An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Elizabeth - The Golden Age
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Elizabeth - The Golden Age
Thomas Aquinas

Elizabeth: The Golden  Age Elizabeth: The Golden Age (Blu-ray) Elizabeth: The Golden Age
Se alle titler her
Sendt 2008/05/25 22:38:57 IP: Logget Svar...

Elizabeth - The Golden Age - knap så gyldent?

Det var da ærgeligt, specielt når den første film var så omhyggeligt lavet!
Karina

Sendt 2008/05/26 16:58:28 IP: Logget Svar...

Andres anbefalinger

Tja, jeg fik den anbefalet af en del, som syntes den var rigtig god, så måske er det bare mig. Den er heller ikke desideret dårlig, bare sådan lidt... usammenhængende.
Thomas Aquinas

Sendt 2008/05/26 17:25:41 IP: Logget Svar...

Elisabeth II

Men lidt trist hvis der er deciderede fejl i den. Den første film holdt sig da meget godt til perioden, så vidt jeg husker. Også lidt længe at vente med at lave en fortsættelse, måske. Decideret!
Karina

Sendt 2008/05/27 12:55:24 IP: Logget Svar...

Fejl...

Jeg mener nu ikke, at den første Elizabeth var helt efter historiebogen. F.eks. havde Elizabeth et forhold af lidt udefinerbar art til Dudley stort set til hans død. hvor han i filmen bliver kastet bort og slet ikke optræder i The Golden Age. Der er en del personer, som ikke hedder eller gør helt det, de gjorde i virkeligheden. Men hvad... det ved man jo kun, når man er sådan en nørd som mig. for de flestes vedkommende er det gode film, så... Måske skulle man bare nogle gange holde sin mund.
René

Sendt 2008/05/27 14:43:42 IP: Logget Svar...

Film-nørder

Årh, hvad ........... der skal da også være plads til os nørder. Heldigvis er jeg selv noget nær en historisk analfabet, hvad angår den elizabethanske periode (men spørg mig om musikken og komponisterne fra den tid, så er jeg på banen), så jeg sad bare og nød filmen som et imponerende flot udstyrsstykke.

Karina dog har min fulde sympati, da jeg selv har lidt af det samme problem, når jeg sidder og ser periodefilm. Jeg kan næsten drive mine omgivelser til sindssyge med mine mange interessante observationer. (og dét med at holde sin mund er ofte lettere sagt end gjort, skulle jeg hilse og sige) F.eks.:

"Næ-næ, dén går skam ikke! Parykker og fuldskæg duede altså ikke sammen i 1700-tallet. Og så var herrerne i øvrigt også glatragede inden under parykken". Eller hvad med denne: "Herre Jemini! Hvad HAR de dog tænkt på?! Komponisten til det stykke musik de spiller i filmen nu, var slet ikke født på dét tidspunkt. Og så var tværfløjterne altså også lavet af enten træ, elfenben eller porcelæn - IKKE af metal. Fy!"

Jeg har en god bekendt, der lige er blevet færdig som læge. Lige så snart der kommer scener i filmen, der involverer kirurgiske indgreb, obduktioner eller brug af medicinske fagudtryk, kan jeg ligeså godt bare sætte filmen på pause. For så ved jeg nemlig, at der med stor sikkerhed vanker en 10-minutters forelæsning - hvis jeg er heldig.

Men på en måde tror jeg alligevel, at vi nørder har en berettigelse. Hehe. Det drejer sig jo trods alt om at tænde lys i mørket.
Thomas Aquinas

Sendt 2008/05/27 15:57:26 IP: Logget Svar...

Elisabeth - encore

Også lidt spændende, at selvom en film godt kan rumme deciderede fejl, alligevel kan ramme en tidsperiode igennem stemning og skuespil. En film som "To kill a king" om Cromwell og Charles I. virkede overbevisende "set-wise", men fangede overhovedet ikke tidsperioden, hverken gennem skildringen af intrigerne eller rent psykologisk.
Iøvrigt, er der nogen af jer der så TV-serien med Helen Mirren, for det er lige før at den faktisk er bedre. End den første film, ihvertfald.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45