An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Afdeling Q - film 3: Flaskepost fra P
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Afdeling Q - film 3: Flaskepost fra P
wwwidescreen

Flaskepost fra P Flaskepost fra P (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2017/07/08 08:52:02 IP: Logget Svar...

Syrlig flaskepost

Hej Svend Erik
Forstår måske ikke helt din anmeldelse - smag er forskellig, men din indvending mod en nordisk "forslidt" arketype af en politimand undrer mig. Når Carl er fremstillet sådan i romanen (oplægget), må det være sådan. Den er måske ikke ramt 100% - det rokker vel ej ved Jussi Adlers intention med Carl brikken eller?

Vh Willy Wahl
Svend Erik

Sendt 2017/07/17 23:50:52 IP: Logget Svar...

Nordiske kriminalbetjente

Hej Willy
Min indvending går blot på, at den skandinaviske krimibetjent næsten altid skal være fraskilt og fungere dårligt i næsten alle sammenhænge udenfor arbejdsmiljøet. Det virker efterhånden - på undertegnede - som en kliché, der bliver anvendt for stereotypt og lidt ukritisk. Det kommer derfor undertiden - og en del i dette tilfælde - til at stjæle momentum fra hovedhistorien. Jeg er godt klar over, at det er sådan J. Olsen har modelleret Carl M., men det tillader jeg mig at se bort fra, når jeg betragter filmen.
VH Svend Erik
Thomas Aquinas

Sendt 2017/07/18 23:25:53 IP: Logget Svar...

Afdeling Q's betjente

Udmærkede romaner, men man kan ikke just sige at de overdoserer på realismen når man kigger på hans beskrivelser af politiarbejdet. Det virker ofte som ren Olsen Banden Til gengæld er hans skildringer af morderne altid på pletten ligesom han er dygtig til cliffhangers; man lægger sjældent en bog af ham væk når man først er gået i gang
Svend Erik

Sendt 2017/07/25 00:18:10 IP: Logget Svar...

Jussi

Efter min opfattelse er Jussi rigtig god til at opfinde og afvikle et plot. Under læsningen virker det faktisk ret filmisk, men man kan jo se, at en række gode filmfolk har været tæt på at knække halsen. Så der er øjensynligt et eller andet hos Jussi, der er vanskeligt at bevæge fra bogstav til billede.

I øvrigt - og det er vel en anden sag - synes jeg at Jussis sprogbehandling lader så meget tilbage at ønske, at jeg har svært ved at komme i gang med hans bøger. Jeg er holdt op med at læse dem. I stedet får man lyst til at undersøge, hvorledes den yderst velskrivende Karin Fossum mon ser ud på (italiensk) film. Nogen der ved noget om det?

Thomas Aquinas

Sendt 2017/07/25 09:29:21 IP: Logget Svar...

Jussi og filmen

Det er som om der er to uforenelige kvalitative niveauer i bøgerne: beskrivelserne af politiarbejdet og så morderens perspektiv. De mødes aldrig. I øvrigt minder flaskeposten meget om kvinden i buret; meget samme struktur. Men hvad fan: han tjener boksen på det!
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45