An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Irina Palm - Nattens røde lygter  (DVD) Irina Palm - Nattens røde lygter

Udgivet 2. september 2008 af Sandrew/Metronome DDVDSF2117 / UPC# 5704897021173

Irina Palm - Nattens røde lygter  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Irina Palm - 2007 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 7.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Irina Palm - Nattens røde lygter:

Maggie har aldrig arbejdet en dag i sit liv, men da hendes barnebarn skal have foretaget en dyr operation, går hun ivrigt på jagt efter et job. Efter flere afslag, og på en pludselig indskydelse, ender hun på en natklub i London-kvarteret Soho. Her træffer hun klubbens ejer Miki, der driver forretningen med hård hånd. Hun, til gengæld, får et job på grund af sine bløde hænder, og snart er hun kendt vidt og bredt som ’Irina Palm’ – damen med byens bedste handjob!
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Irina Palm:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. februar 2021
Maggies valg
Det er ikke altid en fordel når en film efterlader tilskueren i en ukomfortabel situation, hvor det ikke er til at afgøre om man skal grine eller græde, men i tilfældet med denne ejendommelige blanding af Ken Loachs rå kompromisløshed og Mike Leighs (lejlighedsvise) forløsende humor opstår der en tilstand af accept af det umulige forhold - for sådan er livet jo i sidste ende, en tilstand hvor man aldrig helt kan vide om man skal le eller græde. Hertil kommer så storspil fra Marianne Faithfull der stadig i en alder af 61 år rummer en sødme og sensualitet som giver hendes karakter en naivitet, så man uafvendeligt kommer til at holde af hende. Det bliver derfor også hende der driver filmen der desværre er noget for lang, og som ganske rigtigt går noget i stå sine steder. Men bortset fra disse svagheder, så er filmen et must-see.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 8. maj 2010
All about love
Manuskriptet må have lignet en sæbeopera, men Marianne Faithfulls spil løfter den lille socialrealistiske komedie op på et helt andet niveau. Hendes forståelse for rollen som den selvudslettende men viljestærke bedstemor viser sig i den måde hun mestrer hvert øjeblik på og i den måde hun underbygger figurens udvikling. Garbarski lader humoren ligge tæt under overfladen og undgår så godt som alle soapens fælder; og tilsat gode ikke fordømmende iagttagelser af Sohos luvslidte fasade kommer den sukrede historie til at minde om en virkelighed, der tilmed fanger os. Garbarski er ikke nogen pacingens mester og mange nedblændinger foretages øjeblikke for tidligt og sker for abrupt - men det er småindvendinger mod en meget seværdig film, der dybest set handler om kærlighedens mulige fremtoninger.

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. april 2010
En ordenlig rykker
Stærk, rå og samtidig også en morsom film, der situationsmæssigt nok ikke er klogt at grine af, men ''Irina Palm'' er en små grotesk film, jeg nok mest vil betegne som en form for skæv socialrealisme.
Det er ikke et mesterværk, men filmen giver lidt stof til eftertanke og så er den absolut et kig værd!

Ret din egen anmeldelse af Irina Palm - klik her

Start en debat om filmen Irina Palm - klik her

Start en debat om denne udgave af Irina Palm - Nattens røde lygter - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest