An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Cube (Signature Series) (DVD) Cube (Signature Series)

af Lionsgate LGT71745 / UPC# 031398826521

Cube (Signature Series) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Trimark Pictures - 1997
USA - Farve - 90 min
Ønskeliste
DramaScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Cube
Instruktør: Vincenzo Natali
Medvirkende:
  Wayne Robson
  Maurice Dean Wint
  David Hewlett
  Nicky Guadagni
  Nicole de Boer
  Andrew Miller
  Julian Richings
Stikord: Cube
Kult-favorit
Mystery
Allegorisk
Kafka-esque
Matematik
Mind Puzzle
Overlevelse
Parallel Universe
Paranoia
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Spansk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 33

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hjalte
Søren
Peter J

Fanget i en terning

Seks personer vågner op og finder sig selv fanget i en labyrint af terningformede rum med diverse dødbringende fælder i og uden nogen som helst erindring om, hvordan de er havnet der. De må nu kombinere hver deres forskellige talenter for at komme ud, og helst før de selv samme forskelligheder får dem til at rive hovederne af hinanden, og før de træder ind i et af de rum, man ikke bare går ud af igen.

Med meget begrænsede midler (blot én kulisse med forskellige lyssætninger) har man skabt en ubehagelig, uhyggelig stemning. Cube er en moderne, intelligent (og momentvist grafisk grusom) science fiction-historie, som vi absolut ikke har set mage til før. Bravo!
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio kommentarer med instruktør Vincenzo Natali
  • Interview med Nicole de Boer
  • Slettede scener
  • Storyboards
  • Set Design
  • F/X Artwork

Brugerne skriver om Cube:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. februar 2021
Et firkantet mareridt
Seks personer vågner op i en snørklet labyrint med indbyggede dødsfælder, og må samarbejde for at komme ud med livet i behold. Ganske spændende SF-thriller der fastholder interessen hele vejen igennem, men desværre ikke rigtigt lykkes med sine allegoriske lag om, at tilværelsen er grundlæggende tilfældig og grusom, og at det kun gennem vores solidaritet at den kan give mening; det forbliver ved de mere banale betragtninger. Det er næppe en film med mange slidlag. Instruktøren lavede også "Splice" der også havde mange fine momenter, men heller ikke ramte helt plet.

Anmeldt af Monkeyman, København S 28. april 2013
Forestil dig at være fanget i elevator... nej okay, en meget meget stor elevator.. som derudover har dødsfælder!
Jeg så lidt af denne film, da den blev sendt i én af de der parabol filmkanaler som mine forældre havde anskaffet sig i sidst 90'erne til dyre domme. Men ellers så lå "Cube" som en film jeg gerne ville se, men lejligheden bød sig aldrig.
Det var først da jeg mødte en kvinde som næsten levede af at lave effekter, der sagde dette var hendes ynglingsfilm, at mine hunger efter at se filmen blev større. Og én dag jeg var inde i Accords vinterudslag for brugte film, da faldt jeg så at sige, over ikke bare "Cube", men også 2'eren på amerikansk region 1. Men underligt nok så gik jeg ikke direkte hjem og så dem, nej... det er først hér i forgårs at jeg endelig fik set dem begge, og spørgsmålet er så var det ventetiden værd?

Når det kommer til 1'eren, så er det et delvist Ja til det spørgsmål.
Filmen er efter mine smagsløg interessant og det jeg vil kvalificere som en god film, men et skjult mesterværk? NEJ, det er det bestemt ikke.
"Cube" er en flot og småklaustrofobisk lav budget film, som har mange ubesvarede spørgsmål lige fra start til slut, og det vil med garanti drive visse personer til vanvid, da nogle simpelthen hader løse ender og film hvor man ikke får tingene serveret på et poleret sølvfad.
Min filmens ´´tagline´´ sige lige som det hele: ´´Don't look for a reason... look for a way out´´. For tanken er nok, at vi som publikum skal føle os fanget som personerne i filmen, og derfor er alle tanker uden om ´´terningen´´, noget vi selv må tænke eller forestille os!

Filmen er ikke splattet, men dødsfaldene er alligevel pænt effektive og er for det meste lavet på den gamle ´´gore-facon´´, som jeg personlig mest er fan af.
Det som jeg synes trækker filmen aller mest ned er staben af skuespillere, og nu er det ikke fordi jeg savner eller kræver liste A skuespillere, men for pokker... man kunne da godt ha' fundet nogle som kunne tilfører lidt mere nerve!

Ved enden, så er jeg ganske tilfreds med at jeg brugte sølle 10 kroner på filmen! "Cube" er en interessant film, og er set med datidens briller (1997) faktisk også ganske original. I dag laves der pænt mange af disse ´´klaustrofobiske´´ film, f.eks. "Buried" med Ryan Reynolds.

3 stjerner lyder det herfra, og jeg vil med garanti gerne have den på Blu-ray, når jeg falder over den til en fornuftig pris.

Anmeldt af richthofen, Valby 29. juli 2010
Super fed idé!
Fremragende Scifi.

Med gode karaktere og atmosfære.

Se den!

Anmeldt af Morten Sørensen, Svendborg 21. februar 2010
Klaustrofobisk Terror
En glemt lille perle inden for Horror genren som også er en af 90ernes mest originale. Et Rigtig effektivt og vellykket Klaustrofobisk mareridt af Vincenzo Natali kan helt klart anbefales.

Anmeldt af René, Åbyhøj 4. august 2007
Terningerne er kastet
Seks forskellige, for hinanden vidtfremmede mennesker vågner op, og finder sig indespærrede i en kæmpemæssig terning med et ukendt antal rum. Hvoraf en del af rummene tillige er udstyret med udspekulerede dødsfælder.

Hvem har da bygget denne "terning"?
Tjaaa, muligvis militæret. Muligvis en eller anden rigmand med en pervers hobby. Eller muligvis noget helt tredie. Vi ved det ikke.

Men hvem holder da disse seks personer indespærrede - og hvorfor?
Tjaaa, muligvis Staten. Muligvis et tophemmeligt organ. Eller muligvis blot Aliens.
Vi ved det ikke - ej heller hvorfor.

Mens vore indespærrede venner prøver at finde en forklaring på deres indespærrelse - samt på de primtal, der findes ved alle ind- og udgange til de tilstødende rum, og desperat forsøger at finde en vej ud - formindskes deres antal gradvist.

Når man stilles over for en så gennemført underlig film, hvor der (tilsyneladende) ingen logik er at finde, kun vage antydninger og NUL svar, har man vel nærmest kun to muligheder: Man kan enten forkaste filmen, som værende noget af det værst tænkelige gylle man nogensinde har spildt sin kostbare tid på. Eller man kan forsøge at fortrænge det faktum, at man ikke fattede en brik af det hele, ved i stedet at udbryde: "øøøøh .... en .... kultfilm?? JAAAA!!! En KULTFILM. Fedt!"

Jeg har endnu ikke helt gjort op med mig selv, hvilken løsningsmodel jeg selv agter at tage i anvendelse. Men én ting ved jeg dog med rimelig sikkerhed: Denne film kan umuligt gøre sig fortjent til mere end en halv stjerne.
Og så har jeg endda været flink.

Ret din egen anmeldelse af Cube - klik her

Deltag i debatten om filmen Cube - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Cube
Doktor

Cube (Blu-ray) Cube
Se alle titler her
Sendt 2003/10/14 22:00:04 IP: Logget Svar...

Geniale hjerner!

Der skal virkelig geniale hjerner til at lave en film som denne.
Hvis I endnu ikke har set det mesterværk, kan jeg anbefale den varmt.
Filmen giver én en følelse af håbløshed, som jeg sjældent har oplevet det i en film. Klaustrofobi og paranoya bliver mixet godt og grundigt rundt i dit hoved, og du må gribe dig selv i at tænke:
Godt det ikke er mig der er derinde!
dena

Sendt 2004/03/05 11:25:10 IP: Logget Svar...

enig..men...

Jeg giver dig ret, det er en flot film der giver stof til eftertanke. Desværre virker det kun første gang man ser filmen..

Start en debat om denne udgave af Cube (Signature Series) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest