An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hvorfor oprette en profil?

Laserdiskens website er en service til Laserdiskens kunder, men det kan bruges af alle. Og det er gratis at bruge. Man kan surfe og hente information anonymt, men der er nogle situationer, hvor Laserdisken bliver nødt til at vide, hvem du er.
    Hvis du bestiller varer på websitet, skal vi vide, hvor vi skal sende varerne hen - eller til hvem, vi skal reservere varer, der afhentes i Laserdiskens butik i Aalborg. Du kan også følge dine egne ordrer på websitet, hvis du fortæller "systemet", hvem du er.
    Der er nogle servicetilbud, vi kun vil give til brugere, vi kender. Du er som bruger anonym på websitet. Du kan bruge dit selvvalgte kaldenavn, når du deltager i debatten, anmelder film, giver filmene karakter, deltager i konkurrencer eller opretter dit eget filmbibliotek. Men vi forbeholder os ret til at kontakte brugere - eller i værste fald at udelukke brugere - der misbruger disse servicetilbud. Disse servicetilbud er derfor kun åbne for brugere, der har oprettet en profil.
    Ved at oprette en profil fortæller du os lettest, hvem du er. Når du én gang har oprettet profilen, kan du ved efterfølgende besøg på vores website nøjes med at indtaste brugernavn og password. Det kaldes "log ind", og så ved vi, hvem du er, uden at du behøver at indtaste alting én gang til.


Opret en profil her:

Brugernavn: *
Password: *
Password (igen): *
E-mail: *
 Ja tak, send mig Laser News
Mobilnr:
* markerer felter, der SKAL være udfyldt.
Kaldenavn:
Fornavn: *
Efternavn: *
Adresse: *
Postnr: *
By:
Land: *
Fastnetnr:

Forklaring til de enkelte felter:

Brugernavn: Du skal selv vælge et brugernavn, og du kan vælge hvad som helst. Det kan være dit kundenummer i Laserdisken eller din e-mail adresse eller dit navn eller noget helt andet. Der må ikke være mellemrum i brugernavnet, og det må ikke være valgt i forvejen (hvis det er tilfældet, bliver du bedt om at vælge noget andet). HUSK dit brugernavn! Du skal bruge det senere.
Password: Det er din hemmelige kode, der består af bogstaver eller tal. Sig den ikke til nogen! Password vises ikke på skærmen, så uvedkommende kan ikke gætte det ved at kikke dig over skulderen. Du skal indtaste password to gange, så vi er sikre på, at du ikke har tastet forkert. HUSK dit password!
E-mail: Vi vil normalt kontakte dig ved at sende en e-mail til dig. Hvis du ikke har din egen internet-forbindelse, kan du få en gratis e-mail adresse hos Microsoft (hotmail) eller hos Google (gmail).
Laser News: Hvis du markerer check-feltet, giver du os lov til at sende dig Laser News. Det er et gratis abonnement på vores e-mail nyhedstjeneste. Du kan altid afbestille abonnementet igen, hvis du fortryder.
Mobilnr: Vi vil gerne kunne ringe til dig, hvis vi har et spørgsmål vedrørende din bestilling. Hvis du vælger at få tilsendt som pakke, skal Post Nord bruge dit mobilnr. til at give dig besked.
Kaldenavn: Brug "kaldenavn" hvis du har et kunstnernavn, du gerne vil bruge, eller hvis du bare ønsker at være anonym. Kaldenavnet bruges på debatsiden, eller hvis du skriver en anmeldelse. Hvis du ikke vælger et kaldenavn, bruger vi dit fornavn og efternavn.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45