An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Black Sheep (Jonathan King)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Black Sheep (Jonathan King)
Falkbøll

Black Sheep (Jonathan    King)
Se alle titler her
Sendt 2007/10/09 22:38:09 IP: Logget Svar...

VIOLENCE OF THE LAMBS!!!...

Nizzel ville åbentbart ikke opdage en fed Horrorfilm, om den så landede på hovedet af ham..
Lad mig lige komme med et OPRÅB!, til alle de andre drenge, der også kommer fra - Jeg har lige lært at skrive på en computer-Land.... LAD VÆR!!, med at skrive om film i ikke interessere jer for i forvejen. Vi andre ser på Laserdiskens forside at nu er der sørme en der har gidet at skrive om, lad mig se.. feks "Black Sheep", hvor på nogen af os tænker - Cool, den tror jeg lige, at jeg river et til to minutter af mit dyrbare liv ud af, og læser... Der på opdager man til sin store ærgelse, at klovnen der har anmeldt filmen ikke! er til genren, men bare godt kan lide at se sin skrift på nettet... Øv Øv Øv!
Nizzel næste gang du skriver - gider du så godt ikke lige, at holde dig til, ja jeg ved jo ikke hvad for nogenfilm du går op i (Transformers, Harry Potter)...? Det ville bare være Kanon.. TAK.
Og til jer' der også er til denne splatstik type film, kan jeg meddele, at "Hatchet" også er værd at vendte på - faktisk måske et nøk eller to bedre (Freddy, jason, og Candyman i samme film).. How Cool is that!!..
René

Sendt 2008/01/09 01:01:50 IP: Logget Svar...

Ang. negative anmeldelser:

En negativ anmeldelse af en film, er vel ikke nødvendigvis også en dårlig anmeldelse?

Javist - i det pågældende tilfælde med "Black Sheep" vil jeg gerne medgive at korset, og de to linier han har skrevet, ikke er specielt informativt. Og selvfølgelig er det da også surt at opleve, hvis en bestemt film man selv sætter stor pris på, bliver sablet ned. (Mon ikke vi alle inderst inde helst vil bekræftes i vore egne film-holdninger? Hånden på hjertet? )

Men ellers er jeg inderligt imod enhver tanke om, at bestemte film-genrer pr. automatik skal være fredet i klasse A. Eller at f.eks. tegnefilm kun kan anmeldes af tegnefilm-fans, komedier kun af komediefilm-fans, etc.

Så klø bare på med jeres anmeldelser, drenge og piger. Ordet er fortsat frit.
Holliday

Sendt 2008/01/09 02:24:12 IP: Logget Svar...

Ang. negative anmeldelser...

Så vil jeg da starte med at give dig ret René, selvfølgelig skal folk anmelde hvad de har lyst til, på tværs af genre, ellers blev det hele både forudsigelig og jævnt kedeligt. Desuden kommer der ofte både sjove, overraskende og friske synspunkter ud af det. Omvendt har den kære hr. Falkbøll jo også ret, for det kræver vel et minimum af indsigt (genre kendskab m.m.) for at kunne tilføje en smule objektivitet til sin anmeldelse? Eller i hvert fald at man ser filmen med ”åbne øjne”. For sender man f.eks. en person ind til en Minestry eller Nine Inch Nails koncert, som hader "larm" og "moderne" musik, er der også en risiko for, at det afspejles mere i anmeldelsen, end hvad grupperne reelt har præsteret? Og der med er anmeldelsen vel pr. definition mindre interessant?

PS. Din Die Hard 2 anmeldelse STINKER!
René

Sendt 2008/01/09 09:53:21 IP: Logget Svar...

Negative anmeldelser, continued

Hehe. Ja, det er sikkert rigtigt nok, at den stinker. Jeg har dog ikke altid hadet "Die Hard 2", vil jeg lige sige til mit forsvar. Men sidenhen er der jo også kommet både en "Die Hard - Mega Hard" og en "Die Hard 4.0" til, så det nu er muligt at sætte tingene lidt mere i relief.

Omvendt, så tror jeg nu heller ikke, at din anmeldelse af "Bikini Bloodbath" ligefrem vil bringe dig i kridthuset hos Horror-lejren, Holliday.

Ja, okay - et minimum af objektivitet i en given anmeldelse ville bestemt være ønskværdigt. Jeg husker selv, at jeg i sidste øjeblik undlod at poste et par anmeldelser - netop fordi jeg frygtede, at objektiviteten nok bare ville gå i fløjten. (Én af disse film var i øvrigt "Dog Soldiers" ). Men ellers mener jeg ikke, at genrekendskab skal være en absolut betingelse for kunne at ytre sig, så længe man blot er i stand til at redegøre for sine synspunkter. Hvad enten det så måtte være ris eller ros.

En begejstret anmeldelse, der siger:
"Fed film. Masser af blod og patter, du vil ikke blive skuffet. Se den, se den!" er vel i virkeligheden lige så værdiløs, som dét eksempel Falkbøll kritiserer i sit indlæg. Eller? .......
Karina

Sendt 2008/01/09 19:30:33 IP: Logget Svar...

