An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Force Majeure
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her.



 Forfatter Emne: Force Majeure
Svend Erik

Force Majeure (Blu-ray) Force Majeure Force Majeure Force Majeure (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2016/02/03 10:45:52 IP: Logget Svar...

Mangel på seriøse film(anmeldere)

I relation til bemærkningen om mangel på seriøse film er det min opfattelse, at de mange lovprisninger også siger noget om filmanmelderne. Det skorter på folk med tilstrækkelig film- og filmhistorisk indsigt, hvilket afstedkommer, at avisernes og magasinernes anmeldere ofte går på numsen af benovelse, hvis blot en film er lidt anderledes. Adskillige af dem har mindre krav til indhold end form og tror de præsenteres for stor filmkunst, hvis blot de ikke har set noget der ligner lige for nyligt.
For øvrigt er der da seriøs mangel på især vestlige seriøse film. Hollywood skulle se at komme ind i kampen, man kan vel godt gøre det kinesiske marked interesseret i en god film.
Extract

Sendt 2016/02/04 21:13:42 IP: Logget Svar...

Manglen på seriøse film(anmeldere)

Da Ebbe Iversen gik på pension, forsvandt den sidste rigtigt gode filmanmelder fra dagspressen.
Og så lader Hollywood til at være rimeligt optaget af at genindspille egne (gamle) hits og ikke-engelsksprogede film, så de stakkels amerikanere ikke skulle gå i chok over at skulle læse undertekster. Eksempelvis kommer der en ny version af Spiderman her til sommer. Lidt vanvittigt!
Thomas Aquinas

Sendt 2017/02/07 19:49:19 IP: Logget Svar...

Remakes

Måske kan mængden af remakes af udenlandske film også skyldes, at amerikanerne ikke kan følge med i handlingen, hvis filmen ikke er på engelsk og de skal læse subtitles samtidigt med at de skal kigge på billederne?
Extract

Sendt 2017/02/08 13:32:50 IP: Logget Svar...

Remakes

Nu er størstedelen af de amerikanske remakes genindspilninger af (gamle) amerikanske film. Og så er der Marvel og DC Comics: For at bevare rettighedernerne til dem, så skal rettighedshaveren (gen)indspille Superman, Batman, Hulk osv. med jævne mellemrum, hvilket er årsagen til at vi får en totalt ligegyldig grød af den slags filmatiseringer.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45