An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Dumb and Dumber
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Dumb and Dumber
Rasmus

Dum og Dummere (BRUGT) Dumb and Dumber (Unrated) (Blu-ray) Dumb and  Dumber (Unrated)
Se alle titler her
Sendt 2006/08/25 17:51:15 IP: Logget Svar...

Til J.B:

Fordi en film tilsyneladende har en ambition om at være åndsvag, betyder det vel ikke, at den er hævet over kritik...

Desuden har jeg svært ved at se, hvorfor nogle folk bliver fornærmede, når deres favoritfilm bliver kritiseret. Der behøver vel ikke gå skår af din glæde ved at se omtalte film, fordi jeg ikke bryder mig om den...
Thomas Aquinas

Sendt 2006/08/28 21:51:34 IP: Logget Svar...

Ja, det er meget trist at...

...der er nogen i dette forum der mener, at fordi man ikke sætter pris på en given film, er det det samme som at man ikke har humor, er snobbet eller bare almindelig ignorant. Og iøvrigt møder man også det omvendte synspunkt: At man lefler for den dårlige smag og ikke har den mindste fornemmesle for tibetansk-cubanske B-film fra 70´erne som er de EGENTLIGE mesterværker eller noget i den retning. Det er uhyre vanskeligt at argumentere med den slags mennesker, for de tænker absolut og kan ikke nuancere deres synspunkter. Hvis man synes en film stinker, er det vel som regel fordi man synes den er dårligt lavet, og ikke fordi den handler om noget tåbeligt. Film er vel først og fremmest form og mindre indhold, ellers ville det være en ret ensformig kunstart. Men m.h.t. tråden: Det er ærgeligt at man skal skydes i skoene at man ikke er i stand til at lade sig rive med, blot fordi man synes en film er dårlig. I virkeligheden er det fornærmende at henvende sig til folk på den måde, idet man jo indikerer - eller insinuerer alt efter smag - at den anden har en mangel i sit følelsesliv eller sådan noget. Nej, man opfatter bare det samme indtryk forskelligt. Og det har ikke en skid at gøre med "parader" eller "snobberi", men at man ikke blev rykket. Men dét er der åbenbart nogen der ikke fatter. Og det er netop denne markante forskel der gør filmoplevelsen til noget ganske særligt. At det samme indtryk kan tolkes så forskelligt. Sæt dog pris på det og lad være med ublufærdigt at forhåne det.
Holliday

Sendt 2006/08/29 13:54:13 IP: Logget Svar...

Jeg syn's...

at alle der ikke kan li' denne film, er en røvbanan
hummersuppen

Sendt 2006/11/01 13:31:05 IP: Logget Svar...

..


Jeg vil stadig mene at hvis man ikke kan grine af denne film er man humorforladt, og ja folk har forskellige former for humor, men når noget er så godt som "dumb & dumber" er må alle kunne grine med ikke nødvendigvis igennem hele filmen, men jeg synes faktisk der er små "perler" der burde kunne nydes af vidt forskellige type mennesker!!
Rasmus

Sendt 2006/11/01 15:46:06 IP: Logget Svar...

Der Untergang rummer klart flere sjove scener end denne film.... (seriøst!)...
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45