hvis min (manipulerende) filmveninde pludselig en dag siger: "Hør, er det det ikke ved at være længe siden vi har set "Independence Day?", så er jeg omgående - og med største fornøjelse - med på den værste. Vi har nu set filmen sammen to gange.

Holliday, Hvad skal jeg gøre? Du synes i det mindste at være i besiddelse af lidt modstandskraft. Tror du at hypnose-behandlinger evt. vil kunne hjælpe?
Holliday

Sendt 2006/04/27 14:46:46 IP: Logget Svar...

Uha uha...

René det er ikke uden bekymring, at jeg læste dit seneste indlæg. Folk som evt. har skimmet en enkelt anmeldelse eller to igennem af undertegnet, vil vide, at netop Emmerich ikke just er min kop te.

Og mod samme Emmerich ved jeg ikke hvad virker, ingen hypnose eller alternativ behandling, kan afhjælpe en (gys!) glæde ved denne mands film. Et kirurgisk indgreb er måske løsningen? I første omgang mod ens dvdafspiller, kunne være en mulighed. Man kan købe en anti-Emmerich-chip, som ikke bare nægter maskinen at afspille film fra omtalte tysker, men sprænger simpelthen maskinen i stumper og stykker, hvis man alligevel drister sig til at prøve (læs: falder i).

Virker dette tiltag ikke, er der mere dramatiske metoder som kan tages i brug. Men den tid den sorg.

Mht. underlig fascination, så kan jeg ikke se mig fri for, at elske katastrofefilm (helst tv-film, eller miniserie) sen aften/nat. Og aller bedst er det, hvis den sendes med afbrydelser af reklamer på TV3+. – se det er perverst

Mon alle er i besiddelse af en officiel og en uofficiel smagsliste? Som b. la. skildret i ’Nynne’s Dagbog’ med en såkaldt vis frem liste over film man syn’s er de bedste også den virkelige?
Extract

Sendt 2010/06/06 10:34:14 IP: Logget Svar...

Korsriven

Der er en del stykker der har været ude med korsriven overfor filmen. Så ringe er den altså ikke. Den er, sine svagheder til trods, rimeligt underholdende.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45