An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege
René


  Se varen her
Sendt 2010/08/24 22:11:39 IP: Logget Svar...

What's on a Man's Mind?

Jeg har altså lidt på fornemmelsen, at anmelderen af denne DVD nok primært interesserer sig for en ganske bestemt type "action-film". Nærmere betegnet dén slags 'action', der oftest finder sted på et sengelagen.

De 3-4 af hans anmeldelser som jeg indtil videre har læst, synes i al fald at understøtte teorien. Men som sagt er det kun en ganske svag fornemmelse.
wkw@balbonet.dk

Sendt 2010/08/25 18:18:15 IP: Logget Svar...

Navne på havne

Fornemmelsen kunne også fortsætte i sprogbruget og "skriveatmosfæren", har en forbavsende lighed med en hvis Jens Werner - Prøv fks. at læse anmeldelserne af stjernetegnsfilmene. Kan være forfriskende med nogle muntre "opkog" en gang imellem.......tsk tsk.
René

Sendt 2010/08/25 19:16:32 IP: Logget Svar...

Du har vist ret, wwwidescreen:

Sproget i "Mesut's" senere anmeldelser virker faktisk mistænkelig forskelligt fra både skrive- og stave-stilen i "Jens W's" ældre stjernetegns-anmeldelse - især i betragtning af, at brugernavnet er det samme. Det virker nærmest, som om stilen nu er helt bevidst forsøgt tilstræbt at skulle lyde 'nydansk', så at sige.

Vi har muligvis med en lidt useriøs liderbasse at gøre.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45