An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Invasion, The (Nicole Kidman)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Invasion, The (Nicole Kidman)
Monkeyman

Invasion, The (Nicole   Kidman) (Blu-ray) Invasion, The (Nicole   Kidman)
Se alle titler her
Sendt 2008/03/11 13:09:43 IP: Logget Svar...

Til Muzika

Med mindre man selv er medlem af Jehovas Vidner, så kan man da kun opfatte dem som nogle forblæste fanatikere.
Og hvis jeg syntes at ''rumvæsnerne'' i The Invasion opfører sig sådan, så har jeg i min gode ret til at skrive og mene, hvad jeg vil.
Så jeg stopper bestemt ikke med at skrive korte og til tider ''uforskammede'' filmanmeldelser.
Hvad mener du om The Invasion, eller skrev du kun anmeldelsen, for at få mig ned med nakken?

P.S. Jeg har en ven der selv var medlem af Jehovas Vidner, og med de historier han kan fortælle om sekten, så kan jeg kun ryste hårdt på hovedet.
Allan

Sendt 2008/03/12 12:15:09 IP: Logget Svar...

Til Monkeyman

"Hvad mener du om The Invasion, eller skrev du kun anmeldelsen, for at få mig ned med nakken?" (citat slut)

Haha, her synes jeg, du vender tingene lidt på hovedet. Der er ikke noget der vil have DIG ned med nakken. Jeg skrev bare, at din måde at omtale Jehovas Vidner på, var uforskammet.

Jeg er født og opvokset som medlem af den danske folkekirke, og jeg har tidligere selv gået og sagt negative ting om Jehovas Vidner, uden reelt at vide hvad de stod for. Jeg opsøgte selv Jehovas Vidner, da jeg var 22 år, efter at have læste et par af deres bøger, som en kammerat (der ikke var Jehovas Vidne) havde lånt mig.

Selvom jeg ofte støder på folk fra andre trossamfund, der har nogle holdninger som jeg etisk må tage afstand til, så taler jeg altid pænt og respektfuldt om dem og deres kirke. Jeg føler ikke behov for at kalde dem dumme eller hjernevaskede, selvom de i mine øjne tror på og praktiserer nogle ting, der er langt ude.

Ja, nogle - men bestemt ikke alle - tidligere Jehovas Vidner fortæller nogle værre historier om trossamfundet. Dem om det. (Jeg kan såmænd også nogle historier om nogle af de tidligere Vidner.) ... Mit eget helhedsindtryk af Jehovas Vidner er meget positivt, og jeg er glad for og meget tilfreds med at være et Jehovas vidne. For mig er det den bedste livsform der findes.

Nå, men min pointe er egentlig bare, at jeg synes, man skal respektere hinanden og undlade at gøre andre til "bussemænd", hvilket jeg følte, du gjorde med din anmeldelse.

... M.h.t selve filmen, så kender jeg kun den lidt ældre udgave med Donald Sutherland og det grise-agtige hyl. Jeg så den, da jeg var en stor knægt og var rimelig skræmt af den.

Jeg kan forstå på det, du skriver, at den her helt nye version, ikke er rigtig uhyggelig eller skræmmende. ... Hmm, måske skulle de bare droppe at lave flere remakes af den - jeg ville i det hele taget ønske, at Hollywood ville droppe sin mani med at genindspille både den og den anden filmklassiker. Det er sjældent at disse genindspilninger kan leve op til originalversionerne - skrækeksempler herpå er efter min mening Gus van Saint's remake af Hitchcock-gyseren 'Psycho' og 2007-udgaven af 'The Hitcher'.

Holliday

Sendt 2008/03/12 13:42:58 IP: Logget Svar...

Ang. "abemanden"

Så har jeg som flittig læser og bruger af denne side mere end svært ved at se, hvad din hjemmestrikket moralske opsang om hvordan ’monkeyman’ bør udtrykke sig og tiltale andre, har at gøre under anmeldelser af film? Og hvilken interesse den har for andre brugere, der gerne vil læse folks meninger om netop før omtalte film?

PS. I øvrigt sjovt med coveret til filmen, det har et 50'er look over sig.
Monkeyman

Sendt 2008/03/12 14:06:38 IP: Logget Svar...

Til Muzika

Jeg respektere fuldt ud, at der er andre folk der tror på noget højere spirituelt, men problemet for en super ateist som mig, der går ind for et sekulært samfund, er når jeg møder neokristne der siger at jeg er en hedning, og at jeg snart vil bilve dømt af gud osv osv....
Min anmeldelse var ikke for at bevidst krænke dig eller Jehovas Vidner, men jeg syntes stadigvæk at de menneskelige rumvæsner opfører sig lidt som dørstemmerer fra Jehova eller Evangalisterne fra Gørløse, eller noget lign. Og når jeg skriver at super religiøse mennesker er nogle ''forblæste fanatikere'', så er det min dybt personlige menning, og ikke noget jeg fyrer af ude blandt befolkningen. Men hvis du har det godt med dig selv og din religion, så kan jeg da kun lykønske dig.

Angående filmen, så fortrækker jeg heller versionen fra 78, med Donald Sutherland, end denne ja, lidt sløje opdatering. Er også enig med dig i, at Hollywood burde ta' en slapper, med alle de remakes, de efterhånden udgiver på et stort samlebånd. Har hørt man vil lave remakes af Hellraiser og Evil Dead... hvad det næste, et remake af Dødens Gab, vi kan kun håbe på at man snart vil stoppe med al det opdaterings pjat.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45