An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: SE7EN
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: SE7EN
Holliday

SE7EN SE7EN (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/08/24 13:39:42 IP: Logget Svar...

Forudsigelig?!?

Hold da op...kunne du forudsige hovedet i kassen og at John Doe vil blive skudt? Du er absolut kvikkere end mig så, hvad der i sig selv ikke nødvendigvis er specielt imponerende

Jay Lee

Sendt 2005/08/24 15:15:38 IP: Logget Svar...

hmmmm......

Har dog godt nok heller aldrig hørt slutningen af seven beskrevet som forudsigelig før!!! vil da påstå at man skal være mere eller mindre synsk for at kunne backe sådan en udtalelse up!
Rasmus

Sendt 2005/08/24 17:58:57 IP: Logget Svar...

Totalt Uforudsigelig!

Con Air er forudsigelig. Top Gun er forudsigelig. Pretty Woman er forudsigelig. Seven derimod er nok noget nær den mest uforudsigelige film, som Hollywood har spyttet ud i de sidste mange år. Jeg nægter simpelthen at tro, at nogen havde gættet, at David Mills ville få sin kones hoved leveret af en fragtmand.
Karina

Sendt 2005/08/24 22:22:15 IP: Logget Svar...

Ikke desto mindre...

Der var så meget lagt op til, at hun skulle dø. Hele stemningen omkring hende, deres forhold, samt det faktum at hun var gravid. Nej, jeg havde ikke på forhånd gættet, at der ville komme en fragtmand, men jeg vidste, at hun skulle dø, jeg vidste, at det var hendes hoved, da kassen blev leveret, og nej, jeg synes på ingen måde det var fedt. Alternativt tænkte jeg, at det måske ikke var hovedet, men fosteret, men det var det så ikke - dog.
Thomas Aquinas

Sendt 2005/08/24 22:40:51 IP: Logget Svar...

Må give Karina ret i...

...at det var en smule oplagt. Men filmen er jo super-cool alligevel og undervejs aner man ikke hvad der skal ske i næste scene.
Karina

Sendt 2005/08/24 22:47:25 IP: Logget Svar...

Ødelagt af aktionsekvens

Nu skal det lige siges, at da jeg så Seven i biffen, sad der en eller anden idiot den første halvdel og lyste med en af de der laserpegepinde. Det gjorde naturligvis, at det var lidt svært at nyde filmen. Men på trods af det, så syntes jeg, at første del var spændende, stemningsfyldt og mystisk, men jeg tabte det hele, da der pludselig indtraf en aktionsekvens (da de er lige ved at fange skurken, som skyder på dem og Pitt drøner efter ham og alt muligt). Jeg kan ikke helt sige hvorfor, men det ødelagde altså stemningen for mig. Måske gav det mig mere tid til at sidde i vrede og gennemskue resten af filmen...?
Holliday

Sendt 2005/08/25 09:46:25 IP: Logget Svar...

Godt gennemskuet

Og når jeg tænker nærmere over det, så er den faktisk temmelig forudsiglig for en Hollywood mainstremfilm. Det sker jo temmelig ofte, at den yndige kone bliver slagtet, helten skyder den forsvarløse skurk, som er lænket og på knæ. For der efter at ryger i fængsel på livstid (eller dødsdom?). Jeg nævner i flæng...

Er der nogen der ved om Mensa forbyder laserpegepind ved tests?Sendt 2007/01/30 17:54:29 IP: Logget Svar...

Forudsigelig - ja!

*Slutningen bliver afsløret*

Jeg havde hørt så meget om denne film. Den skulle være så fantastisk, og ikke mindst slutningen!! MEN, da jeg så den, så var den da også rigtig god og spændende, men slutningen blev jeg slemt skuffet over...! Jeg havde forudset det "hele" også...! Lige fra første gang jeg så papkassen, så tænkte jeg, at hendes hovede lå nede i... Og for mig var det "naturligt" at han blev skudt til sidst, jeg ved ikke hvorfor... Der var ingen surprise-effekt at hente hér for mig...

Stadig super god film
Holliday

Sendt 2007/01/30 21:32:21 IP: Logget Svar...

Lørdagens LOTTO tal

..please?
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45