An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Three Caballeros, The (Walt Disney)  (DVD) Three Caballeros, The (Walt Disney)

Udgivet 2. maj 2000 af Buena Vista WD19599 / UPC# 717951008503

Three Caballeros, The (Walt Disney)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Three Caballeros, The (Walt Disney) - 1945 Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 7.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Three Caballeros, The (Walt Disney):

The Three Caballeros kan bedst betegnes som et farverigt og muntert postkort fra Sydamerika med Anders And som turisten, der bliver kyndigt guidet af hans nye venner Jose Carioca og Panchito. Vi starter godt nok på Sydpolen hos en stakkels frysende pingvin, der drømmer om at komme nordpå til varmere himmelstrøg, men snart er vi i Andesbjergene med et flyvende æsel, og herfra går det hurtigt videre på en musikalsk rejse til Baia, Mexico City, Vera Cruz og Acapulco Beach.
    The Three Caballeros er fra 1945 og efterfulgte således Saludos Amigos fra 1943, der også hyldede USAs venner sydpå med let påtaget godmodighed. Det kan godt virke lidt tykt, men til gengæld er animationen helt i top med yderst farverige og nogle gange ligefrem psykedeliske potpourrier. Samtidig introducerede Disney noget helt ny, nemlig et mix af animation og rigtige skuespillere i samme scene. Det er selvfølgelig en nyskabelse af de større, som gør filmen til et must for Disney-samlere, men personligt ved jeg nu ikke helt, hvad jeg skal synes om en and, der kommer så meget op at køre over menneskekvinder. Hmmm...
Hjalte

Brugerne skriver om Three Caballeros, The (Walt Disney):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. december 2018
Anders And i Latinamerika
Ganske munter lille tegnefilm, der grundlæggende er en slags tiljubling af Sydamerika og Mexicos lykkesagligheder fortalt i flotte kulører og bestemt ikke uden charme. Men filmen bærer også meget præg af gentagelser og rammehistorien med Anders And virker ikke ganske overbevisende. Ikke desto mindre en fint underholdende lille sag fra Disney-studiet inden det for alvor kom op på den helt store klinge med de flotte tegnespillefilm.

Anmeldt af René, Åbyhøj 18. august 2013
Tre raske gutter med en fjer på, tø-hø
Her er endnu én af de såkaldt Disney-klassikere fra 1940'erne, hvis indhold dog mest kan betegnes som: "blandede bolcher".

Efter Nazi-Tysklands kapitulation i maj 1945, og med kun et krigssvækket Japan tilbage, har Pentagon sikkert vurderet, at behovet for tegnefilmsstudiernes indsats i krigen ikke længere var helt så påkrævet, og at de derfor godt kunne begynde at få deres frihed tilbage. Sammenlignet med den kun 40 minutter lange (eller korte, om man vil) "Saludos Amigos" fra 1943, er det med "The Three Caballeros" denne gang lykkedes at nå op på hele 68 minutters spilletid. Hvilket også tyder på, at der denne gang må have været mere tid og flere penge til at kunne lave denne film for.

"The Three Caballeros" gør brug af en del af dét materiale, som Disney & Co. indsamlede under Sydamerika-rejsen i 1943. Og som noget nyt indsætter Disney nu også tegnede figurer i scener med rigtige skuespillere. Ganske vist havde Disney allerede leget med denne teknik tilbage i 1920'erne, med hans otte "Alice in Cartoon Land" kortfilm. Men resultatet dén gang bar præg af, at teknikken stadig kun var på et eksperimenterende stade. I "The Three Caballeros" er teknikken blevet yderligere perfektioneret. Hovedpersonerne er denne gang Donald Duck, den brasilianske papegøje José Carioca (der blev introduceret i "Saludos Amigos", og efter "The Three Caballeros" samt en enkelt episode i "Melody Time" igen forsvinder ud i glemslen), og den meksikanske cowboy-hane Panchito Pistoles, opfundet specielt til denne film.

Filmen indledes med en tegnet kortfilm om en forfrossen Antarktis-pingvin, der drømmer om et bedre liv på en varm badestrand. Dernæst en tegnet kortfilm om en dreng og hans flyvende æsel. Resten af filmen står herefter i musik- og danse-optrinnenes tegn, og Anders And demonstrerer i disse, at han ikke blot har et særdeles godt øje til de kønne señoritas, men at han også forstår at bevæge benene på et meksikansk dansegulv. Som kommentar til Hjaltes ytring: "... men personligt ved jeg nu ikke helt, hvad jeg skal synes om en and, der kommer så meget op at køre over menneskekvinder. Hmmm... " vil jeg bare sige, at ganske vist er vor elskelige Anders en and, af ydre, men alle hans karaktertræk og egenskaber er ganske afgjort menneskelige. Jeg ville nok blive væsentligt mere urolig, hvis Anders And kom 'så meget op at køre' over hun-ænderne hjemme i gadekæret. :-D

"The Three Caballeros" er på mange måder en ganske charmerende film. Men den bærer dog stadig præg af at stamme fra en periode, hvor Disney Studios bare skulle træde vande og holde den gående, indtil de i 1949-1950 så endelig var klar til at gå i gang med at lave "Cinderella".

Ret din egen anmeldelse af Three Caballeros, The (Walt Disney) - klik her

Start en debat om filmen Three Caballeros, The (Walt Disney) - klik her

Start en debat om denne udgave af Three Caballeros, The (Walt Disney) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest