An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Corpse Bride (DVD) Corpse Bride

af Warner Bros. 1000085869 / UPC# 7321900593519

Corpse Bride (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2005
England - Farve - 77 min
Ønskeliste
MusicalFamiliefilmRomantikKomedieStopanimation
Filmens specifikationer
Original titel: Corpse Bride
Instruktør: Tim Burton
  Mike Johnson
Medvirkende:
Victor Van Dort  Johnny Depp
Corpse Bride  Helena Bonham Carter
Victoria Everglot  Emily Watson
Nell Van Dort  Tracey Ullman
William Van Dort  Paul Whitehouse
Finnis Everglot  Albert Finney
Maudeline Evergl.  Joanna Lumley
Barkis Bittern  Richard E. Grant
Pastor Galswells  Christopher Lee
Bonejangles  Danny Elfman
Vis alle medvirkende...
Stikord: Dukker / puppets
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Ja Music score
Commentary Fact track
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 40

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Tim Burton's Corpse Bride

Vi befinder os i en europæisk landsby i det 19. århundrede. Victor og Victoria bliver tvunget ind i ægteskab af deres forældre, og de mødes først dagen før deres bryllup! Men selvom der helt tydeligt er en god magi imellem dem, er de begge temmelig nervøse. Victor er faktisk SÅ nervøs, at han ikke kan huske vielsesritualet til bryllups-generalprøven. Han bliver smidt ud af præsten med besked om, at han først skal komme tilbage, når han kan ritualet perfekt.

Mens han går i skoven og øver sig, taber han ringen, der lander på en skelethånd, og pludselig bryder en halvrådden kvinde, iklædt resterne af en engang hvid brudekjole, op af jorden. Ved et uheld er Victor blevet trolovet med denne Corpse Bride, som har ligget i jorden og ventet på en gom, lige siden hun blev myrdet på sin bryllupsdag. Hun slæber ham med til underverdenen, hvor der er masser af fest og gang i den. Men kan Victor bare sådan glemme sin rigtige brud?
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

 • Music-only lydspor
 • Featuretter:
  • Inside the Two Worlds
  • Danny Elfman Interprets the Two Worlds
  • The Animators - The Breath of Life
  • Tim Burton - Dark vs. Light
  • Voices from the Underworld
  • Making Puppet Tricks
  • The Voices Behind the Voice
 • Pre-production galleries
 • Original trailer

Brugerne skriver om Corpse Bride:

Anmeldt af lookalot, København K 1. oktober 2009
Bonejangles, Bone Boys: Die, die we all pass away/ But don't wear a frown 'cause it's really okay/ And you might try and hide/ And you might try and pray/ But we all end up the remains of the day

Flot & Underholdende.

Anmeldt af René, Åbyhøj 5. august 2008
Flot lavet - men også lidt kede-LIG.
Hvad jeg end måtte sætte pris på, af kvaliteter fra den lidt uberegnelige Tim Burton's filmproduktion, så er det altså ikke lige hans dukke- og animationsfilm, der har fået en foretrukken plads i mit hjerte.

"Corpse Bride" har ganske vist en væsentlig flottere håndværksmæssig finish over sig, end "The Nightmare Before Christmas" havde. Og musikken i "Corpse bride" er også både velskrevet og stemnings-underbyggende. Faktisk synes jeg overhovedet ikke, at det er på melodierne man kan sætte en finger. (Danny Elfman er en fantastisk dygtig filmkomponist, efter min mening. Så behold I bare Hans Zimmer og John Williams, hehe.) Og så er der også mange morsomme detaljer undervejs i filmen - så som maddikens ganske vellignende 'Peter Lorre'-imitation, og "Harryhausen"-mærkatet på flygelet (En tribut til én af branchens store trickfilm-troldmænd).

Men på trods af dette må jeg alligevel tilstå, at jeg rent ud sagt finder hele historien i filmen røvkedelig. Jeg har netop genset "Corpse Bride" i High Definition, for anden eller tredie gang. Men jeg kan også klart og tydeligt mærke, at NU kan der altså heller ikke vrides mere ud af dén film.

