An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Dallas: The Complete DVD Collection (Gift Set)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Dallas: The Complete DVD Collection (Gift Set)
Katja


  Se varen her
Sendt 2013/09/12 22:24:15 IP: Logget Svar...

Danske tekster efterlyses

Hej,
Jeg kunne godt tænke mig at vide om man nogensinde kan få hele tv-serien Dallas med danske tekster.
Jeg har aldrig set tv-serien men overvejer kraftigt at anskaffe mig serien da jeg efter de to nyeste sæsoner er blevet bidt af den.
Jeg er interesseret i både sæsoner enkeltvis med danske tekster og/eller en boks med alle sæsoner.

Er der nogen som kan hjælpe mig med at få svar på dette?
Extract

Sendt 2013/09/13 13:57:08 IP: Logget Svar...

Dallas sæson 1-2 med danske tekster

Dallas sæson 1-2 med danske tekster finder du her. Om og hvornår de andre sæsoner udkommer med danske tekster kan jeg ikke svare dig på. Derimod kan jeg anbefale et engelskkursus.
Katja

Sendt 2013/09/13 18:00:41 IP: Logget Svar...

Dallas med danske tekster

Men er det sikkert at de andre sæsoner udkommer med danske tekster?
Jeg synes ikke at det er særlig rart at få foreslået et engelskkursus når jeg blot spørger om en ting vedr. en tv-serie. Det er ikke god service.
Falkbøll

Sendt 2013/09/13 22:27:41 IP: Logget Svar...

Engelsk kursus!

Katja Extract arbejder IKKE for Laserdisken - Han er bare én Kæk Gammel Giser.
:P
- Dog! har han ret i, at ét sådan KURRRSUS!? - Er vel NOT så verY Bad?. Ellers må du tage den "Hard Nox"Style. Det ku sku da godt være, at JR sagde lige pludselig sagde noget inviklet på engelsk?.. og så vil man jo gerne være med!.. i get it.
Extract

Sendt 2013/09/15 00:55:03 IP: Logget Svar...

Engelskkursus

Når jeg anbefaler et engelskkursus, så er det fordi det langtfra er alt der udgives herhjemme med danske tekster. Og når man tænker over det, er det jo logisk nok. Der bor ca. 330 mio engelsktalene i USA og Canada, 60 mio i Storbritanien og 5,5 mio dansktalene i lille Danmark. Så hvis man ikke kan engelsk, så går man glip af rigtigt, rigtigt meget. Jeg køber ind imellem også DVDere på tysk og fransk uden undertekster, da de end ikke er kommet i de engelsksprogede lande. Manglende sprogkundskaber forsyner én med et par store sprog-skyklapper. Man ser ganske enkelt ikke ret meget. At danske oversættelser så ind imellem er mindre fremragende er så en anden sag. Et ekstra plus ved at se filmen på originalsproget, er, at man slipper for undertekster i billedet. Så er der naturligvis film på eksotisk sprog, som jeg kan tale, hvor filmen ofte fås med engelske tekster, men ikke danske. Jeg kan eksempelvis nævne "Warriors of the Rainbow - Seediq Bale", et 4,5 t langt epic, Taiwans dyreste film til dato. Her kommer man ikke langt med dansk. Kan man engelsk, så kan man læse undertekster og forstå filmen. Så nej, det er ikke en uforskammethed at anbefale folk at lære engelsk. De stegte duer i form af danske undertekster kommer ikke altid flyvende: Her er det engelsk eller slet intet.
Holliday

Sendt 2013/09/15 20:02:55 IP: Logget Svar...

Det andet sprog

Nu kan der jo være andre årsager end manglende engelskkundskaber for den person som forespørger om en udgivelse med disse. Personligt har jeg en far og mor i 70'erne som begge elsker westerns. Jeg kunne forslå dem at lære sproget, eller jeg kan prøve at finde westerns med danske undertekster.
Falkbøll

Sendt 2013/09/15 22:25:47 IP: Logget Svar...

Ja, eller man kunne jo være...

Døv!. :O
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45