An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Holliday

101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure (Blu-ray) 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Se alle titler her
Sendt 2012/11/18 00:07:19 IP: Logget Svar...

Navne forvirring,

De vælger simpelthen at oversætte det gode danske navn Lars til Heinz i den.....danske udgave?

I øvrigt tankevækkende med Cruella og hendes valg af inkompetente håndlangere. Hvorfor er det altid, at den ellers så snedige skurk, vælger så dårlige assistenter til at udføre deres geniale planer? Tænk hvor rig Egon Olsen havde været i dag (i millioner), havde han haft ordenlig hjælp? Måske er det bare vores held, at de ikke synes særlig kritisk mht. hired help og vender tilbage til de samme som har svigtet dem igen og igen. Eller så er det bare småt med kvalificeret arbejdskraft på Jobformidlingen for skurke?
René

Sendt 2012/11/18 01:17:21 IP: Logget Svar...

Angående navne-forvirringen:

Hej Holliday.

Det er skuespilleren Martin Short, der lægger stemme til 'Lars' i denne Disney-to'er. Og han taler med en accent, som Martin Short muligvis selv synes klinger skandinavisk - men som i mine øren helt klart lyder tysk. Man kommer uvilkårligt til at tænke på: Herr Flick from ze Gestapo. Oversætteren har sikkert været af samme mening, vil jeg tro.

Tja, det er jo nok desværre svært at finde ordentlig hjælp nu om stunder. Egon Olsen har vel også bare måttet tage til takke med, hvad han kunne få. Men jeg undrer mig da selv en smule over, hvorfor Egon Olsen mon aldrig nedjusterede ambitions-niveauet lidt, eller forventningerne til udbyttets størrelse, når han nu udmærket var klar over at han konstant var omgivet af hundehoveder, hængerøve, skidesprællere, skvatdragoner, uduelige socialdemokrater og lusede amatører. Og med risiko for, at alt muligt derfor også burde kunne gå galt.

Man forestiller sig så i givet fald et lidt anderledes replikskifte:

- Egon: "Jeg har en plan. Den mest geniale plan til dato. Men det haster! Vi skal bruge: Et sæt rulleskøjter, fem meter sytråd ..... "
- Keld: "Jeg ... jeg ved ikke rigtigt, om jeg tør. Det lyder altså lidt farligt. Og Yvonne har også selv sagt .... "
- Egon: "Åh, må jeg være fri! Vi taler jo om det perfekte kup til 15.000-kroner! Eventuelt også med mulighed for 3 års gratis kost og logi på Statens regning."
- Benny: "SKIIII-de-godt, Egon! .... Go'e gamle Egon, dig ka' man s'gu altid regne med".
- Egon: "Godt. Og lad os SÅ komme i gang!"

P.S.: Nu vil jeg jo heller ikke just betegne Cruella de Vil som en snedig skurk. Men nok nærmere som en lettere bindegal person.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45