Anmeldt af Monkeyman, København S 6. juli 2007
Herlige dukker
Død go'. Igen en god dukkefilm fra Burton, man suges ind i hans univers.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. maj 2007
Et halvdødt ægteskab
Filmen er virkelig flot lavet rent visuelt, men histtorien er for tynd og mangler et par krøller undervejs. Alt for lige ud ad landevejen, efter min mening. Men afgjort stemningsfuld, og humoren er også fin.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 6. januar 2007
Burton-light
Sød lille film med masser af Burton-brand. Der er lagt stor omhu i dukkernes mimik, productiondesign og animationen. Handlingen og humoren er fin, alt er OK. Alligevel mangler filmen substans - måske ér det Nightmare before Christmas, der stiller den lidt i skyggen?

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 11. april 2006
Køn at se på
"Corpse Bride" er selvfølgelig præget(hvis ikke gennemsyret)af Tim Burtons visuelle stil. Faktisk synes jeg den er lige så stemningsfuld som "Nightmare before Christmas" hvis ikke mere. Der er underholdende musik, god humor hist og her og en okay historie. Nogle af personerne(de døde især)er meget interessante, ligesom det faktum at det eneste farverige og festlige i filmen er de dødes rige. Typisk Burtonsk må man sige. Scenen hvor hovedpersonen Victor og zombiebruden sidder ved klaveret er ganske mindeværdig. Hvad filmen så kunne savne er noget mere tyngde og lidt udbyggelse og udvikling hos nogle af personerne, for desværre kører det meget i samme rille også selvom filmen ikke er længere end den er.

Anmeldt af Sofie, Silkeborg 14. januar 2006
Det er en utrolig smuk og velfortalt historie i bedste Tim Burton-stil. Hovedpersonen Victor bliver nok bare aldrig den store ikonfigur, til gengæld er der store chancer for, at bifiguren Bonejangles og den kvindelige hovedrolle, zombien Emelie, bliver det. Musikken er svingende mellem god og dårlig, men sangen Remains of the Day sunget af Danny Elfman (Bonejangles), svinger igennem og kan til enhver tid hamle op med alle sangene fra The Nightmare Before Christmas. Bare lidt trist, det er den eneste sang, der kan det!

Animationerne er intet mindre end smukke, og humoren god, hvis man er i humør til det. Det er bare så ærgerligt, at musikken ikke kunne blive en tand bedre, og historen ikke hang så meget. Men bortset fra det, er det en absolut skøn film. Jeg har ikke mere dårligt at sige om den, og den skal da selvfølgelig ejes af alle Tim Burton-fans!

Anmeldt af hikari-Emiru.com, København Ø 12. december 2005
TAKE MY HAND....AND DIEEEEEE
Tim Burton, en efterhånden meget omtalt filminstruktør, har lavet en fantastisk fortælling om to skæbner, som mødes i et tvangsægteskab, der selvfølgelig bliver ødelagt på den mest groteske og gotiske Tim Burton måde.
Denne stop motion-animerede film, som ligner (ikke til forveksling) The Nightmare Before Christmas er helt igennem flot og smukt animeret med et vidunderligt soundtrack, som desværre kun når The Nightmare Before Christmas til sokkeholderen. Filmen indeholder vist nok kun 4 eller 5 sange, som ellers er meget svingende.

Filmens længde er bestemt under gennemsnittet og derfor AAALLLTTT for kort, men "har man set de forskellige trailere, har man stort set set hele filmen", for handlingen er meget gennemskuelig - dog med en ende, der er lidt tricky. Ellers fungerer filmen upåklageligt og med en utrolig fængende effekt i denne meget grå, socialt kedelige verden.
Men Victor Van Dort bliver utvivlsomt aldrig den nye kulte Jack Skellington.

Ret din egen anmeldelse af Corpse Bride - klik her

Start en debat om filmen Corpse Bride - klik her

Start en debat om denne udgave af Corpse Bride - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest