An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Familien  Gregersen (BRUGT) (2-disc) (DVD) Familien Gregersen (BRUGT) (2-disc)

Udgivet 9. august 2005 af Buena Vista (DK) Z6D-30934510 / UPC# 7393834541607

Familien  Gregersen (BRUGT) (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Regner Grasten - 2004
Danmark - Farve - 210 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: Familien Gregersen
Instruktør: Charlotte Sachs Bostrup
Medvirkende:
Mogens Gregers.  Steen Springborg
Tilde Gregersen  Pia Vieth
Bo  Thomas Levin
Karen Gregersen  Laura Drasbæk
Erik  Kristian Ibler
Maj Gregersen  Sofie Lassen-Kahlke
Maj (15 år)   Mette Gregersen
Rune  Robert Hansen
Rune (15 år)   Micky Skeel Hansen
Tjumse  Kirsten Norholt
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-book
Familierelationer
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
DTS 5.1
Dansk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 22

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Familien Gregersen

Familien Gregersen er et billede af det indre og ydre Danmark fra midten af 50’erne til 70’erne. Historien starter i 1954 i den velbjergede, men ikke just vellykkede familien Gregersen fra den bedste del af whiskybæltet på den rigtige side af Strandvejen. Her møder vi familien i fuld patriarkalsk uskyld: Den charmerende, men socialt brutale far, den ensomme mor med den nervøse perlekæde, de fem børn: den passive Karen på 21, den idylliserende Erik på 20, den 19-årige, erotisk søgende Bo, der opdager, at han er til mænd, og de fremmelige Rune og Maj på 14 og 12.

I de kommende år afdækkes deres turbulente følelsesliv og afhængighedsforhold, der også omfatter husets venner, og miljøets iskolde lykke- og succeskrav. Tiden går, og 12 år senere møder vi familien igen; nu komplet med private kriser og påvirkninger fra både ungdoms- og kvindeoprør. Men al den frihed gør det ikke lettere for børnene, der kun er blege kopier af faren. Med undtagelse af bulldozeren Maj, der gør mediekarriere og scorer en skibsreder. Det er fidusernes og de grå penges tid, og selv direktør Gregersen afsløres for åben tv-skærm som spekulant. I de sidste fem år op til 1974 er familien i total opløsning, og det sidste ord gives til den tredje generation: "...jeg kan blive så skide bange..."
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

  • Bonus: Interview med Christian Kampmann
  • Audio: Dansk DD5.1 / DTS5.1
  • Undertekster: Dansk, engelsk

Brugerne skriver om Familien Gregersen:

Anmeldt af Monkeyman, København S 16. november 2008
2900 Unhappiness - Filmen
Lad mig gi' denne film stående klapsalver, for at være blandt noget af det dårligste, jeg længe har set i dansk film. ''Familien Gregersen'' er faktisk et gennemgribende forfærdelig makværk, der utrolig nok varer 210 laaaange minutter. Filmen minder mest om et samlet første sæson, af en kedelig og fordummende sæbeopera, som ens 2-årige nevø selv kunne ha' skrevet, med den venstre hånd.
Skuespillet er mageløs ringe, og det er chockerende at det også gælder for mere erfarne og rutinerede skuespillere. Jeg tror faktisk at Christian Kampmann ville rejse sig vredt og surmulende op af sin grav, hvis han så hvor dårlig Charlotte Sachs Bostrup har samlet hans bøger sammen, til dette jeg ved ikke hvad!!!!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. oktober 2007
Kampmann-krøniken
Som jeg husker det blev filmen helt enkelt overset af de fleste kritikere, og det er ikke så mærkeligt. Efter en lovende første time, hvor vi omhyggeligt introduceres for persongalleriet og miljøet, sætter Bostrup pludselig filmen voldsomt op i 1.gear og hele konfliktrullen hamrer derudaf med ekspresfart uden at skele til vores fordøjelseskapacitet. Og for at føje spot til skade virker periodeskildringen herefter ret amatørisk, og man har en meget ringe oplevelse af at gå fra den ene tid til den anden. Persontegningen bliver stærkt mangelfuld, for at sige det på en pæn måde, og der er ingen der spiller særligt godt. Den eneste der faktisk kommer igennem med noget er Kirsten Norholt, hvis udmærkede portræt af en tragisk og totalt udtæret kvinde klinger rent. Men filmen forbliver en mega-gaber, og man holder påfaldende mange frivillige pauser undervejs.
Kunne de dog ikke have sat en anden end en smuk og moderat begavet blondineskuespiller til at instruere så ambitiøst et projekt?!

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 5. august 2007
Kampmanns roman.
Filmen er utrolig dårlig bedre kan det vil ikke siges den er utrolig sløset i sin fortællerstil og sachs bostrup ser ud som om hun ikke helt har styr på sagerne.
Skuespillerne hjælper for den sags skyld heller ikke de er ligsom stjerner uden hjerne man tror ikke på de karekterer de spiller og sten springborg overspiller sin rolle så fuldstændig absurd.

Den får dog ikke et kors fordi matrialet bag filmen er fremragende men filmen ødelægger den ilusion fuldstændig.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. januar 2006
...mens vi venter på to-eren
Jeg håber ikke, at Peter Blond får ret i sin forudsigelse om, at der er en toer på vej - eller rettere: det ville jeg været ret ligeglad med. Etteren er lang at komme gennem med dens mange løse ender, huller og ligegyldige scener, uinspirerede klipning, ulidelige musik og næsten amatøragtige spil over hele linien. Det er lige før Sofie Lassen-Kahlke er mest interessant at kigge på.

Anmeldt af Patrick Eriksen, Hvidovre 10. september 2005
jeg kan simpelhen ikke forstå den kritik og nedsabling af det mesterværk af bibelske dimisioner,Charlotte sachs bosstrup har lavet hvad jeg vil kalde en vigtig film der tør går langt over grænsen..den er baseret på en bog jeg desværre ikke har haft fornøjelsen af at læse endnu..men kan tydelig vis os se Brett easton ellis American psycho har været en inspirations kilde for ikke nok med et genialt handlings forløb er den os spækket med vold og splat der når nogle helt nye højder...alle skuespillerne er utrolige.Robert hansen,sofie lassen kalke og kirsten norholt giver fremragende præstationer,men alligevel er det trods alt Tommy kenter der overskygger dem alle i rollen som Eskild gregersen.efter at have afsonet 2 år for 38 drab bliver han prøveløsladt pg a god opførelse og en ny medicinsk behandling der skal undertrykke hans særdels voldlige tendenser.derefter kan vi jo nok regne ud hvordan det går...vi følger derefter hvordan eskild langsomt trapper ned på sin medicin og helt til sidst bare stopper og det baner så vej for en masse vold og drab af særdels afstumpet karakter.
brutaliteten kender ingen grænser..scenen hvor tommy kenter køre hen over ansigtet på post budet med en plæneklipper og skriger blev liggende stille for evigt din..din ..din ansigtsløse skid er så gennemført at jeg rejste mig og klappede i begejstring..og os da han første gang går amok på sin hund rufus der uheldigvis har tisset på hans nyeindkøbte gulvtæppe..og efter han har knust den med kagerullen zoomer kameraet langtsomt ind på en pandekage formet hund.kan ikke lade være med at røbe slutningrn...tommy kenter løbende rundt med et håndholdt kamera og en maskinpistol mens han nedskuder samtlige skuespillere i nogle af de mest udpenslede voldsfikseret blodsprøjtende detaljer der overgå Peter jacksons Braindead.der ligges klart op til en del 2 til dette rystende mesterværk.

Anmeldt af Claus Fey, Gelsted 20. august 2005
Skandale
Jeg lejede denne film og må nok indrømme, at mine 40 kr. kunne have været brugt noget bedre. Aldrig før har jeg set så dårlig en film. En film om bøsser, incest og forskellige syge personligheder. Kritikere som har rost denne film, må da virkelig har haft nogle private problemer eftersom de har rost denne film så meget. Det er en sygelig film, som ikke omhandler noget af betydning. Jeg vil ikke anbefale folk at se denne eller spilde deres penge på den.
Jeg opgave selv efter 1. dvd skive. Der var det simpelthen blevet for meget.

Anmeldt af John Foss, København S 3. august 2005
Av for en Gregersen
Projektet er for stor for den små Charlotte Sachs Bostrup, der burde
holde sig til børne- og ungdomsfilm samt lettere komedier i stil med
"Veninder". Denne "storfilm", ja, endnu en gang benytter dansk film sig af denne betegnelse, så ofte, at man netop derfor tror, at der er
ugler i mosen ved billetlugen. Dem er der sandelig en god hoben af
i denne film. Der spilles med indlevelse, bevares, men Sofie Lassen-
Kahlke og Robert Hansen spiller, som om de var rømt fra en Anja-
og Viktorfilm. Sachs Bostrup kammer helt over med denne produktion, der må være lige så umulig som en filmatisering af telefonbogen.
Og så er der den helt mastodontiske længde, skabt for at gøre ind-
tryk (tror jeg): Dette er en dansk "storfilm", Ligeså "stor" som
det amputerede, danske imperium. Simpelt storhedsvanvid. Et stort,
stort brød er slået op, lige så langt og uendeligt som Borte med
Blæsten, Lawrence of Arabia og De Ti Bud, men på dansk jord går
den simpelt hen ikke med en instruktør, der aldrig har lavet den
slags før. Charlotte, hold dig til "Anja og Viktor" o. lign., det
kan du klare. Men ikke denne film, der får Wasa-skibets jomfru-
rejse til at minde om en succes. (Med tak fra Stig Helmer fra "Riget"). Av for en Gregersen, du har lavet.

Ret din egen anmeldelse af Familien Gregersen - klik her

Deltag i debatten om filmen Familien Gregersen - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Familien Gregersen
The Shadow

Familien  Gregersen (BRUGT) (2-disc)
Se alle titler her
Sendt 2005/08/07 17:55:11 IP: Logget Svar...

Hmm, Enig ! meeen...

Jeg er helt enig i din vurdering af "Famillien Gregersen", men det undrer mig en hel del efter den svada du fyrer af, at filmen får 4 stjerner? Så vidt jeg ved er det det næst højeste en film kan få i ratings på siden. Så var det ikke mere passende efter din anmeldelse at gi den 1 eller 2 stjerner. hvad er i egentligt grunden til du alligevel vurderer filmen til 4 stjerner, når du mener den er så dårlig?
mauritz

Sendt 2005/08/25 19:38:00 IP: Logget Svar...

Jeg kan godt forstå din undren....

Jeg kan godt forstå, at du undrer dig. Den skulle naturligvis ha' haft et stort, fedt kors. Så det undskylder
jeg mange gange. Jeg kom vist til at trykke på én stjerne,
men så så jeg til min rædsel, at jeg havde givet den FIRE
stjerner.....
Thomas Aquinas

Sendt 2005/09/10 06:12:52 IP: Logget Svar...

Hvorfor retter du...

...det så ikke?!

Deltag i debatten om denne udgave af Familien Gregersen (BRUGT) (2-disc) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Familien Gregersen (2-disc)  Se varen her
Sendt 2005/09/10 11:32:35 IP: Logget Svar...

øhh..er her nogen der kan bekræfte om det er sandt tommy kenter vil være med på lydsporet og fortæle om filmens tilblivelse på den kommende 4 disc udgivelse ??


Sendt 2005/09/17 18:58:09 IP: Logget Svar...

er det rigtigt nok der findes en cirka 20 minutter længere version end den der er udsendt nu..og den skulle indholde flere splatter scener(hvilket er ret svært at forstille sig med alt det blod der blev spildt).og vis det passer er det at finde på den 4 disc udgivelse der er på vej??

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest