An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Alejandro Jodorowsky Collection (Blu-ray) (BD) Alejandro Jodorowsky Collection (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Alejandro Jodorowsky Collection (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 599.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 15/6-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Alejandro Jodorowsky Collection (4 film) - 1968-2019 Ønskeliste
TV-system:  PAL Blu-ray-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Specielt om denne udgivelse:


Brugerne skriver om Alejandro Jodorowsky Collection (4 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. januar 2020
Anderledes Alejandro
Fando & Lis ***

Jodorowskys første spillefilm som instruktør er en mindre præcist artikuleret film end mange af hans senere, men til gengæld i stedet en voldsomt surrealistisk og frembrusende billedstorm med filmsyner så specielle, at det er vanskeligt at komme i tanke om noget tilsvarende. En film der så radikalt fortæller i billeder - og ikke nødvendigvis helt indlysende symbolik - lader sig kun i ringe grad referere fra, men historien er grundlæggende en skildring af det menneskelige sjælelivs dybe konflikt mellem pligt og tilbøjelighed, ønsker og vilje samt måske kærlighedens ultimative umulighed. Så er det sagt. Men først og fremmest er det et ufatteligt suggestivt billeddigt og en af instruktørens mest medrivende film.

El Topo *** ½

Spektakulær og flamboyant film hvor man ikke skal håbe på at finde et plot der giver megen mening. Nogen gange får man den tanke, at den muligvis er lavet under indflydelse af stærkt bevidsthedsudvidende stoffer. Filmen er et kludetæppe af optrin der i lange passager nærmest ligner psykedelisk gøgleri, men underneden er der latente politiske og religiøse undertoner der både er udtryk for perioden hvori den er lavet, men også har mere almene perspektiver. Det er dog ikke nødvendigt at sidde med luppen fremme for at finde de mere skjulte lag, for filmen er en fryd for øjet og kollosalt underholdende og også meget morsom.

The Holy Mountain ***

Visuelt overrumplende filmsyner har altid været Jodorowskys adelsmærke og det er nok et temperamentsspørgsmål om man synes om hans helt særlige og temmeligt outrerede stil og fortællemåde. Her angriber han alt lige fra organiseret religion til militærlogik og fascisme på en måde der ikke altid er lige indlysende, men det er nok også en film man skal se adskillige gange for at få det fulde udbytte. Mange mener at filmen er forældet, men det synes jeg afgjort ikke at den er. Den er krævende at se, men det er ikke det samme som at den er udspillet. Det er en unik filmoplevelse som man bør se.

Iøvrigt interessant at filmen er udsendt før 11.september 1973, men nærmest profetisk antyder begivenhederne i Chile før de skete.

Skriv din egen anmeldelse af Alejandro Jodorowsky Collection (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Alejandro Jodorowsky Collection (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Alejandro Jodorowsky Collection (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45