An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Gangs of New York
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Gangs of New York


Gangs of New   York (BRUGT) (2-disc) Gangs of New York (Blu-ray) Gangs of New York
Se alle titler her
Sendt 2005/03/18 16:42:43 IP: Logget Svar...

Underholdning i verdensklasse!!

Jeg har siddet og læst et par af jeres anmeldelser, og flere af jer ser filmen som en af scorsese' dårligste. Det er da rigtigt nok at han har lavet bedre film, men at sige at filmen ikke er underholdende er helt ude i hampen efter min mening. Scorsese har hele sit liv ønsket at lave denne film og har forberedt den i 11 år. Det er efter min mening en utrolig smuk film med med toppræstationer fra både Di caprio, Day Lewis og cameron Diaz. Filmen er forholdsvis tro mod historien, og den sætter faktisk spørgsmålstegn ved flere dybsindige ting såsom racisme.
Som de fleste burde vide skal Scorsese' film ofte ses to gange, og det kan være nogle af jer sku gøre det for er helt uenige med jer. Gangs of New York er et episk storslået mesterværk fra Scorsese
Fhex

Sendt 2005/03/29 23:41:06 IP: Logget Svar...

Useriøs kommentar

For et stykke tid siden sad vi nogle gutter og så gangs of new york. Eller Gnags of New York, som vi ganske useriøst omvendte titlen. Prøv at se filmen, lad cameron Diaz være Peter AG, Dicaprio være Anders Bircow, Day Lewis være Preben Kristensen, Neeson (Dicaprios far) er så Thomas eje. Vi morede os ganske bravt, og man kan sagtens finde på flere figurer og absurde situationer man kan tillæge filmen mens den kører.
Jeg respekterer Scorsese utrolig højt, men ser frem til at han går igang med en produktion hvor han ikke har noget enormt budget at læne sig opad og ikke stræber efter at få den oscar, han fortjener. Det er sådan han laver sine bedste film.
One mans opinion
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45