An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - Gift Set (5-disc) (DVD) Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - Gift Set (5-disc)

Udgivet 12. november 2002 af Warner Bros. NEWL5611 / UPC# 794043561122

Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - Gift Set (5-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. New Line Cinema - 2001
USA - Farve - 178/208 min
Ønskeliste
EventyrAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring
Dansk titel: Ringenes Herre: Eventyret om ringen
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende:
Frodo Baggins  Elijah Wood
Sam Gamgee  Sean Astin
Aragorn  Viggo Mortensen
Gandalf  Ian McKellen
Legolas  Orlando Bloom
Galadriel  Cate Blanchett
Arwen  Liv Tyler
Eowyn  Miranda Otto
Gimli  John Rhys-Davies
Gollum  Andy Serkis
Vis alle medvirkende...
Stikord: The Lord of the Rings
Hekseri / trolddom
Magi
Sword & Sandal
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Ja Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Ja Cast & Crew
Ja Hidden Features Outtakes
Ja DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 5Denne udgivelse indeholder 5 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD-EX 5.1
DTS-ES
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 226

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hans Kr.
Kenn
Mogens
Thomas
Klaus
Lars

Én ring over dem alle

Én ring er over dem alle. Én ring kan finde de andre. Én ring kan bringe dem alle, i mørket lænke dem alle i Mordors land, hvor skygger ruge.

I årtier har disse ord været kilden til uendelig inspiration og været det stof, drømme blev skabt af for mere end 100 millioner læsere over hele verden. Ordene så første gang dagens lys 1954, da J.R.R. Tolkiens Eventyret om ringen udkom som det første bind i den litterært banebrydende trilogi Ringenes Herre.
    Her er dette legendariske univers, som Tolkien skabte, endelig bragt til live på det store lærred i den største samlede filmproduktion nogensinde; Tolkiens spektakulære myter, landskaber og figurer måtte vente i mere end fire årtier på, at den filmiske teknologi skulle nå et stade, hvor bøgernes magi kunne virkeliggøres.

Eventyret om ringen introducerer publikum for den magiske verden, Midgård, og dens indbyggere af mennesker, hobbitter, elvere, dværge, troldmænd, trolde og orker. I denne første del af trilogien møder vi den yngre, lidt sky hobbit, Frodo Sækker, der arver en ring fra sin adoptivfar, gamle Bilbo Sækker. Men det er ikke hvilken som helst ring - det er selve Ringen, en magisk smedet guldring med ubegrænset magt, der vil kunne skænke Sauron, mørkets hersker i Mordor, magten til at herske over hele Midgård og slavebinde alle dets skabninger.
    Det eneste, der kan standse ham, er, hvis det lykkes Frodo og hans lille gruppe af trofaste venner at føre Ringen sikkert gennem Midgård til Dommedagsspalterne i dybet af Orodruin, Ildbjerget, hvor den i sin tid blev smedet, og der - i ondskabens hvidglødende hede – destruere den for altid. Men før de kommer så langt, skal de på en skræmmende rejse ind i fjendens område, der beherskes af Sarumans hær af frygtindgydende orker og andre rædselsvækkende skabninger.
    Men det er ikke kun udefra kommende ondskab, der lægger hindringer i vejen for den modige, lille gruppe, men også vennerne imellem begynder RINGENS snigende ondskab at skabe mistro og magtbegær. Historiens videre gang afhænger nu af Frodo og hans venners evne til at gennemføre den desperate og tilsyneladende umulige opgave.

Ønsker du at investere i Eventyret om ringen, har du følgende valgmuligheder:

Biografudgaven, ca. 178 min:
Region 1 uden danske undertekster (2-disc)
Region 2 med danske undertekster (2-disc)

Extended Edition, ca. 208 min:
Region 1 uden danske undertekster (4-disc)
Region 2 med danske undertekster (4-disc)
Region 1 uden danske undertekster (5-disc, Extended Edition Gift Set incl. statuetter)

Husk også:
Lord of the Rings: The Two Towers
Lord of the Rings: The Return of the King
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Peter Jackson har brugt 4 år af sit liv på at bringe The Lord of the Rings til det store hvide lærred, og han kommer til at bruge endnu et par år, før han er færdig. Det mindste, vi kan gøre til gengæld, er da at bruge et par timer på at kigge denne Special Edition igennem. Fint nok, problemet er bare, at et par timer ikke kan gøre det!
    Filmen er nu blevet forlænget til 208 minutter, og 4-Disc boksen indeholder 4 kommentarspor og mere end 7 timers video-ekstramateriale. Det giver over 23 timers underholdning, og så er ikke engang medregnet tid til at gennemgå de mere end 2000 stills, der også er med! Hertil kommer den 5. skive med National Geographics glimrende portræt af Tolkien med tilhørende nogle behind-the-scenes featuretter, der ikke er inkluderet på andre DVD-plader.

Lad mig sige det med det samme: Nej, jeg har ikke været igennem alt ekstramaterialet i denne special edition. Ikke fordi det er dårligt, tværtimod, dette er måske nok den bedste præsentation af produktionen af en film, nogensinde, på noget medie. Nej, grunden til at jeg ikke har sat mig ned for at se det hele (jeg har dog set bidder af det meste) er simpelthen, at jeg slet ikke er færdig med at suge kraft ud af filmen. Jeg vil se den igen, måske oven i købet et par gange eller 5, før jeg kaster mig over en minutiøs gennemgang af det øvrige materiale i denne special edition.

Bortset fra en forlænget introduktion til hobbitternes lille by (der er lidt kedelig) er den forlængede udgave en 100 % succes. Jeg vil ikke sige, at den er bedre end biografversionen, for den var der ikke noget i vejen med, den er bare... well... længere. Og det er godt. Meget godt. Tilføjelserne strækker sig fra små klip til lange scener, og allesammen tilføjer på sin måde noget mere til filmens univers.

Billede og lyd er som ventet fuldstændig genialt.

Filmens spilletid er delt op på 2 skiver. Første del spiller ca. 105 min. (med lagskift på 75 min), mens anden del er 102 min. (med lagskifte på 54 min). Efter filmen er der 20 minutters kredits med navne fra den officielle fanklub. Noget må været gået over hovedet på mig, for jeg anede ikke, at det var muligt! Meget cool, og lige til at springe over hvis ikke man orker det! Sideskiftet ligger samme sted, hvor filmen havde pause i biografen. Det generer ikke. Det er et fint sted i filmens handling til at tage en lidt længere pause, og måske kan man oven i købet vente med del 2 til næste dag. Jackson skruer helt ned for filmens energi for blot - efter pausen - langsomt og roligt at skrue op igen. Smukt.

Der er kommet DTS lydspor på, og det er bare superfedt! Hvis man nogensinde har overvejet, om det kunne betale sig at anskaffe en subwoofer, så er her svaret i scenen, hvor den netop slagne Saurons energi vælter som en chokbølge gennem horderne af kæmpende soldater.

Indholdet af denne boks er som nævnt Special Edition 4-disc udgaven + en 5. skive med en "Special Extended Edition" af National Geographic: Beyond the Movie samt nogle Decipher game cards og to statuetter lavet af skulptørerne fra Sideshow Weta.

Disc 1-2: Filmen

- Filmen er en ægte "Special Edition" med omtrent 30 ekstra minutter lagt ind.
    Den ca. 208 minutter lange film er fordelt på de to første skiver, og i modsætning til den lille 2-disc, hvor filmen er presset ned på en enkelt skive, er der på denne udgave blevet plads til både DD5.1 EX og DTS-lyd, endda DTS ES6.1.
    Når man har set filmen, kan man lige tage den én gang til for at lytte til instruktørkommentarerne, og Peter Jackson er som altid en rigtig spændende fortæller, så det bør man ikke snyde sig selv for. Faktisk indeholder DVD'en ialt fire kommentarspor med Peter Jackson, manuskriptforfatter Frances Walsh, filmens design team, production team samt skuespillerne Elijah Wood, Ian McKellen og mange flere. Ialt høres anekdoter fra mere end 30 personer.

Der gemmer sig et par "easter eggs" på plade 1 & 2:

Disc 1:
En vanvittig sjov spoof fra MTV Awards sidste år med Jack Black og Sarah Michelle Gellar gemmer sig i Scene Selection-menuen UNDER kapitel 27 (sidste kapitel på plade 1). Stil vælgeren oveni kapitel 27 og tryk på PIL NEDAD. En ring lyser op - tryk på ENTER/SELECT.

Disc 2:
Trailer til "The Lord of the Rings: The Two Towers" er gemt på tilsvarende vis UNDER kapitel 48 (sidste kapitel på plade 2). Stil vælgeren oveni kapitel 48 og tryk på PIL NEDAD. To tårne lyser op - tryk på ENTER/SELECT.

Peter Jackson er en fremsynet herre, og tidligt bad han sin ven og kollega Costa Botes (som Jackson lavede den geniale snydedokumentar Forgotten Silver sammen med) om at stå i spidsen for et filmhold bag kulisserne - specifikt med henblik på denne DVD-udgivelse. Frugterne fra Costa Botes' arbejde kan ses på plade 3 & 4:

Disc 3: From Book to Vision

Dokumentarprogrammerne på plade 3 fokuserer på Tolkiens historie, bøgernes betydning, filmskabernes overvejelser, tekniske udfordringer osv. forud for selve produktionen. Som Peter Jackson selv gør opmærksom på i en kort intro (han er selv træt af at navigere unødvendigt i DVD-menuer), anbefales det at vælge PLAY ALL, hvorved 2 ½ times meget spændende og uddybende dokumentar afspilles i ét stræk. Herudover indeholder plade 3 yderligere en times videooptagelser og omkring 2000 still-billeder, som kun kan findes via pladens menu.
Bemærk: Der er ingen undertekster på plade 3 & 4.

Overskrifter på disc 3:

- Adapting the Book into a Screenplay & Planning the Film
- Designing and Building Middle-earth
- Storyboards to Pre-Visualization
- Weta Workshop Visit: An up-close look at the film's weapons, armor, creatures and miniatures
- Atlas of Middle-earth: Tracing the Journey of the Fellowship
- An Interactive Map of New Zealand Highlighting the Location Scouting Process
- Galleries of Art and Slideshows with Commentaries by the Artists
- Guided Tour of the Wardrobe Department
- Footage from Early Meetings, Moving Storyboards and Pre-Visualization Reels

Disc 4: From Vision to Reality

Dokumentarprogrammerne på plade 4 handler om selve filmproduktionen, hvor bl.a. skuespillerne er involveret. Igen anbefales PLAY ALL-funktionen, og ialt varer dokumentarprogrammerne på plade 4 ca. 3 ½ timer.

Overskrifter på disc 4:

- Bringing the Characters to Life
- A Day in the Life of a Hobbit
- Principal Photography: Stories from the Set
- Scale: Creating the Illusion of Size
- Galleries of Behind-The-Scenes Photographs and Personal Cast Photos
- Editorial and Visual Effects Multi-Angle Progressions
- Sound Design Demonstration

Disc 5 (KUN region 1)

- Special Edition af "National Geographic: Beyond the Movie - The Lord of the Rings" (60 min), der som eksklusiv bonus indeholder nogle behind-the-featuretter, som ikke er set på DVD tidligere.

Brugerne skriver om Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring:

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 7. januar 2015
Peter Jacksons bedste
Et stort mesterværk med mesterligt skuespil, flot filmet fra flotte New Zeland, et episk flot eventyr med drama, magi, flotte kostumer, kærlighed og frem for alt vis byrden er for stor til at bæger ringen skal han have hjælp af fællesskabets ring for at nå til Mordors indre.
Den første film i trilogien her kan godt virke lidt tung og lang så er det sagt men flot er den bestemt.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 19. juni 2011
På alle måder storslået
Peter Jackson puster i den grad liv i historien om ringen i den første film i sin trilogi. Det er flot, stort og eventyrligt og tager ganske ofte pusten fra én. Det er en meget visuel film, der til fulde udnytter New Zealands naturskønhed og sammenvæver det med drabelige slagscener, monstrer og special effects i det godes kamp mod det onde. Selvfølgelig er romanen blevet skåret til for at kunne blive klemt ned på 3 1/2 time, men det er dygtigt gjort.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. august 2007
Tralulalaj hvor det går
Fine effekter og udemærkede skuespillere. Lord of the Rings er en historie som er godt fortalt, men nu er der bare det problem at jeg ikke syntes meget om Fantasyfilm og i det hele taget film hvor trolddom og magiske kræfter indgår. Kan faktisk heller lide LEGEND.
Men første akt af eventyret om Frodo, Gandalf og de andre holder udemærket.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 3. juli 2007
Første omgang.
Historien handler om den lille Hobbit Frodo der får til opgave at ødelægge en meget farlig guldring som den mørke herrer Sauron gerne vil have fingrene i.
Filmen forgår i et meget tilfoladeligt tempo med fremragende set dicorations special effets og et imponerende cast specielt ian mckellen der er perfekt som trolmanden Gandalf.

Anmeldt af Danni, Aalborg 1. marts 2007
Filmenes Herre
Dette er simpelthen nogle af de fedeste film, der nogensinde er lavet. De er bragende eksempler på hvordan kærlighed, magi, action og æstetisk skønhed kan gå sammen i en højere enhed og skabe en fantastisk historie. Peter Jackson har i sandhed lavet en filmtrilogi, der overgår alle, selv Star Wars. Man lever sig fuldstændig ind i historien og overbevises næsten om at dette er den virkelige historie, der går forud for vor egen - som om Tolkien virkelig kendte sanheden.
Simpelthen et mesterligt eksempel på god underholdning.

Anmeldt af krebs, Kokkedal 25. juni 2006
fin film ... men
det er en udemærket film, men det store hysteri sys jeg er lige i overkanten men okay jeg har aldrig været nogen kæmpe fan..har læst bogen..på engelsk på over 1000 sider og den var skam fin.

men der mangler bare så mange ting fra bogen af jeg hellere ville have med end når frodo og sam fortæller hvor meget de elsker hinanden.. jeg sys filmen(e) er alt for sløve og langsommelige om at komme igang og det ødelægger meget!

Anmeldt af Kasper Martlev Sørensen, Hvidovre 1. juni 2006
3 værker over alle værkerne...
Denne filmtrilogi er den bedste af alle storfilm.
Eventyret Om Ringen er en genial film, der virkelig har fortjent den opmærksomhed filmen har fået.

Tak for 3 fede film Mr. Jackson :)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. marts 2004
Et fantastisk værk!
Jeg er slået af forbløffelse selv efter at have set biografversionen 3 gange nu. Selvom den starter lidt tøvende så indhenter den det i en grad jeg ikke havde troet muligt. Men det allerstørste ved denne film er, og det så jeg straks i biografen, at Peter Jackson ikke forfaldt til tankeløs svælgen i effektjageri som en mindre dedikeret instruktør givetvis ville have gjort. Han balancerer det på en måde man må have næsegrus beundring for! Spørgsmålet er nu blot: vil De To Tårne kunne matche denne film?!

Anmeldt af Filt, København Ø 19. februar 2004
Peter Jackson har allerede med den første film i hans storslåede, episke filmtrilogi slået sit navn fast i filmhistorien. Denne film er simpelthen en milepæl inden for filmens verden.


Ret din egen anmeldelse af Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - klik her

Deltag i debatten om filmen Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Patrick

Ringenes Herre:   Eventyret om ringen (BRUGT) (2-disc) Lord of the Rings, The:  The Fellowship of the Ring - Theatrical Cut Lord of the Rings, The:  The Fellowship of the Ring - Extended Edition (Blu-ray) Lord of the Rings, The:  The Fellowship of the Ring - Theatrical Cut (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/09/20 14:10:48 IP: Logget Svar...

Hjemmeside

Har i set at Ian Mckellen har en hjemmeside www.mckellen.com
her kan man skrive til ham og det ser ud til at han svarer.
Han fortæller også bl.a. om den kommende 4 disc.udgivelse, om hvorfor han foretrækker den lange version.
Thomas Aquinas

Sendt 2002/10/18 09:48:56 IP: Logget Svar...

***

***
glenn

Sendt 2002/11/01 14:18:50 IP: Logget Svar...

Layout på REG2

Hvis man kigger på SF films hjemmeside www.sf-film.dk ser det ud til at den danske version, får samme layout som den amerikanske. Der står i hvert fald LOTR og ikk Ringenes Herre på coveret. Det er jo en god nyhed hvis man vil ha danske tekster og engelsk cover.
Lowkey

Sendt 2002/11/08 07:49:19 IP: Logget Svar...

REG 2

Er der ellers nogen der ved om der er kvalitetsmæssig forskel på reg1 og reg2?
Jeg har generelt haft dårlige erfaringer med region 2 film (manglende ekstra-materiale, undertekster der ikke kan fjernes, grimme menuer osv.), jeg hælder til gerne at ville have muligheden for danske undertekster, men dog ikke for enhver pris.
Martin1990

Sendt 2002/11/13 15:30:49 IP: Logget Svar...

The Lord Of The Rings

Hej. Jeg hedder Martin. Jeg kan lave danske undertekster på din ringenes Herre DVD. Hilsen Martin Kragelund. P.S. Hvis du vil have det lavet koster det 200 kr. ved min onkel, der bryder koderne
glenn

Sendt 2002/11/13 17:34:10 IP: Logget Svar...

Lyd siden

Hej.
Jeg har læst i en anmeldelse på MSN.DK, at den danske udgave har en tam DTS lydside i forhold til den amerikanske? Er der nogle der har hørt begge DVD´er og ved om det er rigtigt? Jeg har selv kun hørt REG2. Den virker ok. Bortset fra det, er det helt sikkert en af de fedeste dvd udgivelser nogensinde. Gift set udgaven er virkelig flot.
Morten Kaa (Laserdisken)

Sendt 2002/11/14 17:43:39 IP: Logget Svar...

Undertekster

Martin >>> der er jo ligesom undertekster på den danske udgave, så hvad er det din famøse onkel kan... Det må du vist hellere lige udybe lidt for os, hvis du skal tjene de 200 spir.
LoL
davidhorizon

Sendt 2002/11/16 01:13:44 IP: Logget Svar...

Lydsporet på R2

Er det bare mig, eller er der noget galt med lyden på R2 udgaven? På lydsporet er der nogle mærkelige udfald i lyden. Det lyder nærmest som små "hak" i musikken.
René

Sendt 2002/11/16 08:40:55 IP: Logget Svar...

Udfald i lyden

Jeg har selv region 2-udgaven af "Ringenes Herre", og har aldrig oplevet udfald af nogen art på lydsporet.
Er det et generelt fænomæn for dig hele filmen igennem, eller drejer det sig bare om enkelte steder?
Og i så fald: Hvor?
glenn

Sendt 2002/11/16 10:59:31 IP: Logget Svar...

Hak og udfald

Hvis der er hak eller udfald i lyden på filmen, hænger det sandsynligvis samme med hvilken afspiller man har.
Hvis det er en "billigere" dvd afspiller, er det ikke altid man får det bedste resultat. De kan simplethen ikke håndtere softwaren ordentligt.
davidhorizon

Sendt 2002/11/16 14:21:44 IP: Logget Svar...

hak i lyden

Det forekommer gennem hele filmen. Det er ikke fordi det er særligt tydeligt, men det er der, og jeg er hysterisk med den slags.

Min DVD afspiller er i den dyre ende, og jeg har da heller ikke hørt det før på andre DVD'er. Det er tilsyneladende ikke bare mig. MSN film har også opdaget det i deres anmeldelse, hvor de har sammenlignet med R1 versionen: http://film.msn.dk/pgs/docs/reviewItem_dk.asp?icn=49074&pi=47661
glenn

Sendt 2002/11/16 14:58:37 IP: Logget Svar...

Hak i lyden stadig.....

Den anmeldelse på MSN har jeg også læst, som jeg tidligere har skrevet. Det forekom bare ikk på den R2 sp.eidt. jeg har set. Jeg har dog kun hørt DTS lydsporet. Er det derpå du har problemer eller er det med Dolby?
Thomas Aquinas

Sendt 2002/11/17 15:33:25 IP: Logget Svar...

Dette er fuldstændigt magisk!

Denne SPECIAL EDITION af EVENTYRET OM RINGEN varer de der knap 30 min. længere end bio-versionen. Skulle man tro at det gjorde filmen bedre? Måske ikke umiddelbart. Men lige præcis den mangel på koherens som bio-versionen savnede i den første 1/2 time samt de persontegninger af hhv. Bilbo, Gandalf og Boromir og elvernes situation i Kløvedal som kunne virke lidt knirkende for nogle af os som har Tolkien i skarp erindring, er blevet mere end rigeligt kompenseret for her. PETER JACKSON ER ET GENI! ****
MadLib

Sendt 2002/11/18 18:53:05 IP: Logget Svar...

Trailer

Jeg har lige købt LOTR speciel edition, og jeg fik at vide at der var en trailer til Two Towers på.... men jeg kan ikke finde den. Er der overhovedet den trailer på? og i så fald, hvor er den.??
Thomas Aquinas

Sendt 2002/11/18 20:33:57 IP: Logget Svar...

Ang. trailer på LOTR

Gå ind på LASERDISKENS beskrivelse af indholdet af SPECIAL EDITION, REG. 1. Der får du en nøje instruktion.
ma

Sendt 2002/12/05 17:33:38 IP: Logget Svar...

Billet sælges

Hej.
Jeg har investeret i "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Limited Extended Gift Set)". Da jeg får åbnet æsken, finder jeg en billet til premieren på "The Two Towers" i USA. Da jeg ikke selv har mulighed for at tage over og se den, vil jeg lige høre om nogen er interesseret i at købe den?

MVH Martin
JensMadsen

Sendt 2004/05/31 10:43:39 IP: Logget Svar...

Mht. til problemer med lyden

http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=2167

"On the R4s and (some?) R2s, some people notice a slight audio glitch (a series of pops or dropouts at certain points in the film) due to audio repitching on the PAL master. Others can't detect this at all. If your hearing is particularly sensitive, you might wish to choose the R1 version"
Extract

Sendt 2011/02/27 19:50:56 IP: Logget Svar...

Lort på ringen

Er HenryFonda i det hele taget sikker på at han kan lide film? Han kalder Lord of the Rings: Fellowship of the Ring for "dødsyg" og "lort".
Måske er det bøssefilmen "Lord of the Ring Muscles" han har set, hvor de medvirkende får lort på pikken?
Holliday

Sendt 2011/02/28 01:17:37 IP: Logget Svar...

Henry brok...

Er mere interesseret i, om man kan blive tilmeldt en sms tjeneste, hvis nu mirakelt skulle ske, at han en dag skrev en anmeldelse med et minimum af interessant indhold?
KnightIsDark

Sendt 2011/03/01 10:29:44 IP: Logget Svar...

Min eneste spørgsmål...

Er der overhovedet noget der hedder "Fuckrøv" ?

Start en debat om denne udgave af Lord of the Rings, The: The Fellowship of the Ring - Gift Set (5-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45