An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Natural City (Limited Edition) (DVD) Natural City (Limited Edition)

UPC# 8809090260170

Natural City (Limited Edition) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2003
Sydkorea - Farve - 114 min
Ønskeliste
ActionAsian CinemaScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Natural City
Instruktør: Min Byeong-Cheon
Medvirkende:
  Ji-tae Yu
  Jeong Du-Hong
  Seo Rin
  Lee Jae-Eun
  Yun Chan
  Jeong Eun-Pyo
  Eom Chun-Bae
  Yun Ju-Sang
  Kim Eul-Dong
  Shin Gu
Stikord: Cyberpunk
Futuristisk
SWAT Team
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 3.Region:
Oprindelse:  Sydkorea
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Ja Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
DTS 5.1
Koreansk
Engelsk
Koreansk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD5+9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 13

Gennemsnit: 8.2 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Lars

I en mørk og dyster fremtid...

En mand og en kvinde sidder på en bænk foran en eventyrlig smuk sø. Men der er noget galt. Udsigten foran dem er en illusion. Og det er deres forhold også. For han er en hårdkogt soldat, og hun er en cyborg med kun tre dage tilbage at leve i.
Velkommen til Natural City.

Dette er en af de mest imponerende koreanske actionfilm siden 2009: Lost Memories. Vi er i en Blade Runner-inspireret fremtid, hvor cyborgs er en helt almindelig del af dagligdagen, hvor verden endnu ikke er kommet sig igen efter en altomfattende krig, og hvor alle ville ønske, at de var et andet sted.
     Her møder vi den ustabile og småkorrupte “R”, som er en del af en gruppe elitesoldater, kaldet MP’ere. Han har kun tanke for den kvinde, han elsker. Hun hedder Ria. Hun er cyborg, og hun udløber om 78 timer...

Da et hold kamp-cyborger anført af den ondskabsfulde Cyper angriber det medicinske research-center NEUCOM, bliver MP-soldaterne sendt ud for at løse problemet. Men operationen går galt, og flere af soldaterne bliver dræbt - ikke mindst fordi “R” har mere travlt med at score en fortjeneste end at udføre sit job.
     “R” bruger alle sine penge på at finde en redning til Ria. Men med blot tre dage tilbage er hendes forstand ved at gå i opløsning, og “R” har desperat brug for en løsning. Han søger hjælp hos Dr. Giro, en af de førende cyborg-læger, der nu sælger sine evner på det sorte marked.
     Dr. Giro har fundet en metode til at overføre en cyborgs forstand til et menneske, men for at det kan lade sig gøre, skal en del af deres DNA matche, den såkaldte L-sekvens. Kun én person matcher Rias L-sekvens: gadeluderen Cyon.
     “R” må finde denne pige, koste hvad det vil. Hvad han ikke ved er, at han bliver tæt observeret af politimanden Noma, der har fået overdraget sagen om angrebet på NEUCOM. Og han ved heller ikke, at han har en helt speciel rolle at spille i Cypers spil.

Natural City er en ufattelig flot og overdådig film. Den formår både at være et stort actionbrag, en dyster science fiction og en intim kærlighedsfilm.
     Man kunne beskylde den for at låne lige lovligt meget fra Blade Runner, for der er mere end et enkelt sammenfald imellem de to historier. Alligevel er der stor forskel på filmene. Hvor Blade Runner kan virke en anelse kold, rent følelsesmæssigt, er Natural City ikke bange for at kaste sig ud i det helt store orgie af følelser. På det punkt har den de bedste kort på hånden. Forstå mig ret, jeg elsker Blade Runner, men jeg vil aldrig påstå, at jeg har siddet med lidt fugtige øjne, når den slutter. Det samme kan jeg ikke sige om Natural City, for midt i dette imponerende fremtidsunivers mister filmen aldrig fokus på karaktererne og deres tragedie.
     Når “R” lader sine kolleger dø i starten, er det ikke fordi han er ligeglad, men fordi han har andre prioriteter. Han vil bare "fikse Ria og bo sammen med hende", som han siger. Men han kan ikke engang selv lade være med at smile, når han fortæller om denne plan, der på det nærmeste er dømt til at mislykkes fra starten.
     Det er aldrig helt til at vide, hvor man har “R”. Han er et eller andet sted dybt usympatisk og virker nærmest ligeglad med alle omkring sig. Men den attitude dækker i virkeligheden over en mand, der er ved at gå op i limningen. Undervejs i filmen bliver det sværere og sværere for ham at holde fast i sin drøm.
     “R” bliver spillet af en af Koreas store stjerner Yu Ji-Tae (Into The Mirror, Libera Me og Attack the Gas Station).

