An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Lord of the Rings, The: The Trilogy
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Lord of the Rings, The: The Trilogy
baracuda

Lord of the Rings, The: Theatrical & Extended Trilogy (9-disc) (4K UHD) Lord of the Rings, The: Extended    Trilogy (15-disc) (Remastered) (Blu-ray) Lord of the Rings, The: Theatrical & Extended Trilogy (9-disc) (Limited Edition Steelbook) (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2004/12/24 02:23:04 IP: Logget Svar...

Trilogien over alle trilogier!

Udgivelsen af denne trilogi vil sætte sine spor dybt i film historien.
The Lord of the Rings er til dato den mest gennemtænkte og veludarbejdet film nogensinde, jeg tror heller ikke man vil opleve noget lignende i meget lang tid, hvis nogensinde.
Torino

Sendt 2005/09/29 20:18:11 IP: Logget Svar...

100 stjerner til Peter Jackson

Kan kun give dig ret, dette er klimax på over 1oo års film skaberi og jeg tror der vil gå 100 år igen inden vi ser noget der er tilsvarende stort som denne trilogi. Spielberg skal godt nok oppe sig noget hvis han vil på tronen igen som den største filminstruktør, han har selvfølgelig lavet mange rigtig gode men ikke i nærheden af dette mesterværk fra Peter Jackson.
Monkeyman

Sendt 2008/06/07 16:30:11 IP: Logget Svar...

LANGT FRA DEN BEDSTE TRIOLOGI

Hvis man bare har skuret lidt af mine anmeldelser til alle tre Ringenes Herre film, vil man hurtigt finde ud af at jeg ikke bryder mig om Fantasy genren, hvad disse film må betegnes at værer.

Dette er en udemærket box, med mange timers ekstra godter til filmfreaks.

Men jeg vil til vær en tid sige, at Indiana Jones triologien + de gamle Star Wars altid vil værer lysår foran Peter Jacksons dyre hjemmebag hér.
Gomez

Sendt 2009/12/09 12:15:58 IP: Logget Svar...

Intet til diskussion!!!

Det kan kun handle om smag og behag, hvor vidt Ringenes Herre er blandt den enkeltes favoritter, for hvis man er til genren, så er der intet, der slår dette mesterværk. Helt utrolig produktion og denne extended version gør kun filmene bedre, idet mere af den oprindelige historie kommer med. Vi er en gruppe drengerøvsnørder, som i sin tid skrev filmanmeldelser på vores hjemmeside, og for dem, der skulle have interesse, så har jeg skrevet en anmeldelse af filmen i denne udgave og også mere minutiøst gået ind og beskrevet, hvad man rent filmmæssigt får ekstra for pengene... læs den her: http://lafamiglia.webbyen.dk/vishjemmeside_privat.asp?mode=top_frame&id=190370&side=&webside=3566903
Holliday

Sendt 2009/12/09 21:40:18 IP: Logget Svar...

Lord of the Rings

Tjae, ser man bort fra filmen om den uopdragen kæmpe abe, så er de tre ringe i min optik de mindst interessante i Jacksons film historik. Men hva'...ingen siger det vel bedre end Randal i Clerks 2: http://www.youtube.com/watch?v=LT080OedUNQ
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45