An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Fire in the Sky
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Fire in the Sky
Holliday

Fire in the Sky Fire in the Sky (Collector's Edition) (Blu-ray) Fire in the Sky (Collector's Edition) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2013/02/16 03:14:25 IP: Logget Svar...

True or false

Så er det tankevækkende, hvor få UFO observationer der er i dag i forhold til tidligere. Kan det have noget at gøre med, at alle i dag er i besiddelse af et digitalkamera i sin telefon og det første spørgsmål med rette vil være: Vildt du så en UFO. Må jeg se videooptagelsen eller billedet?
Falkbøll

Sendt 2013/02/16 23:50:13 IP: Logget Svar...

U.F.O

Jeg optog DEM godt nok ikke.... men hvis spørgsmålet blivet stillet til Tossen hér???.. Så kan jeg fortælle om én i MIN verden - Rystende oplevelse Belive it or not

Og - Ja, jeg havde røget Hamp - Klokken var jo over 22.00!.
... Men Kone, søn, og datter så ALLE det samme... og "Det"/"De" var IKKE hér fra..... Med mindre, at de flyver i hemmelige, halvt usynlige mørke "Fly"... uden lyd, ca. på størrelse med en lille landsby. - Og når De flyver i formation?(og dækker til sammen det meste af dit synsfeldt - fra venstre til højre)... Så er det dér - når du står og er vidne showet, at dine ben begynder stille roligt at ryste..
Eeeeen liiiille smule, og - muligheden,, eller ideén om at dreje hovedet væk, og løbe ind.... eller ned i kælderen, for at starte HD-Mekanikken op??.. ligger en smule væk fra dagsprogrammet!.

Det "Sjove" ved det hele er, at NÅR du har set "Dem".. Så er dit næste NYE spørgsmål IKKE mere om sådan noget overhoved eksisterer??... Så er det - hvem FANDEN I HELVEDE sidder i de tingester?, og hvad har de gang i?.. jeg tror bare de kikker lidt.. Mén talk! about Crazy Loco.
Thomas Aquinas

Sendt 2013/02/17 00:21:50 IP: Logget Svar...

U.F.O.

Selvfølgelig findes der UFO'er! Jeg har selv set én engang for mange år siden og den opførte sig fandme ikke normalt. Det var i foråret 1990 og jeg har aldrig set noget lignende, hverken før eller siden! Mit personlige gæt er, at militæret har udviklet nogle særlige droner som offentligheden intet kender til og som de bruger til nogle skæg-og-blå-briller operationer!
René

Sendt 2013/02/17 00:28:53 IP: Logget Svar...

Ripley's 'Believe it or not':

Selv om vi instinktivt nok altid vil forsøge at påvise, at der naturligvis findes en logisk forklaring på ethvert usædvanligt fænomæn, så støder man altså engang i mellem også på oplevelser - sådan lidt ud over det sædvanlige - der ikke bare lige lader sig bortforklare.

Og som én eller anden berømt person (forfatter, filosof eller lignende - jeg husker ikke navnet) engang skulle have sagt (noget i retning af):
"Når alle rationelle og logiske forklaringer har svigtet, så er der kun det uforklarlige tilbage."

Men det vil da også være lidt arrogant at bilde sig selv ind, at vores planet så skulle være den eneste af slagsen i hele universet, med "intelligent" liv.
Thomas Aquinas

Sendt 2013/02/17 00:31:35 IP: Logget Svar...

Mere U.F.O.

Meget enig, René!
Desuden MÅ der da findes intelligent liv ét eller andet sted i universet! Når det nu så åbenlyst IKKE findes på Jorden!
Holliday

Sendt 2013/02/17 00:47:32 IP: Logget Svar...

Uuuuhh...ufo

Selvfølgelig er der UFO'er og liv på andre planeter. De rejer igennem det halve univers med det ene formål at vise sig for en enkel eller to også hurtig hjem igen til aftensmaden. Men for gud skyld må de IKKE lande midt på Rådhuspladsen og sige: Hej her er vi. Det forhindre den internationale stjerneparagraf som alle de der kan rejse til andre beboet planeter har underskrevet. De eneste, der ikke kender reglerne om no contact (ud over at vise sig for en enkelt her og der) det er planeter som jorden, der gør alt for at komme i kontakt med andre out there.

SÅ mange mennesker der har oplevet en CE4 og ikke et ét billede, eller filmoptagelse som ikke er dybt sløret eller grumset. Folk filmer alt i dag. meteore, fly der rammer The Twin Towers, jordskælv, bilulykker, attentater osv. men ikke de pokkers ufoer.
René

Sendt 2013/02/17 01:04:19 IP: Logget Svar...

Thomas Tvivleren

Ak, Holliday, har du aldrig overvejet dén mulighed, at disse besøgende fra det ydre rum muligvis bare er faret vild? ("Fjols! Jeg sagde jo, at vi skulle have drejet til højre efter Mælkevejen. Hvor fanden er vi henne nu?") Og at de således har taget kontakt til ensomme nattevandrere på planeten Jorden, udelukkende for at forsøge at spørge om vej?

Sligt forekommer jo. Tænk blot på Cristoffer Columbus, der søgte efter søvejen til Indien, men for håbløst vild - og i stedet endte med forgæves at søge efter indiske krydderier, guld og ædelstene på øgruppen Antillerne og blandt de vestindiske øer.
Holliday

Sendt 2013/02/17 01:14:58 IP: Logget Svar...

Den indre GPS

Sidst jeg ikke var helt klar over hvor jeg var, sådan helt præcist og hvordan jeg kom dertil hvor jeg skulle, var i NYC og der var der en pokkers masse mennesker at spørge om vej

Og så vidt jeg ved, så gjorde den gode Columbus vist alt for at komme i kontakt med alle dem han mødte
Falkbøll

Sendt 2013/02/17 01:37:13 IP: Logget Svar...

Klart ét af mine TOP favorit Emner!

man siger, at da Columbus og Sømændene gik i land - kunne "Indianerne" ikke forstå hvad de så, og mange af dem blev stående, indtil de blev slagtet!. De viste ikke hvad de var for nogle store "skibe" de så - komme ind til land.

I vores tilfælde... kan jeg huske - at hvis vi tilfældigtvis ikke havde kikket op lige i de ca. 20 sek.??.. havde vi ikke set en skid!. Og nej - vi har ikke set dem siden
René

Sendt 2013/02/17 01:39:55 IP: Logget Svar...

Sprechen Sie Intergalaktisk?

Columbus' største problem var nok, at han ikke rigtig forstod den lokale dialekt. (Jeg forestiller mig et lignende problem hos UFO-besætningerne) Ellers var han helt sikkert tøffet videre med sine tre skibe, havde fået gravet sig en Panama-kanal, og var til sidst endt det rigtige sted.
Holliday

Sendt 2013/02/17 01:40:52 IP: Logget Svar...

Death Rays og skibe

Falkbøll: Vil da være fede. 1. maj fest og en hær af skibe lander i Fælledparken. Thorning kigger op, går i stå i en sætning. Enkle overvejer at finde deres telefon frem og tage et billede eller filme de underlige tingester, men dropper det igen. I stedet måber alle, helt ufortående overfor de fremmede skibe som pludselig og uden varsel åbner ild og udrydder alt og alle!

René: Du misser hele pointen, der er jo ingen der lander på Rådhuspladsen og har dialekt problemer. De viser sig slet ikke, medmindre det er for substistenløse, enespændere eller folk der ryger pot
René

Sendt 2013/02/17 02:00:14 IP: Logget Svar...

Kjöbenhavn

Jeg har faktisk selv stået på Rådhuspladsen, engang i midten af 1980'erne, og virkelig undret mig over den lokale dialekt. Nu havde jeg så bare ikke medbragt nogen Death-Ray Gun, til at udtrykke min frustration med. Meeen med både fagter og mimik kan man dog nå temmelig langt, ude i det fremmede.

Jeg har endnu ikke selv fået set en UFO. Det kan selvfølgelig også skyldes, at jeg aldrig har røget noget stærkere end en Prince cigaret. Men jeg er ikke desto mindre langt mere åben over for tanken om besøgende fra rummet, end over for tanken, at der skulle eksistere en almægtig Gud der våger over os.
Holliday

Sendt 2013/02/17 02:06:47 IP: Logget Svar...

Men, men, men...

René så skal du jo huske din usynlighedskappe og forsigtig liste dig ud af byen og langt, langt ud på landet. Der skal du finde Tølløse og en enebor på en faldefærdig gård, ham kan du så vise dig for

Det fascinerende ved tro er, at man kan tro på alt. Aliens og en almægtig Gud...endda at Danmark kvalificerer sig til VM i Brasilien
Falkbøll

Sendt 2013/02/17 02:18:37 IP: Logget Svar...

Det er rigtigt Søren.

... Det virker absurt!, men - og jeg kan selvfølgelig kun snakke for mig selv.. Helt seriøst!, begge mine ben stod næsten helt! stille, det var meget få cm. de gamle fusser flyttede sig.. Og når jeg kikker i bagspejlet?? er det heller ikke dén reaktion, jeg er mest stolt af.

- Men dén Video-optagelse?? er jeg ikke engang begyndt, at Ærge mig over - jeg fik jo om ikk' andet ét, af mine barneønsker opfyldt
Holliday

Sendt 2013/02/17 02:31:23 IP: Logget Svar...

Mr Freeze

Jeg kan eller vil skam ikke benægte hvad du har oplevet Falkbøll, det har jeg ingen ret til. Jeg vil dog som et generelt synspunkt (og holdning) tillade mig at have den, at jeg simpelthen ikke tror på, at en eller flere overlegende civilisationer har besøgt vores blå planet igen og igen igennem så mange år uden på nogen måde søge kontakt eller vise sig for mere end enkel person eller lille håndfuld af gangen. På samme måde kan jeg selvfølgelig heller ikke afvise de mennesker der har haft en spirituel religiøs åbenbaring eller oplevelse. Det ændre dog ikke, at jeg heller ikke tror på en almægtig Gud.
Falkbøll

Sendt 2013/02/17 02:43:28 IP: Logget Svar...

Helt sikkert!.

... Sådan noget skal bare ses!, før man køber den hélt

Også selv om - man riiigtig mange timer har kikket op. og tænkt/troet på, at et eller andet ER dér ude
René

Sendt 2013/02/17 15:18:07 IP: Logget Svar...

Uidentificeret Fantasi Objekt

"... Sådan noget skal bare ses!, før man køber den hélt "

Nemlig - og sådan må det jo også forholde sig med hensyn til religion og tro. På netop dét punkt er Holliday og jeg fuldt ud på bølgelængde. Jeg er selv et ikke-troende, passivt medlem af Folkekirken. Min holdning til trosspørgsmålet er:
Hvis Gud vil mig noget, så må han kontakte mig personligt.

Som teenager så jeg engang noget oppe på nattehimlen, der lignede tre store lysprikker der fløj i perfekt formation. Jeg fortalte jo straks videre til en voksen, hvad jeg havde oplevet. Gassen gik unægtelig lidt af ballonen, da reaktionen på det var: "Arh, det er s'gu nok bare halelysene på et rutefly du har set".

Hvilket det sikkert også var. Men jeg er da fortsat åben over for muligheden. Og bare rolig: Jeg er altså ikke én af dem, der sidder oppe på taget og vifter med et stort papskilt, med påskriften: "Aliens, Welcome!"
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45