Natural City er en af den slags film, hvor man kan tage en hvilken som helst frame, forstørre den, hænge den op på væggen og kalde det kunst.
     Det smukke production design er alene grund nok til at se Natural City, men også action-fans kan finde kvaliteter i filmen. For selvom der kun er tre store action-scener i filmen, så er de til gengæld også STORE! Her blander slow-motion elementerne fra Volcano High sig med klippestilen fra 2009: Lost Memories. Brugen af slow-motion gør, at man rigtig kan nyde detaljerne. Kald mig skør, men der er noget dybt tilfredsstillende ved at se MP-soldaterne blive mejet ned på smukkeste vis, mens hvert blodsprøjt langsomt breder sig som små skyer i luften.
     Der er selvfølgelig brugt masser af computergrafik til at illustrere denne fremtidsverden, men niveauet er så højt, at man til sidst glemmer, at det "bare" er effekter. Filmen kan stå side om side med en $200 millioner Hollywood-produktion og stadig se flottere ud, og med undtagelse af Blade Runner er der ingen science fiction film, der kommer op på siden af den, når det gælder om at skabe en troværdig, sammenhængende fremtidsvision.

Jeg har ikke noget imod store actionfilm, som er både sørgmodige og melankolske og har plads til at dvæle ved detaljer af og til. Er man til gengæld til dyster science fiction a la Blade Runner, så bør man have Natural City stående på hylden.
    Dem, der bare er ude efter et non-stop action-orgie, vil derimod blive skuffede.
David

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med instruktør og skuespillere
 • The Story of Natural City, dokumentar
 • Fraklippede scener
 • Interviews
 • Key Words of Natural City
 • Into the Movie, dokumentar
 • The World of Natural City, dokumentar
 • Making of Title Logo, featurette
 • Cannes promo
 • Teasers og trailers
 • Galleri
 • Musik video
Special Features er IKKE tekstet.

Brugerne skriver om Natural City:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. december 2012
R + Ria
Visuelt betagende men dramatisk lidt for dvælende science fiction film der lægger sig lidt for meget op ad stilen og historien fra "Blade Runner". Det er ikke altid lige nemt at følge handlingen der ofte står enten lidt for stille eller også bliver unødvendigt omstændelig hvilket skaber en skævhed i helheden. Men den har da en del at byde på, selvom jeg bestemt ikke mener at den er nogen seriøs kandidat til årtiets bedste SF-film. Fans af genren vil sikkert sætte pris på den.

Anmeldt af Willy Wahl, Skovlunde 8. april 2011
Kærlighed på cyborgsk
At et voldsorgie med bloddryppende slowmotion kan gå hen og blive æstetisk finder man sjældent på hylderne, men blodet er ikke essensen. Davids gennemgang af filmen er lige i øjet. Natural City oser af stil og atmosfæren, scifi fans derude, nævn bare 3 film der kommer i nærheden af det her! hva b`har. Det her er fremtidspoesi af bedste skuffe. Ufatteligt generøst og gennemført smukt. Det er dog hverken det visuelle eller atmosfæren der løber af med opmærksomheden, men kærligheden til scifigenren og først og fremmest kærligheden mellem R (Ji-Tae Yu) og Cyborgen Ria.

Skuespillerne flyder ligesom i deres eget univers, dybt hemmelighedsfulde og med de meget eftertænksomme kunstpauser, der grænser til det apatiske. Det er muligt, det ikke er stor kunst, men det er effektivt og understreger det uforudsigelige univers vi bliver præsenteret for. Den er blevet sammenlignet med bl.a. Matrix og Bladerunner - synes godt den kan stå selv, for til trods for et par huller hist og pist, også blandt aktørerne, så er det her en fin og delicat fremtidsanretning fra Korea. Må den aldrig blive overført til en vestlig remake!

Ret din egen anmeldelse af Natural City - klik her

Start en debat om filmen Natural City - klik her

Start en debat om denne udgave af Natural City (Limited Edition) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest