An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Howard the Duck
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her.



 Forfatter Emne: Howard the Duck
Karma Keld

Howard the    Duck Howard the Duck (Special Edition) Howard the Duck (Special Edition) (Blu-ray) Howard the Duck Howard the Duck (Blu-ray) Howard the      Duck (4K UHD & Blu-ray) Howard the Duck: Limited Edition (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2010/12/29 18:13:29 IP: Logget Svar...

klippet udgave

Som flere andre, kunn jeg huske Howard the Duck fra min barndom, og glædede mig meget til at se filmen, og så endda som special edition med masser af bonus, men.. Hvor blev jeg da skuffet, for hvis man ser bonus materialet vil man se at flere scener er blevet klippet kortere end oprindeligt (som min hukommelse også mente). Bl.a. i starten, man når lige at se Howard bladre i PlayDuck magazine, men i bonusmaterialet ser man ham altså sidde og kigge på midtersiderne af bladet. En anden scene som jeg syntes virkede som om den manglede noget, er når Jenning kører i lastbilen og siger at han mangler "power". Jeg mindes at han sætter hans lange (monster) tunge i cigeret laderen, og det kan også ses i ekstra materialet, men det mangler i filmen - ved nærmere eftertanke virker scenen også som om den bliver klippet underligt. Nogen der ved om man kan få den uredigeret? Har et gammelt vhs optage bånd med den uredigerede version, men starten mangler..
McFLY

Sendt 2011/01/06 08:42:11 IP: Logget Svar...

uk udgave er komplet

Jeg købte min i England for 1-2 år siden, den er uklippet, men har ikke noget extramatriale.. der findes flere udgaver i UK af denne film, den rigtige har FULL UNCUT VERSION trykt øverst på coveret..
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45