Genrenørder

Jeg er nu enig i, at det er vildt irriterende, når folk anmelder film negativt, fordi de pr definition ikke bryder sig om genren. Ole Mickelsen var en lang tid ved at drive mig til vanvid, fordi han konsekvent gav roser til franske film og tværede al amerikansk action ud, uden nogensinde at bedømme sidstnævnte ud fra action-genrens præmisser. Men derudover er det naturligvis fuldstændig uacceptabelt, når visse personer vover at antyde, at f.eks. Titanic skulle være en fuserMen der har vi vist været før...
Holliday

Sendt 2008/01/09 20:11:23 IP: Logget Svar...

Hva'ba?!?

Citat: En begejstret anmeldelse, der siger:
"Fed film. Masser af blod og patter, du vil ikke blive skuffet. Se den, se den!"

Hov! Det kan A L D R I G være negativt at informerer om, at der er masser af blod og patter i en film!

PS. Og Karina, du har jo som altid ret
Karina

Sendt 2008/01/14 16:48:33 IP: Logget Svar...

Præcis iagttagelse

Nu kender jeg ikke denne film, skal det nok lige siges... men er ovennævnte citat (det med blod og patter) ikke en ret præcis beskrivelse af det overordnede indhold i denne genre? Denne type film ses vel næppe af dem, der ønsker en dyb og udfordrende samtale om plottet og filmens filosofiske budskab over en cafe latte efter bifturen.
P.S. Tak Holiday... nu føler jeg mig helt klog igen
Kalle Marx

Sendt 2008/01/18 13:36:29 IP: Logget Svar...

Ang. den anmeldelse

Altså, nu tog det jo ikke lang tid for mig at læse anmeldelsen "in question" og den har da ikke afskrækket mig. Hvad med at du selv laver en anmeldelse der er lidt mere konstruktiv, senor Falkbøll?

Er der for resten nogen der har oplysninger om kvantiteten af blod og patter i Black Sheep?
René

Sendt 2008/01/21 14:33:15 IP: Logget Svar...

Black Sheep

Mon ikke det mest er fåre-patter?
Zeb

Sendt 2008/01/28 16:06:06 IP: Logget Svar...

ang. negative anmeldelser:

Jeg forstod Falkbølls indlæg som et opråb til ikke at skrive andmeldeser på to linier, som rent ud sagt ikke kan bruges til noget. Og hvis jeg da ikke har misforstået noget, må jeg give Falkbøll 100% ret. Medmindre jeg kan læse Nizzels tanker, eller måske kender ham personligt, siger hans anmeldelse mig jo absolut ingenting. Ud over at han ikke kan lide den. Havde han skrevet lidt om hvorfor, havde den jo pludselig været brugbar.
Falkbøll

Sendt 2008/01/28 20:38:11 IP: Logget Svar...

det var dejligt..

Endnu engang at se, at man kan rejse et rellevant enme... Helt Sikkert!, mit udlæg var nemlig - HOLD dig til de "emner" du ved noget om... dt betyder ikke man er nød til, at være professor i det aktuelle emne, over hovedet ikke. det betyder bare at feks. hvis du ikke er til, skal vi sige... "Blade Runner", så lad være med at lave EN' linie hvor du skriver : Hold Kæft noget Bras! - spild af tid.. fattede ikke en skid!.
Det var nemlig et simpelt.. Spænd hjelmen, og kom ind i kampen - vi er et par stykker der faktisk bruger de her' anmeldelser til noget. Og oven i hatten tænker.. COOL nu er der en' der har gidet at bruge nogle minnutter på en titel, så vi andre nørder kan få "lidt" information...
Kalle, min anmeldelse ville se nogle lunde sådan her ud : Super fed søndags-splat! (overskriften)
I mens vi venter på "Postal", "Poultrygeist", og "day of the Dead- Remake"... (ja der er dejligt meget splat på vej) Så kan vi jo hygge os lidt med denne her uldne, og blodige sag from down-under. "Black Sheep" levere i de fleste afdelinger, WETA-Workshop drengene er tilbage, i det feldt de elsker, og splat-gagsne er der pænt mange af, tydeligt inspireret af Peter Jacksons bedste arbejde(Taste/Dead). Når aldrig nogen af dem helt "2 the Sokz", heller ikke "Undead" - men mindre kan også gøre det....
Jeg tror jeg ville ha sluttet der - kunne såmendt saktens ha fundet på at "berøre" pat-faktoren.. men da' "Black Sheep" just ikke "vader" i patter, så er der vel ikke så meget at komme efter der.
PS : Har lige set "EDMOND" igen i går nat, og den film bliver bare bedre, og bedre - Kanon! Psycho-flik.
Holliday

Sendt 2008/01/30 16:24:54 IP: Logget Svar...

Ang. re-makes

så er The Birds og Near Dark også på banen. It's A Wonderful Live
Falkbøll

Sendt 2008/01/30 17:02:31 IP: Logget Svar...

the Birds - SUCKS ASS!!....

Ham der Alfred H. var alt for opreklameret, OK.. "PSYCHO" var god - men 2'eren, og 3'eren var bedre.
Near Dark er tilgendgæld GEN-I-AL!..
Men vi må jo også tænke på.. bliver der egentligt lavet nok vampyr-film?... JA! det syntes jeg.
Kan i huske the "Birds 2 : Land of Prey"(tror jeg nok den hed?) - lavet direkte til kabel, og stank lige så meget. Ja man må da håbe, at nogen af alle de der lamme remakes bliver ved tanken - det sker jo.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45