An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Babylon 5: The Complete Universe (Box)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Babylon 5: The Complete Universe (Box)
Evangeline


  Se varen her
Sendt 2009/02/25 20:37:33 IP: Logget Svar...

Super serie

Jeg elsker sci fi og har mange af div serier på dvd (bla stargate SG1, SGA og Star Trek TNG, Battlestar Galactica) Jeg havde før hørt om Babylon 5, men aldrig set så meget som 5 min af et afsnit.
Da Laserdisken havde/har et godt tilbud (1299,-) for hele serien incl. div. film tog jeg en chance og købte det complete bokssæt. Første sæson var lidt sej at komme igennem (al opstart er svær) men jeg snød lidt og så filmen In the beginning efter de første 8 afsnit, så gik det lidt nemmere. I anden sæson bliver man så introduceret til Capt. John J. Sheridan (Bruce Boxleitner - som er en betydelig bedre skuespiller end den foregående hovedrolleindehaver efter min personlige mening)
Serien får et løft (ny eniergi)den er super spændende og selv små hentydninger/scener fra første sæson får mening i sæson 3 & 4. Jeg havde det som med en sindsyg spændende bog jeg ikke kunne lægge fra mig eller i dette tilfælde den ene dvd afløste den næste. Jeg var total asocial i 3 uger mens jeg så hele serien samt filmene. Da jeg var færdig startede jeg forfra med sæson 2 og så serien engang til.
Jeg har nu set alle afsnit & filmene min. 2 gange!!Jeg kan kun anbefale alle sci fi fans at købe hele serien. Det er efter min mening en af de bedste serier nogensinde hvis ikke den allerbedste.

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45